רכישה מ VESTERNET
-
JavierChames
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום אנשים
רציתי לשמוע על חוות דעת של מי שרכש מ VESTERNET,האם מישהו נתקל בבעיה עם מכס(תדרים?)
תודה
רציתי לשמוע על חוות דעת של מי שרכש מ VESTERNET,האם מישהו נתקל בבעיה עם מכס(תדרים?)
תודה
- GuyKopel
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
- שם מלא: Guy Kopel
- קיבל תודות: 2 פעמים
תדווא שהמשלוח באמצעות Royal Mail
כן, ניסיון מהשבועיים האחרונים.
תוודא שהמשלוח הוא ב royel mail ולא ע"י fedex / dhl וכו
ההזמנה שלי פוצלה ל 4 משלוחים, אחד המשלוחים נשלח ע"י פדקס וכמובן נעצר בבקשה להצהיר האם יש רכיב תקשורת ובמידה וכן להשיג אישור של משרד התקשורת.
רויאל מייל הסיכוי יותר קטן שייעצר אבל גם זה עניין של מזל ושל המוכס שבוחן את החבילה.
VESTERNET מהבחינה הזו היו 10, ללא ויכוח הוראו להחזיר את החבילה של פדקס והוציאו משלוח חדש באמצעות רויאל מייל,
עכשיו רק נותר שהוא יגיע.
בהצלחה.
תוודא שהמשלוח הוא ב royel mail ולא ע"י fedex / dhl וכו
ההזמנה שלי פוצלה ל 4 משלוחים, אחד המשלוחים נשלח ע"י פדקס וכמובן נעצר בבקשה להצהיר האם יש רכיב תקשורת ובמידה וכן להשיג אישור של משרד התקשורת.
רויאל מייל הסיכוי יותר קטן שייעצר אבל גם זה עניין של מזל ושל המוכס שבוחן את החבילה.
VESTERNET מהבחינה הזו היו 10, ללא ויכוח הוראו להחזיר את החבילה של פדקס והוציאו משלוח חדש באמצעות רויאל מייל,
עכשיו רק נותר שהוא יגיע.
בהצלחה.
- yehuda2525
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 47
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
הזמנתי את הוורה פלוס ושתי מודולים החבילה הגיעה תוך 4 ימים להפתעתי ללא שום עצירה ראוי לציין שהשירות מדהים!
-
JavierChames
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- קיבל תודות: 1 פעם
אצלי בכל המשלוחים שהסכום המוצהר על החבילה היה מעל $75 (היו שניים כאלה) נדרשתי לשלם מע"מ.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
- Timofey2001
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 2 פעמים
הי.
קוראים לי דימה.
אני שוקל להתקין zwave בבית ולהזמין מיvesternet .
שאלה שלי אם להזמין תדרים ארופיים ? או יש אופציה אחרת?
תודה
קוראים לי דימה.
אני שוקל להתקין zwave בבית ולהזמין מיvesternet .
שאלה שלי אם להזמין תדרים ארופיים ? או יש אופציה אחרת?
תודה
- Timofey2001
-
- חבר שרק התחיל

Re: ZWAVE
תדר אירופאי בלבד. וזה גם מה שמומלץ, אחרת תהיה מוגבל לרכיבים שתומכים בתדר ישראלי, ותהיה מאוד מוגבל (במיוחד בבחירת הבקר שלך)Timofey2001 כתב:@arnold
·הי
בVESTERNET מזמינים רכבים בתדר ארופאי או שיש אפשרות לתדר ישראלי?...
- Timofey2001
-
- חבר שרק התחיל

Re: ZWAVE
הייתי ממליץ על OPENHAB או HA שמותקן על רסברי, אם זה נראה לך מסובך מדיי (למרות שזה הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה בהתחלה) אז אתה יכול ללכת על ST של סמסונג, גם תלוי מה אתה רוצה לעשות עם הבית החכם, יש דברים שאי אפשר לעשות עם ST, ושתי הראשונות מאפשות הרבה יותר גמישות, החל ממראה האפליקציה, ועד רשימת הרכיבים שנתמכיםTimofey2001 כתב:@puma1
·על איזה בקר ללכת?...
הייתי מציע גם לראות ביוטיוב סרטונים תפעול של שלושתם, לראות למה אתה הכי מתחבר, ואיזה מערכת נראה לך הכי מתאימה לך, אם אתה הולך על רסברי יש צורך גם להוסיף סטיק ZWAVE, שעולה 100-200ש"ח תלוי בחברה שתבחר, הרסברי עצמו לא עולה הרבה משהו כמו 120 ש"ח
תתחיל ברשימה של הדברים שהיית רוצה לעשות עם הבית שלך (גם אם לא עכשיו אלא בהמשך) לדוגמה אם אתה רוצה להוסיף חיישנים, לא הייתי ממליץ על חיישני ZWAVE, אלא על חיישני שיאומי שעולים 5-20$ (להבדיל מ50-100$ ב-ZWAVE) והרבה יותר טובים מהם, חיישני שיאומי אמורים לעבוד עם כל הבקרים שציינתי, אני התנסתי איתם רק עםOPENHAB, והם כמובן עובדים מעולה שם, אבל בכל מקרה זה עוד משהו לבדוק לפני בחירת הבקר, שכל סוגי הרכיבים שתרצה לשים בבית עכשיו או בעתיד נתמכים ע"י הבקר שתבחר, שהכל התנהל תחת מערכת אחת
- Timofey2001
-
- חבר שרק התחיל

מאז שהמלצתי על ורה לפני כמה שנים עברו על הבקר הזה המון דברים רעים
1. איטי
2. דיליי בהפעלת מתגים, מידע על חיישנים (הלוג של הורה מפוצץ בזבל מיותר, ולכן יש דיליי בין לחיצה עד הפעולה עצמה, במידה וזה כמה פעולות יכול לקחת גם 10 שניות ומעלה לבצע הכל)
3. תמיכה דלה ברכיבים שהם לא ZWAVE (גם רכיבים ZWAVE לא תמיד יש תמיכה, חכיתי שנתיים וחצי לתמיכה במודול של פיבארו, והיה צריך לעשות קומבינה בשביל לשלוט עליו כל הזמן הזה)
4. אפליקציה איטית וגרועה (למרות שיש אפליקציות צד שלישי, חלק מהאפליקציות הטובות שהיו כבר ננטשו ע"H המפתחים)
5. קהילת המפתחים שהייתה לורה נטשה במהלך השנים, וכיום מאוד מאוד קטנה
6. למרות שהחברה נרכשה ע"י בעלים חדשים שאמר שישנה את הכל, אין שום סיבה לקנות בקר על במך "אמונה" שמשהו השתנה, שיש בקרים הרבה יות זולים והרבה יותר טובים כבר היום (כמו אלה שציינתי)
זה על קצה המזלג, מעבר לזה שהחיישנים של שיאומי שציינתי לא עובדים כמובן בורה כמו המון דברים אחרים... אני מדבר מניסיון של שנים עם הבקר, ועצלנות לעבור לבקר אחר עד שהורה שלי מת יום בהיר אחד (עדיין עובד אבל לא יכול לשלוט על ZWAVE יותר) ובשעה טובה עשיתי את המעבר ל-OPENHAB, ולא יכולתי להיות יותר מרוצה, כל מה שהיה גוע בורה, פשוט עובד, ואם לא הייתי מתעצל, כב לפני 3 שנים הייתי עובר לבקר אחר. לפני שנים ורה היה במקום אחר, קהילה גדולה, ממשק מהיר, הרבה תוספים. אבל החבה ישנה בעמידה כל השנים
בית חכם צריך לחסוך כאבי ראש, אם אתה כל היום מתעסק איתו אז הוא מפספס את המטרה, נכון יש את ההגדרות הראשוניות ואז מדיי פעם להוסיף פה משהו או שם תרחיש, אבל בין לבין אתה רוצה לדעת שהכל פועל, בלי כל פעם לבדוק את הלוג לראות איזה בעיות תמצא הפעם
1. איטי
2. דיליי בהפעלת מתגים, מידע על חיישנים (הלוג של הורה מפוצץ בזבל מיותר, ולכן יש דיליי בין לחיצה עד הפעולה עצמה, במידה וזה כמה פעולות יכול לקחת גם 10 שניות ומעלה לבצע הכל)
3. תמיכה דלה ברכיבים שהם לא ZWAVE (גם רכיבים ZWAVE לא תמיד יש תמיכה, חכיתי שנתיים וחצי לתמיכה במודול של פיבארו, והיה צריך לעשות קומבינה בשביל לשלוט עליו כל הזמן הזה)
4. אפליקציה איטית וגרועה (למרות שיש אפליקציות צד שלישי, חלק מהאפליקציות הטובות שהיו כבר ננטשו ע"H המפתחים)
5. קהילת המפתחים שהייתה לורה נטשה במהלך השנים, וכיום מאוד מאוד קטנה
6. למרות שהחברה נרכשה ע"י בעלים חדשים שאמר שישנה את הכל, אין שום סיבה לקנות בקר על במך "אמונה" שמשהו השתנה, שיש בקרים הרבה יות זולים והרבה יותר טובים כבר היום (כמו אלה שציינתי)
זה על קצה המזלג, מעבר לזה שהחיישנים של שיאומי שציינתי לא עובדים כמובן בורה כמו המון דברים אחרים... אני מדבר מניסיון של שנים עם הבקר, ועצלנות לעבור לבקר אחר עד שהורה שלי מת יום בהיר אחד (עדיין עובד אבל לא יכול לשלוט על ZWAVE יותר) ובשעה טובה עשיתי את המעבר ל-OPENHAB, ולא יכולתי להיות יותר מרוצה, כל מה שהיה גוע בורה, פשוט עובד, ואם לא הייתי מתעצל, כב לפני 3 שנים הייתי עובר לבקר אחר. לפני שנים ורה היה במקום אחר, קהילה גדולה, ממשק מהיר, הרבה תוספים. אבל החבה ישנה בעמידה כל השנים
בית חכם צריך לחסוך כאבי ראש, אם אתה כל היום מתעסק איתו אז הוא מפספס את המטרה, נכון יש את ההגדרות הראשוניות ואז מדיי פעם להוסיף פה משהו או שם תרחיש, אבל בין לבין אתה רוצה לדעת שהכל פועל, בלי כל פעם לבדוק את הלוג לראות איזה בעיות תמצא הפעם
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אתה צריך להגדיר מה זה בית חכם אצלך
אם יש לך רכיבי ZWAVE אז צריך סטיק ZWAVE
אם הכל IP כמו שיאומי למיניהם, אז אתה כבר יכול להתחיל.
בעקרון הרוב מריצים את הOH על רספבריפיי, עדיף להוציא את המערכת הפעלה לSSD קטן בחוץ ולא ע"ג SD שנדפק אחת ל...
וזהו בערך
אם יש לך רכיבי ZWAVE אז צריך סטיק ZWAVE
אם הכל IP כמו שיאומי למיניהם, אז אתה כבר יכול להתחיל.
בעקרון הרוב מריצים את הOH על רספבריפיי, עדיף להוציא את המערכת הפעלה לSSD קטן בחוץ ולא ע"ג SD שנדפק אחת ל...
וזהו בערך
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload