בחירת טלוויזיית LED גדול מ 32" ולא יקרה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
32:
32LB551B - 2015
32LF510Z - 2015
32LB550A - 2015
32LB551B - 2015
32LF560Z - 2015
Samsung:
32FH4003 - 2015
32J4003
Panasonic:
TH32C300 - 2015
40:
Samsung
UA40FH5000 - 2015
זה הדגמים שמצעתי, אני צריך טלווזיה לסבתא, זוג זקנים שכבר מספר שנים גדול אם 21" CRT ישנה.
יש עוד המלצות? ואיפו כל דגמי 37" ?
32LB551B - 2015
32LF510Z - 2015
32LB550A - 2015
32LB551B - 2015
32LF560Z - 2015
Samsung:
32FH4003 - 2015
32J4003
Panasonic:
TH32C300 - 2015
40:
Samsung
UA40FH5000 - 2015
זה הדגמים שמצעתי, אני צריך טלווזיה לסבתא, זוג זקנים שכבר מספר שנים גדול אם 21" CRT ישנה.
יש עוד המלצות? ואיפו כל דגמי 37" ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

עוד כמה:
Haier:
40B8000 - 2015
Hisense
ledn40d50p - 2015
39:
JVC
39N555 - 2015
מתי JVC חזרו לשוק? או שיש לי הרגשה...שקראתי לא מזמן שקנו את המותג?
Haier:
40B8000 - 2015
Hisense
ledn40d50p - 2015
39:
JVC
39N555 - 2015
מתי JVC חזרו לשוק? או שיש לי הרגשה...שקראתי לא מזמן שקנו את המותג?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
עשית סלט שלם עם הדגמים בהתחלה ועם השנים..
אבל בכל מקרה, בגלל שמדובר סה"כ במסך פשוט לזוג מבוגרים בלי דרישות או צרכים יותר מידי מיוחדים, הייתי לוקח מסך כשאחריות ומחיר הם הדגשים העיקריים. ותסגר על הגודל שאתה מחפש, גם ככה יש יותר מידי אפשרויות, אז כשאתה מתלבט במקביל גם בין גדלים שונים זה מוסיף לך עוד סדר גודל של בלבול והתלבטות.
אבל בכל מקרה, בגלל שמדובר סה"כ במסך פשוט לזוג מבוגרים בלי דרישות או צרכים יותר מידי מיוחדים, הייתי לוקח מסך כשאחריות ומחיר הם הדגשים העיקריים. ותסגר על הגודל שאתה מחפש, גם ככה יש יותר מידי אפשרויות, אז כשאתה מתלבט במקביל גם בין גדלים שונים זה מוסיף לך עוד סדר גודל של בלבול והתלבטות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
denis29
- חבר ותיק

מכיוון שאין דגמי 37״. האם 40״ לא תהיה גדולה מידי לסלון קטן? אני לדוגמה עברתי מ42״ ל50״ לא מזמן, בקושי הרגשתי הבדל, אבל הוא קיים.
הסלון שלהם קטן, והם עוברים מ21״ crt.
אני לא יקנה טלוויזיה בלי לראות בעיניים. למרות שאת ה50״ שקניתי לא ראיתי, אבל למזלי אני אוהב אותה.
אחריות זה חשוב, אבל ללכת על אחד המותגים הסינים אני מהסס, יש המלצות לדגם 40״ לא יקר ואיכותי?
הסלון שלהם קטן, והם עוברים מ21״ crt.
אני לא יקנה טלוויזיה בלי לראות בעיניים. למרות שאת ה50״ שקניתי לא ראיתי, אבל למזלי אני אוהב אותה.
אחריות זה חשוב, אבל ללכת על אחד המותגים הסינים אני מהסס, יש המלצות לדגם 40״ לא יקר ואיכותי?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני ממש בספק אם זוג מבוגר ישים לב להבדלים בין מסך כזה או אחר. לרוב מבחינתם אם יש תמונה והכל עובד אז יופי.
J5100 של סמסונג מציגה תמונה מרשימה מאד. חסרון של פאנל ה-VA שלה הוא בזווית צפיה צרה יחסית. (רלוונטי לכל מסך VA).
לרוב סמסונג וסוני משתמשות ב-VA, בזמן ש-LG ופנסוניק משתמשות ב-IPS.
לגבי שאר היצרנים\דגמים שהזכרת, אני לא יודע.
JVC טלויזית מדבקה, הייתי מעדיף הייסנס או האייר ולא JVC.
J5100 של סמסונג מציגה תמונה מרשימה מאד. חסרון של פאנל ה-VA שלה הוא בזווית צפיה צרה יחסית. (רלוונטי לכל מסך VA).
לרוב סמסונג וסוני משתמשות ב-VA, בזמן ש-LG ופנסוניק משתמשות ב-IPS.
לגבי שאר היצרנים\דגמים שהזכרת, אני לא יודע.
JVC טלויזית מדבקה, הייתי מעדיף הייסנס או האייר ולא JVC.
-
denis29
- חבר ותיק

כן חשבתי על hisense האמת, המחיר מתאים, נגיד ככה, אם לצאת מנקודת הנחה של אורך אחריות בכלל, מי נותן יותר מ3 שנות אחריות כיום, מיצרנים הפחות מצלצלים? כלומר Sony Panasonic Lg Samsung Philips. לי כל השער פחות נשמעים ,
אז נגיד ככה, המותגים הסינים, ואני מדבר על יצרנים אמיתיים, לא מדבקה, כמו JVC שהזכרת. קפצתי לחנות השכונתית, אבל לא היה לי מה להגיד למוכר חח, מה הכי טוב מהיצרנים הסינים? כי ברור שלא הכל סתם מדבקה, ובפאנל בכל מקרה מיוצר על ידי יצרן כמו סמסונג וכו, אבל הטיב של האלקטרוניקה וכו..זה הבעיה להבנתי?
אז נגיד ככה, המותגים הסינים, ואני מדבר על יצרנים אמיתיים, לא מדבקה, כמו JVC שהזכרת. קפצתי לחנות השכונתית, אבל לא היה לי מה להגיד למוכר חח, מה הכי טוב מהיצרנים הסינים? כי ברור שלא הכל סתם מדבקה, ובפאנל בכל מקרה מיוצר על ידי יצרן כמו סמסונג וכו, אבל הטיב של האלקטרוניקה וכו..זה הבעיה להבנתי?
-
denis29
- חבר ותיק

העניין שהסלון ממש קטן, להביא עכשיו 40..
אני עברתי מ29 ל40..איזה הבדל, אבל אחרי חודש כבר קטן לי היה. המרחק שם גג מטר מטלוויזיה. אז עולי בכל זאת 32 עדיף? את העניין של מסך crt מול lcd אני יודע.. ובזמנו שקניתי מסך שטוח ראשון, רציתי בכלל 32..עד שראיתי כמה זה קטן, בגלל הגובה הנמוך יותר
אני עברתי מ29 ל40..איזה הבדל, אבל אחרי חודש כבר קטן לי היה. המרחק שם גג מטר מטלוויזיה. אז עולי בכל זאת 32 עדיף? את העניין של מסך crt מול lcd אני יודע.. ובזמנו שקניתי מסך שטוח ראשון, רציתי בכלל 32..עד שראיתי כמה זה קטן, בגלל הגובה הנמוך יותר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם המרחק באמת מטר אחד בול אז גם "32 תעשה את העבודה.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-size ... lationship
אני עברתי מ"29 CRT ל "55 LCD, ובהתחלה זה נראה ענק, אבל אחרי כמה שעות כבר התרגלתי. ובצפיה ממרחק של 3 מטר היא קטנה לסרטי קולנוע.
אני תמיד אומר שלדברים טובים מתרגלים מהר.
- לא הגדרת תקציב.
- הייסנס, האייר ו-TCL מייצרים את הטלויזיות שלהם לבד. לגבי איכות תמונה או דיוק צבעים, אני לא יודע להגיד.
נראה לי שהאחריות של הייסנס מכובדת, 3 או 4 שנים. לפחות זה מה שאני זוכר מדגמים גדולים\יקרים יותר שלהם.
לדעתי אתה שובר יותר מדי את הראש.
1) תגדיר תקציב מקסימלי.
2) תיגש לחנות ותראה כמה מסכים שנכנסים לתקציב ונראים לך טוב בעין.
3) מתוך אלה בסעיף 2 תבחר את המסך עם האחריות הכי ארוכה ושלום על ישראל.
"32 יהיה מספיק אם המרחק הוא מטר. אבל אפילו למרחק של מטר וחצי "40 לא יהיה ענק כמו שאפשר אולי לחשוב בהתחלה.
http://ca.rtings.com/tv/reviews/by-size ... lationship
אני עברתי מ"29 CRT ל "55 LCD, ובהתחלה זה נראה ענק, אבל אחרי כמה שעות כבר התרגלתי. ובצפיה ממרחק של 3 מטר היא קטנה לסרטי קולנוע.
אני תמיד אומר שלדברים טובים מתרגלים מהר.
- לא הגדרת תקציב.
- הייסנס, האייר ו-TCL מייצרים את הטלויזיות שלהם לבד. לגבי איכות תמונה או דיוק צבעים, אני לא יודע להגיד.
נראה לי שהאחריות של הייסנס מכובדת, 3 או 4 שנים. לפחות זה מה שאני זוכר מדגמים גדולים\יקרים יותר שלהם.
לדעתי אתה שובר יותר מדי את הראש.
1) תגדיר תקציב מקסימלי.
2) תיגש לחנות ותראה כמה מסכים שנכנסים לתקציב ונראים לך טוב בעין.
3) מתוך אלה בסעיף 2 תבחר את המסך עם האחריות הכי ארוכה ושלום על ישראל.
"32 יהיה מספיק אם המרחק הוא מטר. אבל אפילו למרחק של מטר וחצי "40 לא יהיה ענק כמו שאפשר אולי לחשוב בהתחלה.
-
denis29
- חבר ותיק

בסוף זה כננרה מה שיעשה, אבל נלך על Lg, מה לעשות שאני נתכל במוצרים שלהם הרבה, ומספר הטלוויזיות האחרונות שקניתי גם היו LG, השאלה עכשיו..מה ההבדל בדגמי ה32 שברשימה? כולן כביכול 2015, לפי תאריך כניסה לזאפ. יכול רק לנחש שLF יותר חדש מLB.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
LB דגמי 2014-2015 ו- LF אלו דגמי 2015-2016 המוחלפים גם הם עוד מעט ב LH.
אין לזה יותר מידי חשיבות וגם שים לב שרשמת שם דגם מסויים פעמיים. נשארת סה"כ עם 4 מסכים די דומים מסדרה 5. אם המחירים זהים לך על ה LF560Z לדעתי. אם ההפרש בינו לדגמים האחרים גדול, אז אולי אפשר לחסוך קצת ולקחת משהו זול יותר.
אין לזה יותר מידי חשיבות וגם שים לב שרשמת שם דגם מסויים פעמיים. נשארת סה"כ עם 4 מסכים די דומים מסדרה 5. אם המחירים זהים לך על ה LF560Z לדעתי. אם ההפרש בינו לדגמים האחרים גדול, אז אולי אפשר לחסוך קצת ולקחת משהו זול יותר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
denis29
- חבר ותיק

LH לא ראיתי, אבל הLG 32LF510Z בדיוק בהמחיר, ורשום שפאנל IPS, ואם אני מכיר טוב את מסכי ה DELL שיצה לא לעבוד איתם, מאמין
שגם הטלווזיה תהיה אם פאנל IPS כמו שרק LG יודעים לעשות. ז"א מצעתי את החשבון הזה: http://www.comparetvsizes.com/
ככה שהוא עדין גדול יותר, ואם אני לא טועה ,מסכי CRT נמדדי כולל כל הפלסטיק, אז גם את ה 21" אין שם. פשוט זאת קניה של כמה אנשים,
אז לא רוצה אחרי זה להצטער על הקניה.
שגם הטלווזיה תהיה אם פאנל IPS כמו שרק LG יודעים לעשות. ז"א מצעתי את החשבון הזה: http://www.comparetvsizes.com/
ככה שהוא עדין גדול יותר, ואם אני לא טועה ,מסכי CRT נמדדי כולל כל הפלסטיק, אז גם את ה 21" אין שם. פשוט זאת קניה של כמה אנשים,
אז לא רוצה אחרי זה להצטער על הקניה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כפי שאמרתי, לדברים טובים מתרגלים מהר. אישית אני חושב שעדיף לקנות "40, אבל זאת דעתי.
בכל אופן אם אתה מוגבל ל-"32 בגלל התקציב זה כבר משהו אחר.
בכל אופן אם אתה מוגבל ל-"32 בגלל התקציב זה כבר משהו אחר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש את הפנסוניק C ב-40 אינץ' - לדעתי זה שילוב טוב של מחיר ואחריות - 5 שנים. בחנות מתמחה גם יש מצב שתקבל התקנה/הובלה באותו המחיר.
מזכיר לכל מי שמשווה לCRT - אמנם גדלנו בהרבה אינצ'ים - אבל היחס השתנה - ולכן לפחות בגובה - התמונה לא השתנתה הרבה בין 29" ל50" (כבר לא זוכר את החישוב המדוייק).
מזכיר לכל מי שמשווה לCRT - אמנם גדלנו בהרבה אינצ'ים - אבל היחס השתנה - ולכן לפחות בגובה - התמונה לא השתנתה הרבה בין 29" ל50" (כבר לא זוכר את החישוב המדוייק).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם תקח בחשבון שהרוב המוחץ של השידורים היום 16:9, אתה לא מנצל חלק גדול ממסך מרובע גם ככה.
עשיתי בזמנו חישוב ויצא שמסך "29 מרובע בעצם מראה תמונה בגודל "26.
100*(2^(50/26)) = 370% שטח תמונה.
זה הבדל עצום.
עשיתי בזמנו חישוב ויצא שמסך "29 מרובע בעצם מראה תמונה בגודל "26.
100*(2^(50/26)) = 370% שטח תמונה.
זה הבדל עצום.
-
denis29
- חבר ותיק

טוב חשבתי, הקשבתי למה שרשמתם, המסכנה הסופית : אני רוצה כך: מסך גדול מ32״, אם אחריות גדולה מ3 שנים, ומחיר הכי זול, בינתיים רק מhaier נותנות את זה, היש עוד משהו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לפנסוניק יורוקום יש אחריות של 5 שנים, לפחות על חלק מהמסכים.
אני חושב שלסוני או LG יש אפשרות לרכוש אחריות נוספת.
מה התקציב למסך שנושא האחריות מדאיג אותך כל כך? אני חושב למסך בתקציב נמוך 3 שנים זאת תקופת אחריות הוגנת.
אני חושב שלסוני או LG יש אפשרות לרכוש אחריות נוספת.
מה התקציב למסך שנושא האחריות מדאיג אותך כל כך? אני חושב למסך בתקציב נמוך 3 שנים זאת תקופת אחריות הוגנת.
-
denis29
- חבר ותיק

כי אם כבר ללכת על יצרן סיני, אז לפחות לקבל אחריות גדולה יותר..שיקול נכון לדעתי. אני יגיד לכם מה, מה שמשגע אותי זה אמא ואחותי, אחת אומרת שהם לא יבינו אותנו אם 40״ לסלון הקטן, השניה אומרת שדבקה עדיף 40״ כי הכל יהיה גדול, וזה עדיף לאנשים מבוגרים... אין לי מושג למה אני בכלל מקשיב להן, אכלו לי את הראש אם הבחירה הזאת, לפחות לעצמי אני בוחר הכל לבד משיקולים שלי. עדין כפי שציינתם 32״ תיתן יותר שטח מסך, לגובה אכן אין הבדל כזה גדול כמו לרוחב.