מחפש מפצל סטריאו עם בקרי ווליום לכל יציאה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Cuky פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בקיצור: אני מחפש מכשיר שיפצל אות סטריאו ב-phone plug ל-4 יציאות, כשלכל יציאה יש volume knob משלה. מישהו מכיר?

עריכה 5.6.16: החלטתי לבנות כזה בעצמי. הזמנתי רכיבים מאיביי ואני מחכה שיגיעו. אפרסם עדכון כשאבנה.

אהלן,
אני גר לבד בדירה שכורה, ואני אוהב מאוד לשמוע מוזיקה. אני שומע אותה מהמחשב בחדר שלי, ואני אוהב להמשיך לשמוע אותה כשאני הולך להתקלח וכשאני מבשל במטבח. לכן בנוסף לרמקולים שעל השולחן שלי בחדר, השגתי זוג רמקולים שתליתי בחדר האמבטיה, וזוג רמקולים שהנחתי במטבח על הארון (שני הזוגות מתחברים בחיבור 3.5mm פשוט, וכמובן שהכל בסטריאו. חוץ מהמטבח והאמבטיה, ההתפצלות מתחברת גם לרסיבר של ימאהה באותו החדר עם המחשב, כי מדי פעם בא לי להגדיל את הסאונד שבחדר). מהמחשב אני מוציא מפצל Y, שמתחבר לעוד שני מפצלי Y (מפצלי Y פשוטים כאלה שקונים באיביי ב-$2), שאליהם חיברתי כבלי 3.5mm auxillary ארוכים שמתחתי לאורך הקירות בין החדרים. עד כה, סידור מעולה. שומעים טוב ויש אפקט מגניב שכשעוברים בין החדרים בבית המוזיקה נשארת באותו ווליום. :D
הבעיה היא שאני עצלן, וקורה לפעמים למשל שאחרי שהתקלחתי שכחתי לכבות את הרמקולים באמבטיה, ואז אני מתחיל לשחק במחשב או מדבר בסקייפ וקולט ששומעים הכל גם באמבטיה, ואז אין לי כוח לקום ולכבות משם את הרמקולים. לכן עלה לי הרעיון של מכשיר שמפצל את ה-input מהמחשב לארבעה output-ים זהים, כשלכל output יש knob או מתג שמאפשר לי לשלוט בווליום של אותו output בלי להשפיע על השאר. ואז אני פשוט משאיר את כל זוגות הרמקולים דולקים תמיד, וכשאני הולך להתקלח או לבשל אני מדליק אותם מהמכשיר הזה שיושב בנחת על שולחן העבודה שלי.
כבר המון זמן אני מחפש באיביי מכשיר כזה ופשוט לא מוצא. חיפשתי audio splitter וכל מיני וריאציות, אבל מצאתי מכשירים פשוטים יותר שלא עונים לי על כל הצרכים. זה ממש מפתיע אותי כי ציפיתי שזה יהיה מכשיר פשוט שהרבה אנשים יצטרכו, אבל מסתבר שלא (או שאני לא יודע מה לחפש...).
לכן באתי לפה ואני פונה למומחים, שבטוח מכירים איזשהו פתרון למצב.

הדרישות שלי הן:
-פיצול אות סטריאו אחד (input) ל-4 outputs (אין בעיה לחבר לחשמל אם צריך)
-4 Knobים נפרדים (אחד לכל יציאה) ששולטים בווליום של אותה יציאה
-מניעת רעשים סטטיים או רעשים מחיווט לא נכון (כיום, לפעמים אם אני מנתק אחד מהזוגות, השאר מרעישים רעש סטטי)
-חיבורי aux או rca. כל הרמקולים אנלוגיים ואין אפשרות לפתרונות כמו toslink או hdmi.

תודה רבה! 8)

עריכה 5.5.16: מצאתי את המכשיר הבא: Presonus Monitor Station
הוא מיועד לבקרה על מוניטורים, הוא overkill לצרכים שלי ומחירו בהתאם, אבל בגדול הוא עונה לי על כל הדרישות - knboים לכל יציאה וכו'. אני ממשיך לחפש מכשירים זולים יותר שעושים רק את מה שאני צריך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”