רוצה לחזור לאנדרויד - על מה אתם ממליצים?
היי,
הייתי 3 שנים עם אנדרויד ועכשיו כמעט 3 שנים שוב אייפון, חושב לחזור.
חשבתי לקנות דווקא מכשיר פרימיום
S7
G5
HUAWEI 9
המלצות?
השימוש - קריאה (אבל האייפון 6 פלוס שיש לי היום קצת גדול ומסורבל לשימוש יומיומי), מצלמה, מוסיקה
ממליצים לקנות באילת? בחו"ל?
תודה מראש על כל עזרה,
שחר
הייתי 3 שנים עם אנדרויד ועכשיו כמעט 3 שנים שוב אייפון, חושב לחזור.
חשבתי לקנות דווקא מכשיר פרימיום
S7
G5
HUAWEI 9
המלצות?
השימוש - קריאה (אבל האייפון 6 פלוס שיש לי היום קצת גדול ומסורבל לשימוש יומיומי), מצלמה, מוסיקה
ממליצים לקנות באילת? בחו"ל?
תודה מראש על כל עזרה,
שחר
מעניין אותי גם אילו מהחדשים קל לעשות לו ROOT ולשחק עם רומים, נקיים או מקוסטמים?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
המעבר הכי קל מאייפון יהיה ללכת על גלקסי 7 שנחשב היום למכשיר הטוב ביותר של האנדרואיד לפי הביקורות ברשת.
מנצח בכמעט בכל קטגוריה את המתחרים.
הכי אטרקטיבי ובטוח לרכוש באילת.
הכי אטרקטיבי ובטוח לרכוש באילת.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
תודה.vivi כתב:המעבר הכי קל מאייפון יהיה ללכת על גלקסי 7 שנחשב היום למכשיר הטוב ביותר של האנדרואיד לפי הביקורות ברשת.
הכי אטרקטיבי ובטוח לרכוש באילת....
מטריד שאנשים אמרו שקשה להחזיק אותו (חלקלק) בדומה לאייפון 6.
נראה לי שהכי אהנה עם רום נקי, השאלה אם לקנות S7 ולהתקין עליו רום נקי תהיה חוויה טובה. עוד לא עברתי על השרשורים ב XDA...
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
1. נסה להתרשם ממנו כמובן לפני שאתה רוכש. אני בטוח שברדיוס שלך יש מישהו עם גלקסי 7 שייתן לך לשחק איתו.
2. אתה עונה לעצמך
נשמע שאתה יודע בדיוק מה אתה מחפש ומה אתה רוצה, נסה לעבור קצת על שרשורים ב-XDA ולראות איך הטלפון עובד.
החומרה מעולה, אני בטוח שהחבר'ה מ-XDA יוציאו מהגלקסי מה שאי אפשר להוציא מהמתחרים.
אה וטיפ הכי חשוב. ברגע שתפסיק להשוות את המכשיר לאייפון תתחיל ליהנות מעולם האנדרואיד.
בהצלחה גבר
2. אתה עונה לעצמך
החומרה מעולה, אני בטוח שהחבר'ה מ-XDA יוציאו מהגלקסי מה שאי אפשר להוציא מהמתחרים.
אה וטיפ הכי חשוב. ברגע שתפסיק להשוות את המכשיר לאייפון תתחיל ליהנות מעולם האנדרואיד.
בהצלחה גבר
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מצד שני זה מתכון (שוב) ללילות בלי שינה... החזרה לאייפון גמלה אותי מהתעסקות עם הפיצ'רים.vivi כתב:1. נסה להתרשם ממנו כמובן לפני שאתה רוכש. אני בטוח שברדיוס שלך יש מישהו עם גלקסי 7 שייתן לך לשחק איתו.
2. אתה עונה לעצמךנשמע שאתה יודע בדיוק מה אתה מחפש ומה אתה רוצה, נסה לעבור קצת על שרשורים ב-XDA ולראות איך הטלפון עובד.
בהצלחה גבר...
גם השעוני אנדרויד נראים לי יותר מוצלחים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אחרי כמה סיבובים על LG, סמסונג ו HTC חזרתי ל Nexus. הכי קל לעשות להם System Less Root המאפשר להמשיך לקבל OTA (ומקבלים אותם כל חודש), אין תוספות ושטויות שמעיקים יותר משתורמים, חומרה מספיק טובה כדי לעשות כל מה שרוצים ומחיר הגיוני ונסבל. לי יש כרגע Nexus 5x, כי אני מעדיף את הפורמט הקטן יותר ולמרות שהגוף עשוי מפלסטיק אני לא מתגעגע לHTC M7 ול M9 הקודמים שלי שנראו אולי יפה עם גוף האלומיניום, אך גיליתי בדיעבד שהכפתורים מוקמים במקומות לא הגיוניים ושגוף האלומיניום טוב בעיקר להעביר את החום מהמעבד היישר ליד או לירך כשהטלפון בכיס ושאלומיניום זו מתכת רכה שחוטפת מכות ושריטות מהר מאוד.
אני אישית אלרגי בצורה קשה לכל המוצרים של אפל כך שאני לא מסוגל לתת חוות דעת השוואתית.
אני אישית אלרגי בצורה קשה לכל המוצרים של אפל כך שאני לא מסוגל לתת חוות דעת השוואתית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אין צורך לצרוב רום חדש ל-s7, מבצעים רוט למכשיר ומתקינים titanium backup ומסירים את מה שלא נחוץ.
על הדרך ניתן להתקין xposed ואז יפתחו אופציות נוספות למכשיר.
כל התהליך פשוט מאוד ואין מה להסתבך.
לדעתי, אני לא משווה בין מכשירים אחרים.
ה-s7 הוא מטוס סילון עם מצלמה מעולה, תענוג של מכשיר.
ה-s7 הוא מטוס סילון עם מצלמה מעולה, תענוג של מכשיר.
·תודה. אחלה טיפים!(G) כתב:אין צורך לצרוב רום חדש ל-s7, מבצעים רוט למכשיר ומתקינים titanium backup ומסירים את מה שלא נחוץ.
ה-s7 הוא מטוס סילון עם מצלמה מעולה, תענוג של מכשיר....
שחר
באיחור אבל למי ששוקל root סמסונג מפעילים efuse
ותקבל חיווי תמיד ב-bootloader
שזה גם פוגע באחריות
ותצטרך לנטרל את knox
פרט לזה S7 נראה הטלפון המוצלח
מהרשימה
תתחדש
ותקבל חיווי תמיד ב-bootloader
שזה גם פוגע באחריות
ותצטרך לנטרל את knox
פרט לזה S7 נראה הטלפון המוצלח
מהרשימה
תתחדש
נערך לאחרונה על ידי ra ב 10/05/2016 10:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
·יכול לתת הכוונה לאיזה שיטת ROOT כדאית?(G) כתב:אין צורך לצרוב רום חדש ל-s7, מבצעים רוט למכשיר ומתקינים titanium backup ומסירים את מה שלא נחוץ.
ה-s7 הוא מטוס סילון עם מצלמה מעולה, תענוג של מכשיר....
@שח_מט
·
https://download.chainfire.eu/929/CF-Ro ... mg930f.zip
תצרוב עם ODIN
אחר כך, תצרוב RECOVERY
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... y-t3334685
זה עובד על 930F\930FD
·
https://download.chainfire.eu/929/CF-Ro ... mg930f.zip
תצרוב עם ODIN
אחר כך, תצרוב RECOVERY
http://forum.xda-developers.com/galaxy- ... y-t3334685