מזגן חכם - מישהו ניסה? Tado

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

https://www.tado.com/

מתעניין לגבי המוצר, מישהו ניסה? שמע?

תודה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

לפי כל מה שקראתי במסע המימון שלהם מדובר במוצר שמאוד דומה ל sensibo וכמוהו סובל מאותה בעיה: אין לו מושג אם המזגן באמת דלוק או כבוי.

אם נמשיך את ההשוואה אז נראה שהוא לפחות לא דורש להיות צמוד לעינית המזגן ואין לו צורך בבטריות. על פניו נראה שהאפליקציה שלו די דומה. בגדול אני לא רואה שום יתרון והאמת שהייתי נמנע מרכישה של שני המוצרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

compman112 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

למה נמנע מרכישה של שני המוצרים? על פניו הTADO יותר מוצלח לפי הביקורות. ויותר מוכר.

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

יש לי TADO בבית (רכשתי שהוא עדיין היה בקיקסטרטר), הוא עובד נהדר. אין לו באמת את היכולת לדעת אם המזגן נדלק (אבל אפשר לדעת ע"י חיווי הטמפרטורה במידה והיא ירדה או עלתה נתון שנשלח לאפליקציה) .

לא קרה לי עדיין מעולם ששלחתי הוראת הדלקה או כיבוי מרחוק והיא לא בוצעה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

@compman112
·יש לזה מספר סיבות, על כמה מהן תוכל לקרוא בביקורת שכתבתי פה באתר על ה sensibo. אם אפרט אז הנטייה שלי היא להגיע למצב שבו המזגן הוא חלק אינטגרלי של מערכת בית חכם. כיום אי אפשר להגיע לזה בגלל חוסר ההיזון החוזר האמין ולפחות במקרה של ה sensibo, הקושי הגדול שיש בשילוב ההתקן בתרחישים שהם קצת יותר מסובכים מסתם " אם ככה וככה אז בצע את זה".

אני מאמין שתוך פרק זמן יחסית קצר, אנו נזכה לקבל יחידות בקרה אינטגרטיביות ומקוריות במזגנים, מה שייתר את הצורך במגשרי IR מוגבלים. לדעתי המצב כרגע הוא שהמיטב שניתן לקבל עם המערכות הקיימות זו האפשרות להדליק את המזגן גם כשאתה לא בבית. זה לא מעניין אותי, אבל זה לא מחייב אותך אם אתה לא מרגיש כמוני.

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838
נתן תודות: 100 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #6 

חבל שלא שמים 2 עיניות שיודעות להבין אם נורה ירוקה דולקת או לא (במזגן של אלקטרה מיני מרכזי) ואז אפשר לדעת אם דולק או לא

(אדום כבוי - ירוק דלוק) זה פתרון פשוט יותר

ahiel
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1307
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #7 

לתדיראן יש גם מנגנון חדש להרכבה על מזגנים קיימים שתומך ב wifi שנמצא בתוך המזגן ואז הוא יודע אם זה דלוק או כבוי. הבעיה שם שזו מערכת סגורה ואז זה הופך את הפתרון ללא רלוונטי....

yakovst3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #8 

גם מערכת סגורה עדיפה מהמצב הקיים אצל השאר
ואם יש מערכת סגורה יש סיכוי גבוהה יותר שתצא דרך לחבר למערכת (אפילו בדרך עקיפה כמו ifttt‏ למשל) מאשר אם יש רק שליטה דרך ir

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”