לא תמיד אנחנו מחפשים את הסטרימר הטוב ביותר בעלות היקרה ביותר, לפעמים צריך גם סטרימר זול יחסית אשר ישמש בחדרי השינה ובחדרי הילדים. זהו ה- MyGica ATV-586 - וכנראה שלא תקנו אותו.
ziv_r כתב:
לא תמיד אנחנו מחפשים את הסטרימר הטוב ביותר בעלות היקרה ביותר, לפעמים צריך גם סטרימר זול יחסית אשר ישמש בחדרי השינה ובחדרי הילדים. זהו ה- MyGica ATV-586 - וכנראה שלא תקנו אותו.
כרגע הוא לא זמין לרכישה בארץ (לא שזה אי פעם עצר אותנו) ועלות המשלוח כנראה תהפוך את הרכישה ליקרה למדי בהתחשב באלטרנטיבות היותר זמינות. אין UHD והאנדרואיד יחסית מיושן, רק 4.4
אם תצליחו להתגבר על זה, זה יופי של סטרימר לכל חדר ילדים או שינה, במיוחד לחסידי עידן+ - ואני אחד כזה.
הרבה פעמים לחומרות כאלו חלשות ולא מוכרות אין תמיכה מהיצרן ולכן החברה שמשווקת את המכשיר לא מעדכנת את המכשיר בעצמה.
בכל מקרה בסוג כזה של מכשירים לרוב אתה מחפש משהו שפשוט עובד ולא בהכרח משהו שיקבל עידכוני תוכנה כדי לתקן בעיות או להוסיף פי'צרים.
דרור3,
סטרימר עם עידן+ מובנה שנמכר בארץ, זול ומומלץ? לא מכיר מנסיון אישי, אבל אם תפריד את השימושים ותיקח סטרימר כמו RPI3 יחד עם מקלט עידן+ ייעודי, אומנם יתקבלו 2 רכיבים נפרדים, אבל ההוצאה הכספית תשאר נמוכה.
אם תצליח לשים ידיים על ה- MyGica ATV-586, זו בחירה מנצחת.
גיל37,
זה לא שזה קשה, אלא זה עולה כסף כי צריך לשלם לצוות הפיתוח עבור עדכונים כאלו.
נשמע דיל נחמד אבל אחד מיני רבים שנראים, עולים ועושים אותו דבר.
מה שכן מעוד מעניין אותי (וסליחה שאני חוטף את הט'רד) זה הסראונד שלך. אם זיהיתי נכון זה RBH או EMP.
מאוד מתעניין ברכשיתם...
הייתי צריך לפתוח בתודה על הסקירה. בהחלט מושקעת מפורטת.
בעניין האלטרנטיבות, אין לי דגמים ספציפיים בשלף.. כמו כולנו נתקל בפרסומים והצעות של דגמים שמתהדרים בנתונים מרשימים. אישית לי יש נוק סולידי שאני מרוצה ממנו. אין לי כדי להוסיף על הידע וההצעות שיש בפורום היעודי לסטרימרים .
הכוונה שלי הייתה להפנות את תשומת הלב לסראונד שזיהיתי ברקע, או שחשבתי שזיהיתי.
כפי שאתה יודע, צריך להבדיל בין הפרסומים השונים לבין ביצועים בשטח. יצא לי לא מעט פעמים לשים בסלון סטרימרים עם עידן+, הבעיה שהם לא היו יציבים והרבה אחרים נפסלו מכיוון שהם הציגו חוסר סנכרון של אודיו\וידאו בעידן+. כאשר סוף סוף כן מצאתי סטרימר שמצליח להיות מוצלח וגם בעל יכולות עידן+ שמישות (UI נוח, תאימות לעברית ואפשרות קלה לביצוע הקלטות), חשבתי שמן הראוי לשתף עם הקהילה.
לא הבנתי למה אתה מייעד אותו רק לחדר שינה. אין HDMI PASS THROUGH לDTS וDD לא בפורמטים החדשים ?
כלומר סראונד 5.1 אמיתי רק לא HD ?
אם כן - זה אמור להספיק לגמרי ל-99% מהאנשים, גם בסלון.