מזגן חכם - מישהו ניסה? Tado
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי כל מה שקראתי במסע המימון שלהם מדובר במוצר שמאוד דומה ל sensibo וכמוהו סובל מאותה בעיה: אין לו מושג אם המזגן באמת דלוק או כבוי.
אם נמשיך את ההשוואה אז נראה שהוא לפחות לא דורש להיות צמוד לעינית המזגן ואין לו צורך בבטריות. על פניו נראה שהאפליקציה שלו די דומה. בגדול אני לא רואה שום יתרון והאמת שהייתי נמנע מרכישה של שני המוצרים.
אם נמשיך את ההשוואה אז נראה שהוא לפחות לא דורש להיות צמוד לעינית המזגן ואין לו צורך בבטריות. על פניו נראה שהאפליקציה שלו די דומה. בגדול אני לא רואה שום יתרון והאמת שהייתי נמנע מרכישה של שני המוצרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
למה נמנע מרכישה של שני המוצרים? על פניו הTADO יותר מוצלח לפי הביקורות. ויותר מוכר.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי TADO בבית (רכשתי שהוא עדיין היה בקיקסטרטר), הוא עובד נהדר. אין לו באמת את היכולת לדעת אם המזגן נדלק (אבל אפשר לדעת ע"י חיווי הטמפרטורה במידה והיא ירדה או עלתה נתון שנשלח לאפליקציה) .
לא קרה לי עדיין מעולם ששלחתי הוראת הדלקה או כיבוי מרחוק והיא לא בוצעה
לא קרה לי עדיין מעולם ששלחתי הוראת הדלקה או כיבוי מרחוק והיא לא בוצעה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
@compman112
·יש לזה מספר סיבות, על כמה מהן תוכל לקרוא בביקורת שכתבתי פה באתר על ה sensibo. אם אפרט אז הנטייה שלי היא להגיע למצב שבו המזגן הוא חלק אינטגרלי של מערכת בית חכם. כיום אי אפשר להגיע לזה בגלל חוסר ההיזון החוזר האמין ולפחות במקרה של ה sensibo, הקושי הגדול שיש בשילוב ההתקן בתרחישים שהם קצת יותר מסובכים מסתם " אם ככה וככה אז בצע את זה".
אני מאמין שתוך פרק זמן יחסית קצר, אנו נזכה לקבל יחידות בקרה אינטגרטיביות ומקוריות במזגנים, מה שייתר את הצורך במגשרי IR מוגבלים. לדעתי המצב כרגע הוא שהמיטב שניתן לקבל עם המערכות הקיימות זו האפשרות להדליק את המזגן גם כשאתה לא בבית. זה לא מעניין אותי, אבל זה לא מחייב אותך אם אתה לא מרגיש כמוני.
·יש לזה מספר סיבות, על כמה מהן תוכל לקרוא בביקורת שכתבתי פה באתר על ה sensibo. אם אפרט אז הנטייה שלי היא להגיע למצב שבו המזגן הוא חלק אינטגרלי של מערכת בית חכם. כיום אי אפשר להגיע לזה בגלל חוסר ההיזון החוזר האמין ולפחות במקרה של ה sensibo, הקושי הגדול שיש בשילוב ההתקן בתרחישים שהם קצת יותר מסובכים מסתם " אם ככה וככה אז בצע את זה".
אני מאמין שתוך פרק זמן יחסית קצר, אנו נזכה לקבל יחידות בקרה אינטגרטיביות ומקוריות במזגנים, מה שייתר את הצורך במגשרי IR מוגבלים. לדעתי המצב כרגע הוא שהמיטב שניתן לקבל עם המערכות הקיימות זו האפשרות להדליק את המזגן גם כשאתה לא בבית. זה לא מעניין אותי, אבל זה לא מחייב אותך אם אתה לא מרגיש כמוני.