@Engineer
·
אני אתקשר אליו לברר מחיר וזמינות.
מתאר לעצמי שאחת שמיובאת באופן סדיר תהייה יותר אטרקטיבית במחיר (כמו K3 לדוגמה) אבל אני אבדוק איתו.
אני גם אברר אם הוא עושה טרייד אין כי אצטרך להחליף את המטחנה הישנה (שבעצם חדשה) שלי.
תודה לך.
יש לו K3 וK6 במלאי לפי מה שהוא אמר. אבל אתה יכול להזמין ממנו מה שבא לך בהתאמה אישית כל עוד זה מוצר של COMPAK:!:
K3 תעלה סביבות 1400-1500.
אני הולך אליו פיזית ביום ראשון כדי לדבר איתו על הזמנת הקומפאק המיוחדת שלי, וגם לרכוש קפה. אגב אני שוקל לרכוש את הE5 במקום ה E6, כדי לחסוך עלויות ומקום פיזי בבית
מוזמן להגיע אליו גם ביום ראשון הקרוב, רצוי לפני 10 בבוקר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
Engineer,
אתה יכול בבקשה לשתף עלויות (אם לא בפומבי אז בפרטי) ?
ד"א, מהסתכלות על E6 ו E8, ההבדל במחיר (מחיר חו"ל) לא גדול, כ 10-15% לעומת זאת אתה קופץ למטחנה עם דיסקים של 83 מ"מ ומנוע יותר חזק, הייתי שוקל את זה.
אשתף בכיף. נכון לעכשיו, ראיתי את הE6 פיזית,אצל סשה (הטכנאי מעבדה שלו),
וגובהה כגובה אמה של יד, והיא גדולה ואפילו רחבה. זו חיית עבודה עם מנוע 730.
פשוט וואו.
כנראה שאזמין את ה E5, כדי לחסוך מקום ועלויות. דיסקיות 83 לא חיוניות לי (הן חיוניות על השיש- זה כן, אבל לכיס שלי -לא )
Engineer כתב:אשתף בכיף. נכון לעכשיו, ראיתי את הE6 פיזית,אצל סשה (הטכנאי מעבדה שלו),
וגובהה כגובה אמה של יד, והיא גדולה ואפילו רחבה. זו חיית עבודה עם מנוע 730.
פשוט וואו.
כנראה שאזמין את ה E5, כדי לחסוך מקום ועלויות. דיסקיות 83 לא חיוניות לי (הן חיוניות על השיש- זה כן, אבל לכיס שלי -לא )
·
יש אפשרות להתקין את ההופר הקטן של ה K3 שמוריד 5" (שזה 12.7 ס"מ) מהגובה של המטחנה אם הגובה הוא בעייתי (אני מודע לזה שהמטחנה רחבה ועמוקה יותר).
ד"א המנוע של ה E6 הוא 610W, ה 730W זה מה שיש ב E8, עדיין בהמה רצינית
אני מסכתל על ה E5 ביחס ל K3 ומה שאני רואה זה מנוע הרבה יותר חזק ואלקטרוניקה "משוכללת" שנמצאת בכל סדרת ה On Demand, פרט לזה נראית בעלת מאפיינים דומים ל K3 (דסיקיות שטוחות 58 מ"מ), אתה חושב שזה מצדיק את ההפרש במחיר (אני מעריך שהוא לפחות פי 2) ?
אני בעד להתפנק, שלא תבין אותי לא נכון, פשוט אצלי בסדר העדיפויות עומדת איכות הטחינה חזק בראש ואחרי זה כל השאר.
כל אחד והשיקולים שלו, אם זה מה שאתה מחפש אז המחיר מוצדק.
בכל מקרה: I MINI ו K3 זה ממש לא אותו הדבר, שכלולים או לא.
אחרי כמה שנים ב"תחביב" הזה הבנתי כמו הרבה אחרים שהמטחנה זה בערך הדבר הכי חשוב כשרוצים להגיע לאספרסו באיכות גבוהה.
אני מסכים איתך לגמרי שמטחנה זה משהו שקונים פעם ב... ככה שלדעתי ההשקעה כדאית.
מה גם שהמטחנות בסדר גודל הזה של E5 וצפונה בנויות לעומסי עבודה גדולים שבשימוש הביתי שלנו אנחנו לא מדגדגים אותן ולכן עניינים של אמינות או בלאי פשוט כמעט ולא רלוונטים, זה מוריד מהראש שאלות של תחזוקה והוצאות עתידיות.
אז האמת שהתבלבלתי. אם מדובר באותן דיסקיות, וגם ל K3 ממשק שליטה אלקטרוני עם טחינה לפי זמן, אז מה ההבדל המשמעותי בין ה E5 ל K3?
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ