שגיאה 721
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
יש לי כבר כמה שנים מתאמי רשת על תשתית הכבלים שהותקנו על ידי חברת YES.
בקומה א יש ממיר מקליט TOTAL למעלה ממיר HD רגיל.
לפני כמה ימים היו בעיות חשמל באזור והיו כמה וכמה הפסקות ואי יציבות של הזרם.
לאחר מכן הממיר בקומה ב אינו מצליח יותר לנגן כלום מההקלטות שבממיר בקומה א. מציג את התכנים אבל מיד בעת בחירת הקלטה מסויימת מופיעה שגיאה 721.
ניסיתי לכבות ולהדליק את הממירים מספר פעמים ללא הצלחה. אני לא יודע אם הממיר נדפק או מתאמי הרשת או שניהם.
האם יכול להיות שהפסקות החשמל גרמו לבעייה הזאת או שיש לחפש את הבעייה בכיוון שונה ?
בקומה א יש ממיר מקליט TOTAL למעלה ממיר HD רגיל.
לפני כמה ימים היו בעיות חשמל באזור והיו כמה וכמה הפסקות ואי יציבות של הזרם.
לאחר מכן הממיר בקומה ב אינו מצליח יותר לנגן כלום מההקלטות שבממיר בקומה א. מציג את התכנים אבל מיד בעת בחירת הקלטה מסויימת מופיעה שגיאה 721.
ניסיתי לכבות ולהדליק את הממירים מספר פעמים ללא הצלחה. אני לא יודע אם הממיר נדפק או מתאמי הרשת או שניהם.
האם יכול להיות שהפסקות החשמל גרמו לבעייה הזאת או שיש לחפש את הבעייה בכיוון שונה ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ניסית לנתק את המודם והראוטר? (בנוסף לכיבוי הממירים)
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

לא ניסיתי אבל לא הבנתי מה הקשר בין המודם והראוטר לתקשורת בין הממירים? הראוטר רק רלוונטי לVOD והיכולת של ממיר אחד להתחבר לממיר השני תלוייה בקשר דרך הכבל הלבן שעובר בקיר, לא כך?
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·kalda01 כתב:לא ניסיתי אבל לא הבנתי מה הקשר בין המודם והראוטר לתקשורת בין הממירים? הראוטר רק רלוונטי לVOD והיכולת של ממיר אחד להתחבר לממיר השני תלוייה בקשר דרך הכבל הלבן שעובר בקיר, לא כך?...
משיכת תכנים מהממיר נעשת בעזרת האינטרנט ולא בעזרת התשתית.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני זוכר שכשרק התחברתי ל- Multiroom היו לי המון בעיות של גישה שהתלוו בין היתר בשגיאה 721.
בסופו של דבר טכנאי של yes הגיע והחליף את השקעים שלהם בנקודות + את המגבר בארון תקשורת. מאז אין יותר בעיות והצפיה חלקה.
בסופו של דבר טכנאי של yes הגיע והחליף את השקעים שלהם בנקודות + את המגבר בארון תקשורת. מאז אין יותר בעיות והצפיה חלקה.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

·תוכן שנמצא בבמיר TOTAL צריך לעבור דרך אתר חיצוני באינטרנט כדי להגיע לממיר בחדר השני? זה חדש לי.miCkEy6772 כתב:·......
משיכת תכנים מהממיר נעשת בעזרת האינטרנט ולא בעזרת התשתית....
- oris74
- חבר במועדון HT

נסה את זה.. זו פעולה של 5 דק..
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

הממיר בקומה שנייה יש לו גישה לאינטרנט דרך יציאת הרשת השנייה של מתאם הקואקס. עובדה שהVOD עובד שם ללא בעיות.oris74 כתב:נסה את זה.. זו פעולה של 5 דק.....
הממיר בקומה ראשונה אמור להתחבר לאינטרנט דרך מתאמי הרשת שמחוברים בשני צידי הכבל הלבן.
הבעייה שכרגע יש נתק בין שני מתאמי הקואקס. כיביתי והפעלתי את הראוטר. זה לא משפיע.·
- oris74
- חבר במועדון HT

לא רק את הראוטר - נסה לנתק גם את הממירים ואת מתאמי ה HPNA מהחשמל. אחר כך תחבר את הראוטר > ממירים > מתאמים
- miCkEy6772
- חבר ותיק

·kalda01 כתב:·תוכן שנמצא בבמיר TOTAL צריך לעבור דרך אתר חיצוני באינטרנט כדי להגיע לממיר בחדר השני? זה חדש לי..........
אכן כך הדבר. זה כמו שתחבר שתי מחשבים לראוטר אבל אין לך אינטרנט אז איך תעביר קבצים ביניהם ברשת הפנימית?!..
יס זה לא כמו הוט. בטכנולוגיה של יס הממירים יודעים רק לקבל מידע מהצלחת לא יותר מזה ורק בעזרת האינטרנט לקבל גישה ושיתוף אך לעומת זאת אצל הוט אין שום חיסרון כזה כי היא עובדת בטכנולוגיה אחרת ובתשתית שלה היא יכולה לספק VOD ללא צורך ברשת אינטרנט של הלקוח והממיר מקבל כתובת IP ברשת הפנימית שלה וכך יכול הממיר לתקשר עם הממיר השני.
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

·אצלי דווקא אפשר להעביר קבצים ברשת הפנימית כשאין אינטרנט. לראוטר יש סוויץ' עם 4 כניסות שמאפשר לחבר 4 מחשבים ברשת פנימית ללא קשר לWAN.miCkEy6772 כתב:·......
אכן כך הדבר. זה כמו שתחבר שתי מחשבים לראוטר אבל אין לך אינטרנט אז איך תעביר קבצים ביניהם ברשת הפנימית?!..![]()
יס זה לא כמו הוט. בטכנולוגיה של יס הממירים יודעים רק לקבל מידע מהצלחת לא יותר מזה ורק בעזרת האינטרנט לקבל גישה ושיתוף אך לעומת זאת אצל הוט אין שום חיסרון כזה כי היא עובדת בטכנולוגיה אחרת ובתשתית שלה היא יכולה לספק VOD ללא צורך ברשת אינטרנט של הלקוח והממיר מקבל כתובת IP ברשת הפנימית שלה וכך יכול הממיר לתקשר עם הממיר השני....
- miCkEy6772
- חבר ותיק

אז טעיתי. בכל אופן כמו שהסברתי רק תוריד את השורה הראשונה.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

ניתוק כל הממירים ורכיבים לא עזר?!.. מוזר.
נשמח להתעדכן מה כן הייתה הבעיה.
נשמח להתעדכן מה כן הייתה הבעיה.