G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT
ולגבי ה-HD...אני פשוט סולד מהממשק הלא אינטואטיבי, המסורבל והאיטי של ממירי הHD בארץ! במיוחד של HOT.
לא שהמג'יק כזה מציאה אבל הוא לפחות מגיב מהר.
וגם רוב תוכן הHD שנצרך הוא דרך האינטרנט ולא תוכן משודר בערוצי הממיר.
שנית, RCA זה סוג החיבור, "בננה", בזמן שקומפוזיט הוא בעצם סוג האות המועבר על הכבל.
קומפוזיט מספק את איכות התמונה הנחותה ביותר מסוגי האות האנלוגיים הנפוצים בעולם הוידאו.
Composite < S-Video < RGB < Component.
אני לא יודע מה עם הממיר של HOT, אבל לחלק מהממירים של יס יש תמיכה ב-RGB דרך יציאת הSCART שלהם. לדוגמה, במסך הCRT שהיה לי היתה כניסת SCART עם תמיכה בRGB והתמונה שהתקבלה בפורמט הזה היתה הרבה יותר טובה מקומפוזיט (שזאת היתה האפשרות השניה בממיר). אבל אם אין לך בטלויזיה כניסת SCART, אז אין טעם לקנות כבלים מתאמים. זה לא ישפר את איכות התמונה.
שים לב שלכבל בקישור יש 3 "בננות": צהובה - אות וידאו, אדומה - ערוץ שמע ימין, לבנה - ערוץ שמע שמאלי.
שלישית, לא יצא לי להשתמש בממיר HD לא מקליט של יס, אבל ממיר המקס טוטאל אכן איטי בצורה מעצבנת למדי ביחס לממיר SD הישן, שבו העברת הערוצים היא כמעט מיידית. אבל זה משהו שמתרגלים אליו ולומדים לחיות איתו עם הזמן.
בכל אופן, רוב הסיכויים שממיר HD שמחובר למסך דרך כבל HDMI ייתן לך איכות תמונה טובה בהרבה, גם בערוצי SD, ממה שתקבל בממיר הישן דרך חיבור הקומפוזיט.