מגבר דנון pma-495r

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
yairggg פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

הגיע אליי מגבר של דנון דגם pma-495r. נתחיל מזה שאני מודע לעובדה שזה מגבר ישן מאוד והוא זקוק לתיקון בסדר גודל של 150-300 ש"ח, האם שווה לתקן אותו בכלל?

אני סטודנט שנמצא AS WE SPEAK במעבר דירה. כרגע יש לי רסיבר פיוניר VSX-420 שאני די מרוצה ממנו למעט החיסרון הדי מהותי שאין לו voice over. אני רוצה רסיבר בסלון (שיהיה כאמור הפיוניר עקב ריבוי יציאות HDMI, סראונד לסרטים וכו') ורסיבר/מגבר אחד לחדר. אני מעדיף בחדר סראונד (השימוש חצוי בין מוסיקה וסרטים וכשאני צריך סטריאו אמיתי אני מחבר את האוזבניות שלי) ובמגבר של דנון יש מאחורה שתי מערכות של רמקולים (A,B) ובורר של כל מערכת בפאנל מקדימה. חיפשתי באינטרנט ובפורום ולא מצאתי תשובה - האם המגבר הזה מאפשר שימוש בו זמני בשני זוגות של רמקולים? (ברור לי שגם אם כן זה לא יהיה סראונד אמיתי אלא מדומה וממש אין לי בעיה עם זה, כשאני צריך סטריאו אמתי אני מחבר את האוזניות שלי).

תודה רבה !

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #2 

זה גם לא יהיה ממש סראונד מדומה אם יש אפשרות להפעיל את A ו-B במקביל, זה יהיה פשוט סטריאו עם הבמה במרכז החדר (אם הזוג הנוסף של הרמקולים יהיה מאחורייך) ולא בין זוג הרמקולים כמו בסטריאו רגיל.

לגבי התיקון עד 300 שקל, אני חושב שהייתי הולך על זה. הוא נראה טוב לפי הנתונים, 50watt ל 8 אום (עוד יותר ל4 אום) עם אחוז עיוותים נמוך זה לא רע בכלל בשביל 300 שקל. אני לא חושב שתוכל למצוא מגבר חדש (או אפילו משהו ברמה כזו ביד שנייה) ב300 שקל עם נתונים ופיצ'רים כאלה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”