בדיקה ל- streamer, אחד שמתלבט
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ערב טוב
האם יש סיכוי כי לאחר בדיקות של אחד מאנשי ה- QA פה באתר, יוכרז ה- TVIX 4000 כעדיף על ה- 5000?
לפחות לפי הנתונים זה אמור להיות כך,גם אם זהו הבדל מינורי, ואפשר לסמוך על DVICO שהם יודעים מה הם רושמים..
תודה,
Giliboy
האם יש סיכוי כי לאחר בדיקות של אחד מאנשי ה- QA פה באתר, יוכרז ה- TVIX 4000 כעדיף על ה- 5000?
לפחות לפי הנתונים זה אמור להיות כך,גם אם זהו הבדל מינורי, ואפשר לסמוך על DVICO שהם יודעים מה הם רושמים..
תודה,
Giliboy
-
Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
1080P
ואם לא עדיף עליו,
לכל היותר, ישתווה לו..
Giliboy.
ואם לא עדיף עליו,
לכל היותר, ישתווה לו..
Giliboy.
אתה כל הזמן מדבר על עלות של 250 $hagi כתב:היתי מוסיף לזה גם העיצוב !!!!
ולא לשכוח גם העלות - 100 דולר פחות לא הולך ברגל כשעלות המכשיר היא 250 דולר בלבד ....
אמרו לי שהוא ב - 160$ בסיאול. לא חבל על 90$ שאתה זורק.
אתה רק צריך לבדוק - אם בכלל תהיה לך עליו אחריות בארץ-
כדאי לברר קודם-אתה לא חושב ???
wizz ,
אתה צריך להבין משהו - אין מצב שהעלות בסיאול נמוכה מהעלות בארה"ב . פערי המחירים האלה בין מחיר שוק של מכשיר לבין המחיר בחנות אתה רואה רק בארץ .
לגבי האחראיות לא דואג - המכשיר יגיע לארץ , נבדוק אותו ומקווה שיהיה טוב . לא יהיה טוב ? נחזירו .
אם עדיין אתה עומד על שלך ואתה יודע על מקום שבו ניתן לרכוש את המכשיר הזה ב-160$ בסיאול , אנא , תגיד לי במדוייק איפה יש מחיר כזה , אחרת אין לי כל כך מה לעשות עם המידע הזה .
אתה צריך להבין משהו - אין מצב שהעלות בסיאול נמוכה מהעלות בארה"ב . פערי המחירים האלה בין מחיר שוק של מכשיר לבין המחיר בחנות אתה רואה רק בארץ .
לגבי האחראיות לא דואג - המכשיר יגיע לארץ , נבדוק אותו ומקווה שיהיה טוב . לא יהיה טוב ? נחזירו .
אם עדיין אתה עומד על שלך ואתה יודע על מקום שבו ניתן לרכוש את המכשיר הזה ב-160$ בסיאול , אנא , תגיד לי במדוייק איפה יש מחיר כזה , אחרת אין לי כל כך מה לעשות עם המידע הזה .
אמרתי לך- אני לא מכיר מקום ספציפי.hagi כתב:wizz ,
אם עדיין אתה עומד על שלך ואתה יודע על מקום שבו ניתן לרכוש את המכשיר הזה ב-160$ בסיאול , אנא , תגיד לי במדוייק איפה יש מחיר כזה , אחרת אין לי כל כך מה לעשות עם המידע הזה ....
אחד שחזר משם אמר שראה את המחיר הזה "בשוק האלקטרוניקה" בעיר סיאול.
.
אפילו crusader הגיב בשרשור קודם - ששם עולה MVIX760 רק 210$
ציטוט מדבריו:
"אגב המחיר של המוצר הנ"ל ברחבי האינטנרט הקוראני הינו בסביבות 210$ בפועל ניתן להשיג אותו במחיר זול יותר בשוק המקומי (גם בסיאול עצמה)
לינק לדוגמאת מחיר ממוצע הינו:http://www.bb.co.kr/main/pd_yahoo/pr_li ... _id=616211
סוף ציטוט
הלינק להודעתו של b]crusader[/b :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... &start=105
אני פשוט מציע שתשאל אותו - אם זה המחיר של MVIX 760HD אזי TVIX4000 זול ממנו.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
למען הסר ספק,
DVICO הינה חברה קוראנית,המוצרים שלה נמכרים בקוריאה במחירים נמוכים יותר משמעותית מבארה"ב(תוצר מקומי לעומת מוצר מיובא).
חגי,
מאיפה לך לדעת?,זו שאלה טובה,חיפוש קל ברשת, היות והשרשור עצמו מדבר על קוריאה,קוראיה ועוד קצת קוריאה,היה מספק עבורך טבלת המרה פשוטה והיית מגיע למסקנה מהפכנית ש231,000 במטבע קוראני הינם בסביבות 210$ (ארה"ב,למען הסר ספק).
עכשיו,אני יכול לומר לך שבסיאול עצמה בחניות מקומיות המחירים זולים בהרבה ממה שסופק בלינקים,היות ויש לך את אופצית המיקוח.
ואני בכלל לא מדבר על ערים אחרות כגון Daegu עצמה ששם אפשר להשיג מחירים טובים בהרבה מאשר בסיאול (שנחשבת ליקרה מבין ערי קוריאה).
DVICO הינה חברה קוראנית,המוצרים שלה נמכרים בקוריאה במחירים נמוכים יותר משמעותית מבארה"ב(תוצר מקומי לעומת מוצר מיובא).
חגי,
מאיפה לך לדעת?,זו שאלה טובה,חיפוש קל ברשת, היות והשרשור עצמו מדבר על קוריאה,קוראיה ועוד קצת קוריאה,היה מספק עבורך טבלת המרה פשוטה והיית מגיע למסקנה מהפכנית ש231,000 במטבע קוראני הינם בסביבות 210$ (ארה"ב,למען הסר ספק).
עכשיו,אני יכול לומר לך שבסיאול עצמה בחניות מקומיות המחירים זולים בהרבה ממה שסופק בלינקים,היות ויש לך את אופצית המיקוח.
ואני בכלל לא מדבר על ערים אחרות כגון Daegu עצמה ששם אפשר להשיג מחירים טובים בהרבה מאשר בסיאול (שנחשבת ליקרה מבין ערי קוריאה).
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
crusader צודק במאה אחוז.crusader כתב:למען הסר ספק,
חגי,
ואני בכלל לא מדבר על ערים אחרות כגון Daegu עצמה ששם אפשר להשיג מחירים טובים בהרבה מאשר בסיאול (שנחשבת ליקרה מבין ערי קוריאה)....
חברה שלי שמבקרים שם הרבה - סיפרו שבאמת סיאול איננה דוקא העיר הזולה באיזור.
אפילו בהונג-קונג ( סין כמובן ) - הרבה יותר זול - הבעיה רק ששם מכת החיקויים.
למשל מספרים ש :
מוצרים ש "שופצו" או "תוקנו" ע"י היצרן - כי הוחזרו מהלקוחות מסיבה כל שהיא - עושים את דרכם חזרה לחנויות בהונגקונג ונמכרים שם לסאכרים כחדשים ןבלא אחריות בינלאומית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
חברים,
יש שרשור על תלונות מחירים בארץ ורכישה בחו"ל. בבקשה לרכז את הנושא הזה שם.
Giliboy,
שווה להמתין עוד טיפה ולוודא שכל הבעיות של ה-4000 אכן נפתרו. לפי מה שהבנתי, נושא הרשת נפתר ונשאר רק הרעש של המאוורר. מכיוון שמדובר ב-PWM, יתן שצריך להוסיף שם קבל קטן להוריד את הרעש (חקרתי בזמנו את הבעיה בגלל המאוורר של המקס).
נמשיך לעקוב בפורומים בארה"ב ונראה מה קורה.
יש שרשור על תלונות מחירים בארץ ורכישה בחו"ל. בבקשה לרכז את הנושא הזה שם.
Giliboy,
שווה להמתין עוד טיפה ולוודא שכל הבעיות של ה-4000 אכן נפתרו. לפי מה שהבנתי, נושא הרשת נפתר ונשאר רק הרעש של המאוורר. מכיוון שמדובר ב-PWM, יתן שצריך להוסיף שם קבל קטן להוריד את הרעש (חקרתי בזמנו את הבעיה בגלל המאוורר של המקס).
נמשיך לעקוב בפורומים בארה"ב ונראה מה קורה.