קניתי את הערכה הזאת:
יש לי מגבר vsx421 כדאני מחבר לבר את הקריוקי לportable הסאונד של המיקרופונים מצויין ועובד טוב.
הטלוויזיה שלי זה פנסוניק 50as670 ואני מפעיל ביוטיוב שירים ושומעים ברמקולים שמחוברים למגבר arc פועל..
יש אפשרות במגבר הזה שאני יחבר גם את הקריוקי לאחד מהיציאות ולשלב בין הסאונד של הטלוויזיה לקריוקי?..
ניסיתי לחבר את הקריוקי לכניסת המיקרופון במחשב הנייד ולהוציא סאונד ותמונה מהמחשב בhdmi יש סאונד משולב ותמונה אבל יש דילי בסאונד של המיקרופון והאיכות יורדת ממש..
יש למישהו רעיון יצירתי?? אולי תוכנה למחשב ?
עזרה בחיבור ערכת קריוקי אלחוטית למגבר/מחשב
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא מומלץ בכלל לערבב בין מערכות לשירה לבין רסיבר קולנוע מכוון שרסיבר לא יודע לעמוד בעומסים והתעללויות של שירה חסרת נסיון, כמו כן גם הרמקולים שלך בטח לא יוכלו לעמוד בצרחות.
בכל אופן אם כן יש לך מערכת רמקולים שמתאימה לPA ואתה כן יודע לתכנן את השמע ככה שלא יהיה פידבק הרסני אתה צריך מיקסר שמע בשביל לחבר ול"ערבב" בין שמע אנלוגי שיוצא מהמחשב לבין המיקרופון לבין המגבר...
מכוון שיציאות של המקלט מיקרופונים הם XLR אין דרך טובה ונוחה לחבר ישירות לרסיבר. דרך יציאת PL6.3 הצליל יוצא דחוס וכולל את שני המיקרופונים יחד... הXLR נועד להפריד את הערוצים (שני מיקרופונים) ולחבר אותם למיקסר על מנת שתהיה לך שליטה טובה יותר על כל מיקרופון בנפרד.
שבת שלום
בכל אופן אם כן יש לך מערכת רמקולים שמתאימה לPA ואתה כן יודע לתכנן את השמע ככה שלא יהיה פידבק הרסני אתה צריך מיקסר שמע בשביל לחבר ול"ערבב" בין שמע אנלוגי שיוצא מהמחשב לבין המיקרופון לבין המגבר...
מכוון שיציאות של המקלט מיקרופונים הם XLR אין דרך טובה ונוחה לחבר ישירות לרסיבר. דרך יציאת PL6.3 הצליל יוצא דחוס וכולל את שני המיקרופונים יחד... הXLR נועד להפריד את הערוצים (שני מיקרופונים) ולחבר אותם למיקסר על מנת שתהיה לך שליטה טובה יותר על כל מיקרופון בנפרד.
שבת שלום