מאז שהתקנתי את הקספרסקי טוטאל סקיוריטי 2016-הכרום לא נפתח לי-הIE כן נפתח אך לא הכרום, ניסיתי לנתק את הקספרסקי וזה עדיין לא נפתח לי, ניסיתי להסיר את הדפדפן ולהתקינו מחדש ועדיין זה לא נפתח לי, מה שמוזר בכל העסק זה שאם אני מפעיל את הדפדפן ממש כמה שניות אחר הדלקת המחשב(לפני שהמחשב טוען את כל התכניות) הדפדן כן נפתח, הסרתי את הקספרסקי והדפדפן נפתח אך כשהחזרתי את הקספרסקי-היו המון בעיות עם הדפדפן כשהוא חוסם כל מיני אתרים ולקח לי המון זמן לסדר את זה, הורדתי גם מהדפדפן את הסימון של הפעל במצב תאימות עבור ווינדוס 8 וכ"ו, ניסיתי גם לכתוב אחר קיצור הדרך NO SANDBOX , ניסתי גם את הCLEAN UP TOOL של גוגל ועדיין כלום לא עוזר
מישהו יודע מה ניתן לעשות עם הדפדפן כדי שהוא יעבוד(קשה לי לחזור לIE אחר המון זמן של גלישה בכרום-זה מוציא אותי מדעתי)?
בעיה בגוגל כרום
@mp3lll
·כתבתי שהסרתי אותו וזה אכן עבד אבל אני רוצה שימשיך להגן לי על המחשב-אני רכשתי את הקספרסקי הזה ואין לי כוונה כעת להסיר אותו ולחפש אנטי וירוס שונה שהרי עוד אנטי וירוס עולה עוד כסף מה גם שאת הקספרסקי אין לי אפשרות להתקין על מחשב אחר וכבר שילמתי עליו
·כתבתי שהסרתי אותו וזה אכן עבד אבל אני רוצה שימשיך להגן לי על המחשב-אני רכשתי את הקספרסקי הזה ואין לי כוונה כעת להסיר אותו ולחפש אנטי וירוס שונה שהרי עוד אנטי וירוס עולה עוד כסף מה גם שאת הקספרסקי אין לי אפשרות להתקין על מחשב אחר וכבר שילמתי עליו