רכישת לוח N3150 ITX, קניה מאירופה, צריך עזרה בעניין משלוח

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

היי חברים, אז כך, מחשב הHTPC שהרכבתי לפני כמה שנים, עבר בעלים, היה מדובר במארז HTPC בגודל מלא. התחלתי לבדוק, מה כיום יודע לנגן 1080p h265 HEVC. לאחר בדיקה מעמיקה, הגעתי למסכנה שאני מעדיף מחשב מבוסס Windows, שקט וחסכוני. את כל מחשבי דוגמת הNUC מיצרנים השונים, כבר בדקתי, זה לא זה. הכלתתי שאני קונה מארז ולוח בעצמי. אם המארז הגעתי לבחירה של Antec ISK110 VESA, שאו יחבר לגב המסך דרך VESA 200, או יעמיד בצד.

והנה הגענו לבחירת הלוח, והמצב יותר מעצוב, מצאתי רק דגם של איזה Biostar, לא מכיר את היצרן ולא רוצה להכיר. המעבד שאני רוצה, הוא Celeron N3150, ויש אומנם דגם מבוסס N3050, אבל בהתחשב בכל העובדות, וקריא של של מידע מאתרים השונים, עדיף ללכת על דגם הN3150, כי עוד 2 ליבות, משחקות פה תפקיד.

ועכשיו בעניין פתיחת הפוסט עצמו, הלוח שנבחר הינו Gigabyte GA-N3150N-D2H, הצלחתי למצוע את הדגם ב אמאזון גרמניה, וכן באתר alzashop.com, האתר הבריטי הוא alza.co.uk או alza.de, יש לעוד מדינות, בקיצור הם שולחים להרבה מקומות באירופה. אך לא לישראל, ואני לא יודע איך אני יצה מזה בזול?

1. לחפש שרות שנותן כתובת שילוח באנגליה, או גרמניה.
2. לבקש מקרוב משפחה מארופה, יש לי קרובים בגרמניה, שיכולים לקנות שם, ולשלוח לארץ.

או שיש עוד אופציות? אני לא רוצה לשלם משלוח במחיר של חצי מחיר המוצר.
נגיד shopto רוצים 38$...מה מאיפו הסכום הזה.. בקיצור למי שיש ניסיון בקניה מאירופה, ויתן פה תגובה. תודה מראש
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

אה ובדקתי יבואנים וחנויות בארץ, הם בונקרים, אומרים שאין כדיות ביבוא של דגמים כאלה חח..הכי מצחיק שיש j1800/j1900/n3050, ודגם שטיפה יותר טוב אין. הציעו לקנות brix..לא רצינים בקיצור
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20183
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אני לא חושב שלהרכיב מחשב לבד יהיה משתלם יותר מלקנות אחד מוכן, כמו ה EGLOBAL או אפילו נוק\בריקס\וכו'.
מה שכן זה יתן לך יותר גמישות מבחינת החומרה + אפשרות לשדרוג עתידי של המערכת.

כבר רשמתי את זה בעבר, אך לדעתי עכשיו לא שווה לקנות שום דבר.
שווה לקנות קופסת אנדרויד ב-$40, לשים עליה OE ושלום על ישראל.
ברגע שיגיעו מעבדי ה-Kaby Lake וה-APU החדשים של AMD אפשר יהיה פשוט לקנות NUC או מקביל חדש עם תמיכה בכל הפורמטים לעתיד הקרוב.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

כן כפי שציינת המושג ״גימישות״. רוצה לשדרג? מוכר את לוח האם, אבל בינתיים h264 קיים ונושם, לגבי העלות, אני באמת השוואתי את המחירים, ואין ממש הבדל, אני כטכנאי מחשבים, אוהב יותר להרכיב משהו בשביל עצמי, זה כיף, זה גם נותן לי לבחור בעצמי מארז..

תצא ברור לי למה הזכרת את Kaby Lake, כי עלות של מערכת מבוססת 1151, תהיה יותר יקרה, מאשר SOC דמוי brasswell, או דגמים שיצאו אחריו, אינטל עשתה גם refresh לסדרה הזאת, אבל ההבדל הוא מזערי, רק טיפה הגדילו תדרים, הליבה הגרפית עברה רברנדינג ל Intel HD 400/405, אבל בפועל רק השם השתנה. בעניין apu של amd..אני עוקב אחרי החברה פחות או יותר, אך יד כו הן לא הרשימו אותי, תמיד מאחור מבחינה טכנולוגית..אבל זאת רק דעתי.

בשורה זאת, בוא נחזור לשאלה המקורית של הפוסט, איך הכי זול לשלוח את הלוח מחו״ל?
1. דרך חבר, שיקנה אותו בגרמניה.
2. להשתמש בחברת שילוח אם כתובת באנגליה?
3. במקרה מצעתי עוד אופציה, יש לי חבר משפחה שגר באוקראינה, הלוח שם עולה 300 שקל, אם זה כולל מע״מ אז טיפה יותר. ובמקרה של צורך לממש אחריות, יש אם מי לדבר..

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”