קליטת WIFI מוגבלת מאוד ב MINIX Z64W חדש

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
rickos66 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

רכשתי בארה"ב Z64W (ווינדוס 10) לפני פחות מחודש (נקנה מאתר geekbuying). כאשר הגעתי לארץ והפעלתי אותו לראשונה (כשבועיים לאחר המשלוח אליי) גיליתי שקליטת הWIFI שלו מוגבלת לחלוטין - ברגע שהראוטר נמצא במרחק של מעל 3 מטר המכשיר במקרה הטוב מזהה את הרשת אך עם קליטה אפסית (אפס קווי קליטה). ניסיתי לעדכן דרייברים אך ללא הועיל.
חשוב לציין שיש לי Z64W נוסף בבית (ווינדוס 8.1) ובו מעולם לא היו בעיות קליטה בשום נקודה בדירה.
בgeekbuying הציעו שאפנה לתיקון מקומי והם ישתתפו בעלות התיקון או שאשלח להם את המכשיר והם יתקנו אותו.

מה הייתם ממליצים לעשות? לתקן מקומית (ידוע מי נותן שירות/מתקן מכשירים אלו בארץ?) או לשלוח אליהם ולחכות לחזרתו (תהליך שייקח אני מעריך חודש וחצי אם לא יותר....)

תודה מראש לעוזרים!

rickos66 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מישהו עם רעיון כלשהו?

eliran8s
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #3 

אין למיניקס נציגות או יבואן מסודר בארץ, כך שקשה לי לחשוב על מעבדה או חנות שמתמחה בתיקונים של מיניקס.
לכן אם צריך לבחור אחת מ 2 האופציות האלו אז היתי מציע לשלוח אליהם את המכשיר לתיקון.

או לחילופין - במידה ואתה תלוי רק בקליטת WIFI ואין לך אפשרות לחבר אותו קווית היתי מציע פתרון כזה כדי להמנע מלשלוח אותו עד לסין ולהמתין :

תרכוש כרטיס רשת אלחוטי חדש (עולה כמה עשרות ש"ח, בעדיפות לכזה שמגיע עם אנטנה חיצונית - לדוגמא TP-Link TL-WN822N) תחבר אותו לכניסת ה USB של המיניקס ואת הגלישה והשימוש באינטרנט תבצע דרכו (אחרי שתעשה disable לכרטיס ה wifi המובנה במיניקס).
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”