1) בעבר, שאלתי איך אני אמור לצפות ב half sbs. נאמר לי להוסיף לפני הסיומת 3d.sbs וזה יעשה את העבודה.
בסרט הראשון אותו בדקתי זה אכן עבד. מאז, כל סרט שבדקתי, היה כתוב שלא ניתן לנגן את הסרט.
מה שעשיתי זה מחקתי את התוספת בשם וכשסרט מציג חצוי, אני בוחר ב 3d ואז side by side
2) משקפי ה RF, לאחר כחצי שעה פלוס, מפעילים לחץ ממש לא נעים על האף. אני חייב אחת לעשר דקות
להרים אותם ואז להחזיר.
3) הורדתי כמה סרטים שראיתי כבר וצפיתי בהם ב FF כדי להגיע לסצינות תלת מימד טובות. במצב של הרצה
קדימה מהר, תוך פחות משעה התרוקנו לי הבטריות בארבע זוגות משקפיים!! סתם לצורך השוואה, כשאני
צופה בסרטים במהירות רגילה, הבטרייה מחזיקה לפחות 5-6 סרטים. יכול להיות שיותר. לא בדקתי לעומק.
תודה מראש
כמה שאלות בנושא ה 3D במקרן סוני 55
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
הי קינג מה נשמע?
1. אני חושב שמה שהציעו לך קשור לסיומת תרגום srt
2. מסכים למרות שהבנתי שהם נחשבות לנוחות והאמת גם מרגישות מושקעות, כנראה שהמשקל של האקטיביות מהווה בעיה ואם
יש תחליפיות איכותיות וקלות גם אשמח לדעת.
3. לא הבנתי מה השאלה
......ענית בעצמך, כנראה שההרצה קדימה מרוקנת את הסוללות אז אולי כדי לכבות אותן ולהגיע לסצנות הטובות(בכל מקרה אתה
מריץ קדימה)
איתן
2. מסכים למרות שהבנתי שהם נחשבות לנוחות והאמת גם מרגישות מושקעות, כנראה שהמשקל של האקטיביות מהווה בעיה ואם
3. לא הבנתי מה השאלה
מריץ קדימה)
איתן
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
1) חיפשתי עכשיו כחצי שעה שירשור שפתחתי וקיבלתי את התשובה הזאת ולא הצלחתי למצוא. זה מה שבכל זאת מצאתיniko כתב:הי קינג מה נשמע?
3. לא הבנתי מה השאלה......ענית בעצמך, כנראה שההרצה קדימה מרוקנת את הסוללות אז אולי כדי לכבות אותן ולהגיע לסצנות הטובות(בכל מקרה אתה
מריץ קדימה)
איתן...
2) תודה
3) שאלתי אם זה הגיוני או לא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לגבי הקובץ, זה תלוי בסטרימר. בכל מקרה ידנית אפשר לסמן לו לעבור למצב sbs
לגבי המשקפיים. הם אכן לא נוחים. יש אלטרנטיביים כלליים של כמה חברות. שים לב שה 55 עדיין משתמש במשקפי ir
לגבי המשקפיים. הם אכן לא נוחים. יש אלטרנטיביים כלליים של כמה חברות. שים לב שה 55 עדיין משתמש במשקפי ir