מודם
שלום לכולם,
ראשית כל אני רוצה לציין שאני לא מבין גדול בנושא
ברשותי עכשיו ראוטר וויפי של בזק בן יותר מ10 שנים
היות והגעתי למסכנה שהיגיע הזמן להחליף למשהו עכשוי יותר ובעיקר בעל טווח גדול יותר ו מהירות חשבתי להביא מארה"ב את הראוטר ASUS RT-AC88U Wireless AC3100 Dual-Band Gigabit Routerשממלא את התנאים המבוקשים
הבעיה זה המודם שאני צריך להשלים ובאמת אינני יודע מה מתאים ואיפה לקנות. ראיתי מודם
DrayTek Vigor 130 ADSL/VDSL Ethernet Modem אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים לראוטר שבחרתי ו כמובן ל בזק
מיהו יכול להדריך אותי?
מה האפשרויות שיש לי?
תודה
ראשית כל אני רוצה לציין שאני לא מבין גדול בנושא
ברשותי עכשיו ראוטר וויפי של בזק בן יותר מ10 שנים
היות והגעתי למסכנה שהיגיע הזמן להחליף למשהו עכשוי יותר ובעיקר בעל טווח גדול יותר ו מהירות חשבתי להביא מארה"ב את הראוטר ASUS RT-AC88U Wireless AC3100 Dual-Band Gigabit Routerשממלא את התנאים המבוקשים
הבעיה זה המודם שאני צריך להשלים ובאמת אינני יודע מה מתאים ואיפה לקנות. ראיתי מודם
DrayTek Vigor 130 ADSL/VDSL Ethernet Modem אבל אני לא בטוח אם הוא מתאים לראוטר שבחרתי ו כמובן ל בזק
מיהו יכול להדריך אותי?
מה האפשרויות שיש לי?
תודה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
א. תחשוב פעמיים לפני שאתה מייבא נתב אלחוטי מחו"ל - יש סיכוי שהוא ייתפס במכס ובמקרה כזה לא תוכל לשחרר אותו (תתבקש להביא אישורים ממשרד התקשורת שלא תקבל עבור נתבי Dual-Band). או שתקנה ממש בחו"ל ותביא איתך לארץ במזוודה, או שתקנה נתב יותר זול שלא יכאב לך אם לא תקבל, או שתקנה נתב בארץ.
ב. המודם שציינת אמור לעבוד, אבל שוב, חבל סתם להזמין מחו"ל כשזה אפילו לא יותר זול (63£ זה משהו כמו 300₪ אפילו יותר) - אם אתה רוצה להשתמש בנתב נפרד אפשר להפוך כמעט כל מודם/נתב למודם בלבד.
ב. המודם שציינת אמור לעבוד, אבל שוב, חבל סתם להזמין מחו"ל כשזה אפילו לא יותר זול (63£ זה משהו כמו 300₪ אפילו יותר) - אם אתה רוצה להשתמש בנתב נפרד אפשר להפוך כמעט כל מודם/נתב למודם בלבד.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שים-לב רק שהראוטר הזה עולה מעל 200$ ואם תצהיר עליו במכס הם כנראה יחרימו אותו. אתה יכול להסתכן ולעבור במסלול הירוק ולקוות שלא ישימו-לב (או אולי לזרוק לפח את האריזה עוד לפני החזרה לארץ).24mick כתב:תודה,
אני חשבתי להביא בעצמי את הראוטר הזה(מיועד לבתים גדולים )
הוא יפטור לי הרבה בעיות ,כמו מרחק ומהירות דבר שהראוטרים של בזק בספק שיתנו...
בכל מקרה אם יש בית גדול הדבר הכי מומלץ הוא להשתמש בשני ראוטרים שמחוברים ביניהם בכבל.
אני לא מבין בישביל מה כל הסיכון הזה ועוד לשים 200 דולר על ראוטר ?
יש מגוון פתרונות בארץ בהרבה יותר זול לבית גדול או קומות
אתה יכול לקנות שני נקודות גישה בעלות בערך של 260 שח כל אחת
ראוטר קווי של 320 שח לחבר את שני הנקודות לראוטר להגדיר
הכל ויש לך אחלה רשת בכל הבית בכל הקומות
חוץ מזה כמה שהראוטר הזה עושה רעש וצלצולים והמחיר שלו
אני מבטיח לך ב99 אחוז בקומה עליונה ( במידה ויש ) אהיה לך קליטה של אולי
שני פסים בלחץ
יש מגוון פתרונות בארץ בהרבה יותר זול לבית גדול או קומות
אתה יכול לקנות שני נקודות גישה בעלות בערך של 260 שח כל אחת
ראוטר קווי של 320 שח לחבר את שני הנקודות לראוטר להגדיר
הכל ויש לך אחלה רשת בכל הבית בכל הקומות
חוץ מזה כמה שהראוטר הזה עושה רעש וצלצולים והמחיר שלו
אני מבטיח לך ב99 אחוז בקומה עליונה ( במידה ויש ) אהיה לך קליטה של אולי
שני פסים בלחץ
לבית שלי 21/2 קומות עכשיו אני עובד עם ראוטר ישן אבל באמת אמין power net-par-720g של בזק כמובן שהוא מגביל אותי במהירות ובאפשרויות אחרות
אני נעזר ב ראפאטר של zyxel ומסתדר אין הרבה ניתוקים וכ אבל כדי להיות יותר עכשוי חפסתי אפשרויות לשפר
אני פוחד לא ליפול בין 2 כסאות ןלקלקל מה שיש לי
תנו לי פיתרון ואני אשמח לשקול אותו
היה לי קל יותר לקחת מבזק אבל אני חושב שלא ישפר לי בהרבה את המצב מה עוד שניקלתי בכוחנות יחסית כאשר בקשתי עזרה מהם
באמת אני מודה לכם על העזרה
אני נעזר ב ראפאטר של zyxel ומסתדר אין הרבה ניתוקים וכ אבל כדי להיות יותר עכשוי חפסתי אפשרויות לשפר
היה לי קל יותר לקחת מבזק אבל אני חושב שלא ישפר לי בהרבה את המצב מה עוד שניקלתי בכוחנות יחסית כאשר בקשתי עזרה מהם
באמת אני מודה לכם על העזרה
אני אישית אם היה לי בית שני קומות24mick כתב:לבית שלי 21/2 קומות עכשיו אני עובד עם ראוטר ישן אבל באמת אמין power net-par-720g של בזק כמובן שהוא מגביל אותי במהירות ובאפשרויות אחרות
באמת אני מודה לכם על העזרה...
היתי הולך על נקודת גישה בכל קומה
אבל נקודות גישה שתומכות ב roaming
מחבר אותם לראוטר ראשי מגדיר ssid אחת לכל
הבית וזהו