[עזרה] איך זה עובד? הזמנה מאמזון גרמניה

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה

אהלן,
אני שוקל הזמנת מכונה אוטומטית מאמזון גרמניה ויש לי כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי:
1) איך עובד עניין האחריות? אם לצורך העניין אני קונה מכונה של saeco האם אני מכוסה ע"י פיליפס ישראל?
2) יש אפשרות להרחיב את האחריות בעוד שנתיים, אחריות מטעם אמזון. להבנתי זאת אחריות לא רלוונטית אם אני מזמין לארץ, תקנו אותי אם אני טועה.
3) איך עובד עניין המכס? הבנתי שהם גובים סכום משוער לכמה שיעלה הוצאות המכס ולבסוף הם מחזירים לי את העודף, איך ההחזר עובד? זיכוי אשראי או זיכוי חשבון אמזון והעודף יהיה זמין להזמנות עתידיות באמזון?
4) המשלוח, אמין? עובר דרך דואר ישראל או חברת שילוח פרטית (הנסיון שלי עם דואר ישראל בהזמנת פריטים מחו"ל הוא לא כל כך טוב בלשון המעטה ולא בא לי להתחיל להסתבך עם משלוח בסדר גודל כזה).
5) האם המכונות באנגלית?
6) עוד טיפים והערות שיש לכם על שילוח מגרמניה יתקבלו בברכה/אתרים זולים נוספים להזמנת מכונות קפה (בדגש על saeco).

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720

שליחה

לגבי אחריות - לדעתי אין מצב שמישהו בישראל יעזור לך.
מכס לא משלמים עד 1000$ ו 30 קילו.
משלוח - כדאי פדקס וכו'.
תפרטי - בדרך כלל אפשר לקבוע שפה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

the-hexx
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

@elada92
·אני הזמנתי מאמזון גרמניה (לא מכונת קפה אלא מערכת קולנוע ביתית). לגבי המכס, קיבלתי החזר (קטן) על הפרש המכס אחרי כחודשיים דרך כרטיס האשראי. שירות המשלוחים היה מדהים. הוא עבד דרך UPS, לקח למוצר חמישה ימים מרגע ההזמנה ועד ההגעה לארץ (מדובר במגבר ששוקל 10 קילו), ו-UPS דאגו לשחרור במכס וגם לבירוקרטיה מול משרד התקשורת (כיוון שהיה WI-FI במוצר) ולהביא את המוצר עד אלי. המוצר היה אצלי תוך שבוע וחצי מרגע ההזמנה (וזה היה לוקח שבוע אם לא היה את נושא משרד התקשורת).

אגב. האתר הזה יודע להשוות מחירי מוצרים בין שלוחות שונות של אמזון ו-ebay באירופה ובארה"ב (אמנם בלי לקחת בחשבון את עלות השילוח, אבל עדיין מועיל):

http://www.curiua.com/

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”