עזרה בקניית אוזניות פתוחות...
שלום לכולם
אני צריך אוזניות למערכת שלי. אני שומע מוזיקה דרך פטיפון שמחובר לרסיבר (לא יודע אם זה משנה משהו..)
זה האוזניות הפתוחות הראשונות שלי, אני לא מחשיב את עצמי לאיזה אודיופיל אבל חשוב לי שהסאונד יהיה נקי, מפורט, עם במה גדולה ובאס מורגש וחם אבל שלא ישתלט על המוזיקה..
אני שומע באמת את כל הסגנונות שיש, יש לי באזור ה200 אלבומים מכל השנים והסגנונות, החל מאופרות ומוזיקה קלאסית ועד היפ הופ ואינדי של השנים האחרונות. באמת הכל.
התקציב שלי הוא 1000 שח לאוזניות. במידה וצריך גם מגבר אז אני מוכן להשקיע עוד 500 שח.
לפי בדיקות באינטרנט שמתי לב לדגמים הבאים
sennheiser hd 598 - מחיר נוח, ביקורות טובות בכללי ולא צריכות מגבר. כרגע הכי קורץ לי אלא אם תאמרו אחרת.
hifimen he300/400
akg q701
beyerdynamic dt990
sennheiser hd 600
*אני יודע שחוץ מהhd598 כל השאר צריכות מגבר
תודה מראש!
אני צריך אוזניות למערכת שלי. אני שומע מוזיקה דרך פטיפון שמחובר לרסיבר (לא יודע אם זה משנה משהו..)
זה האוזניות הפתוחות הראשונות שלי, אני לא מחשיב את עצמי לאיזה אודיופיל אבל חשוב לי שהסאונד יהיה נקי, מפורט, עם במה גדולה ובאס מורגש וחם אבל שלא ישתלט על המוזיקה..
אני שומע באמת את כל הסגנונות שיש, יש לי באזור ה200 אלבומים מכל השנים והסגנונות, החל מאופרות ומוזיקה קלאסית ועד היפ הופ ואינדי של השנים האחרונות. באמת הכל.
התקציב שלי הוא 1000 שח לאוזניות. במידה וצריך גם מגבר אז אני מוכן להשקיע עוד 500 שח.
לפי בדיקות באינטרנט שמתי לב לדגמים הבאים
sennheiser hd 598 - מחיר נוח, ביקורות טובות בכללי ולא צריכות מגבר. כרגע הכי קורץ לי אלא אם תאמרו אחרת.
hifimen he300/400
akg q701
beyerdynamic dt990
sennheiser hd 600
*אני יודע שחוץ מהhd598 כל השאר צריכות מגבר
תודה מראש!
לא HIFIMAN ולא HD600 (למרות העכבה הגבוהה שלה, היא סופר נצילה) לא באמת יצטרכו מגבר. אם הן מונעות בקלות לווליום מאד גבוה על ידי ה- note 4, אז כמעט כל דבר יסתדר איתם.
598 היא ברמה הרבה יותר נמוכה מ600 וגם יקרה מדי בשביל מה שהיא מציעה, זה פשוט 558 עם מבנה טיפה שונה. אז דלג עליה אם כבר יש לך 1000-1500 שקל.
אני לא מכיר את AKG או את beyer, אבל אם דרוש יותר פירוט ובמה הHifiman 400 יהיו יותר טובות מHD600. לסנייזר יש צליל מאד רך ונעים בהשוואה, אבל זה בא על חשבון פירוט.
598 היא ברמה הרבה יותר נמוכה מ600 וגם יקרה מדי בשביל מה שהיא מציעה, זה פשוט 558 עם מבנה טיפה שונה. אז דלג עליה אם כבר יש לך 1000-1500 שקל.
אני לא מכיר את AKG או את beyer, אבל אם דרוש יותר פירוט ובמה הHifiman 400 יהיו יותר טובות מHD600. לסנייזר יש צליל מאד רך ונעים בהשוואה, אבל זה בא על חשבון פירוט.
נערך לאחרונה על ידי evgenetic ב 04/05/2016 0:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
לדעתי הסובייקטיבית
ויהיו מי שלא יסכימו, כל אחד וטעמו;
--
פתח חשבון ב Massdrop
הייתי בודק את האוזניה הבאה:
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-he-350
הן אמורות להיות יותר מפורטת מ ה598
(יש לי את ה 598). היא טובה, אני משתמש בה בעיקר לסרטים -
היא נותנת לי סוג של שילוב בין באס נעים (ולא מפורט מדי), מידים קדמיים טיפה ונעימים, במה גדולה.
באופן מפתיע, היא לא מעוותת גם בווליום גבוה. נשמעת טוב גם בלי הגברה. אבל שים לב שבלי זה הצליל שלה קצת יבש.
ל Q701 (היה לי אותה) יש צליל יבש ואנליטי מדי עבור האזנה לפטיפון לדעתי. משעממות מאוד. תוספת הבאס לא מפצה
על היותן מי שהן.
ההייפיימן 400i מאוד מפורטת, נצילות, יקרות, אבל מהיותן אזניות פלנריות, אני לא בטוח שתנצל אותן בלי הגברה. (יש אותן לחבר).
הביירדינאמיק 880 (היה לי אותה) תדקור אותך חזק באוזניים + לא תנצל אותה כלל ללא הגברה (והיא בררנית בזה).
ל 990 יש יותר באס וטרבל מ ל 880, פחות מדויקת בצליל ופשוט נשמעת פחות טוב לדעתי. (האזנתי בחנות)
ה HD600 (היה לי אותה, נהניתי, מכרתי בגלל שהבאס הטריד אותי, לא ידעתי דאז להצמיד הגברה נכונה);
היא האוזניה היוצאת דופן ברשימה. יש לה באס נחמד מאוד, היא יותר מפורטת מ ה 598 עם ההגברה הנכונה,
יש לה במה טיפה קטנה יותר, היא מאוד סולחנית. קצת כהה.
לדעתי תתאים מאוד למוסיקה שמגיעה מפטיפון.
ברור שבלי הגברה היא תשמע פחות טוב ותהיה קצת "מרוחקת".
החוק שלי (באם תבחר להקשיב לי) הוא כזה:
אוזניה דינאמית עם התנגדות > 50 אוהם? -> חובה מגבר
אוזניה פלנרית נצילה? אפשר גם לשמוע מהטלפון, אבל תשמע משמעותית טוב יותר עם הגברה. בדוק.
- יש לי חבר עם פטיפון, אז אני שומע לפעמים את הצליל הרזה שנובע משם... (הוא מאזין לתקליטים של מוסיקה יוונית!)
לסיכום,
אם אתה לא רוצה מגבר, אז קנה את ה 598.
אם אתה מוכן להשקיע בהגברה בסיסית, אז כמעט כולן יתאימו לך מלבד הפלנריות (הייפיימן) והביירדינאמיק הסנוביות.
מוכן להשקיע בהגברה טובה? הכל פתוח.
נב
כשאני מבקש להאזין למדיה בעייתית / סרטים, אני משתמש ב Fiio K1 הזול (45$) יחד עם ה HD598,
השילוב מוצלח מאוד לדעתי.
--
פתח חשבון ב Massdrop
היא נותנת לי סוג של שילוב בין באס נעים (ולא מפורט מדי), מידים קדמיים טיפה ונעימים, במה גדולה.
באופן מפתיע, היא לא מעוותת גם בווליום גבוה. נשמעת טוב גם בלי הגברה. אבל שים לב שבלי זה הצליל שלה קצת יבש.
ל Q701 (היה לי אותה) יש צליל יבש ואנליטי מדי עבור האזנה לפטיפון לדעתי. משעממות מאוד. תוספת הבאס לא מפצה
על היותן מי שהן.
ההייפיימן 400i מאוד מפורטת, נצילות, יקרות, אבל מהיותן אזניות פלנריות, אני לא בטוח שתנצל אותן בלי הגברה. (יש אותן לחבר).
הביירדינאמיק 880 (היה לי אותה) תדקור אותך חזק באוזניים + לא תנצל אותה כלל ללא הגברה (והיא בררנית בזה).
ל 990 יש יותר באס וטרבל מ ל 880, פחות מדויקת בצליל ופשוט נשמעת פחות טוב לדעתי. (האזנתי בחנות)
ה HD600 (היה לי אותה, נהניתי, מכרתי בגלל שהבאס הטריד אותי, לא ידעתי דאז להצמיד הגברה נכונה);
היא האוזניה היוצאת דופן ברשימה. יש לה באס נחמד מאוד, היא יותר מפורטת מ ה 598 עם ההגברה הנכונה,
אוזניה פלנרית נצילה? אפשר גם לשמוע מהטלפון, אבל תשמע משמעותית טוב יותר עם הגברה. בדוק.
- יש לי חבר עם פטיפון, אז אני שומע לפעמים את הצליל הרזה שנובע משם... (הוא מאזין לתקליטים של מוסיקה יוונית!)
לסיכום,
אם אתה מוכן להשקיע בהגברה בסיסית, אז כמעט כולן יתאימו לך מלבד הפלנריות (הייפיימן) והביירדינאמיק הסנוביות.
נב
כשאני מבקש להאזין למדיה בעייתית / סרטים, אני משתמש ב Fiio K1 הזול (45$) יחד עם ה HD598,
השילוב מוצלח מאוד לדעתי.
קודם כל תודה על התגובה המושקעת.. אני מאוד מתלבט האם להתפשר על הhd598 ולחסוך הרבה כסף או להשקיע כבר בhe400/hd600 אם מגבר. מניסיונך האישי האם ההבדל באמת מצדיק את המחיר? איזה מגבר מומלץ לדוגמא במחיר סביר? ומה ההבדל בין אוזניות פלנריות לרגילות?eyal1983 כתב:לדעתי הסובייקטיבית
--
פתח חשבון ב Massdrop
על היותן מי שהן.
לסיכום,
נב
השילוב מוצלח מאוד לדעתי....
·
·itamar22 כתב:קודם כל תודה על התגובה המושקעת.. אני מאוד מתלבט האם להתפשר על הhd598 ולחסוך הרבה כסף או להשקיע כבר בhe400/hd600 אם מגבר. מניסיונך האישי האם ההבדל באמת מצדיק את המחיר? איזה מגבר מומלץ לדוגמא במחיר סביר? ומה ההבדל בין אוזניות פלנריות לרגילות?......
·...
שוב, רוב הסיכויים שלא תצטרך מגבר ל600 ובטוח לא להייפימן, אם אתה רוצה פירוט טכני ומקצועי למה אני אפרט ואציג את המידע הרלוונטי.
למה לאנשים יש כזה דחף להקשיב להבלים חסרי בסיס ולזרוק כסף מבלי לבדוק את הדברים לעומק...פשוט הורג אותי.
אבל אם כבר החלטת להאמין לאייל אני אניח לך לנפשך.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

תתחיל מ ה 598 ותחסוך הרבה כסף
בעתיד, אם תרצה שדרוג משמעותי, אז גם כך תוציא הרבה מאוד כסף...
היתרון ב 598 זה שהן יודעות לעשות קצת מהכל. אוזניות ממש all-rounder.
אוזניות פלנריות (=אורת'ו-דינמיות) עובדות על טכנולוגיה קצת שונה מזאת של אוזניות דינמיות.
An orthodynamic driver consists of a relatively large membrane which contains an embedded wire pattern. This membrane is suspended between two sets of permanent, oppositely aligned, magnets. When current is passed through the wires which are embedded in the membrane, the magnetic field produced by the current reacts with the field caused by the permanent magnets and induces movement in the membrane, producing sound.
לא ניכנס להסברים, כי גם אני לא מבין אותם ממש.
רק אגיד לך, שהבאס שלהן לרוב נשמע אמתי יותר מאשר הבאס של אוזניות דינמיות.
בנוסף, בשביל לממש את הפוטנציאל שלהן, צריך הרבה mW. כלומר הגברה חזקה.
אחרת, הן ישמעו בסדר, אבל לא מדהים.
בעתיד, אם תרצה שדרוג משמעותי, אז גם כך תוציא הרבה מאוד כסף...
היתרון ב 598 זה שהן יודעות לעשות קצת מהכל. אוזניות ממש all-rounder.
אוזניות פלנריות (=אורת'ו-דינמיות) עובדות על טכנולוגיה קצת שונה מזאת של אוזניות דינמיות.
An orthodynamic driver consists of a relatively large membrane which contains an embedded wire pattern. This membrane is suspended between two sets of permanent, oppositely aligned, magnets. When current is passed through the wires which are embedded in the membrane, the magnetic field produced by the current reacts with the field caused by the permanent magnets and induces movement in the membrane, producing sound.
לא ניכנס להסברים, כי גם אני לא מבין אותם ממש.
רק אגיד לך, שהבאס שלהן לרוב נשמע אמתי יותר מאשר הבאס של אוזניות דינמיות.
בנוסף, בשביל לממש את הפוטנציאל שלהן, צריך הרבה mW. כלומר הגברה חזקה.
אחרת, הן ישמעו בסדר, אבל לא מדהים.
·eyal1983 כתב:בשביל לממש את הפוטנציאל שלהן, צריך הרבה mW. כלומר הגברה חזקה.
אחרת, הן ישמעו בסדר, אבל לא מדהים....
[imgbig]http://i.imgur.com/gREqzXo.png[/imgbig]
http://hifiman.com/products/detail/178
לפי ההגיון שלך שhifiman שייצרו את אוזניה שותפים לקנוניה עולמית למניעת אנשים מלהינות מהאוזניות שלהם בצורה המיטבית. לפי מה שהייפימן אומרים וכותבים, הם צריכים בדיוק mW אחד כדי להניע אותם לעוצמה הדי גובהה של 93 דציבל (מה שמאושש בבדיקות צד שלישי http://www.innerfidelity.com/images/HiF ... 002014.pdf) . אתה באמת בא להתווכח פה עם יצרן האוזניות עצמו?
- eyal1983
- חבר מביא חבר

היא אפילו ניתנת לשימוש דרך טלפון של נוקיה ב 50 שקל. אני יודע את זה.
היא אפילו תגיע לווליום גבוה. גם את זה אני יודע.
אבל האם תשמע מדהים, כמו ממגבר "אמתי"? לא.
האם המגברים האמתיים משנים את הסאונד? חלקם לא וחלקם כן.
ל Ilyan למשל יש מגבר מדהים (שקוף ומפורט), ה- SPL Phonitor MINI , והוא משתמש בDAC עם צ'יפ מאוד היי-אנד (PCM1794).
לי הולך להיות דווקא מגבר מדהים, אבל צובע, ה Chord Mojo. והוא צובע בקטע טוב. בקטע מרגש. בקטע שגורם לך לשקוע לתוך המוסיקה ולהינות... ככה לפחות אני מקווה (השכנוע העצמי לא נשאר לאורך זמן אם הציפייה לא מקבלת מימוש).
בשני המקרים, האוזניה תשמע אחרת לגמרי מאשר דרך טלפון סלולרי.
כל אחד מאיתנו בנירוונה משלו כשהוא מאזין דרך המגבר שלו.
אז כן, זה שווה לנו את הכסף על פני כרטיס קול פשוט (לא מדבר על אסוס מהדגמים הגבוהים, שנותנים פייט לרמת הכניסה).
אז כן,
גם HiFiMAN HE-1000 ב 3,000$ בסופו של דבר יגיעו לווליום גבוה דרך כרטיס הקול המובנה של המחשב.
אבל ... לא ממליץ.
לא משנה באיזה ווליום תתן לי להאזין... אם הפער בין המגברים מספיק גדול,
או , אם המגברים משתמשים במגברי-שרת שונים (OPamps) , אני ארגיש בהבדל, ואף אנסה לתארו במלים.
לא צריך מבחן AB עם התאמת ווליום דיג' מדוייקת בשביל להבחין בהבדלים האלו. מייד אדע מה כל מגבר מוסיף/מוריד.
...
אני בשלי , אתה בשלך. כותב המודעה יבחן בעצמו בקרוב, ואז יגיד בגוף ראשון איזה הבדל הוא מקבל עם מגבר לעומת ישירות מהמכשיר.
ואז מה, תגיד לו שהוא "הוזה" ובולע "פלסיבו" בגלל שהוא לא עושה מדידה מדוייקת דיגיטלית עם מכשור סטרילי? נו באמת...
אני מבין מצד אחד את העקשות שלך. אבל לדעתי אם האזנת למגבר כמו O2 / מגני, ואתה עדיין חושב שאוזניה כמו HiFiMAN נשמעת דרכו כמו שהיא נשמעת דרך הגברה של סלולרי... אז כנראה שהשמיעה שלך לא עובדת כבר כמו שצריך. סורי. באמת לא בקטע של לתקוף.
מציע שתאזין בעצמך, בווליום סביר שאתה מסוגל לשמוע בו.
אתה לא רובוט... אם השמיעה שלך בריאה, אתה תבחין מייד בהבדל.
מבטיח.
היא אפילו תגיע לווליום גבוה. גם את זה אני יודע.
אבל האם תשמע מדהים, כמו ממגבר "אמתי"? לא.
האם המגברים האמתיים משנים את הסאונד? חלקם לא וחלקם כן.
ל Ilyan למשל יש מגבר מדהים (שקוף ומפורט), ה- SPL Phonitor MINI , והוא משתמש בDAC עם צ'יפ מאוד היי-אנד (PCM1794).
לי הולך להיות דווקא מגבר מדהים, אבל צובע, ה Chord Mojo. והוא צובע בקטע טוב. בקטע מרגש. בקטע שגורם לך לשקוע לתוך המוסיקה ולהינות... ככה לפחות אני מקווה (השכנוע העצמי לא נשאר לאורך זמן אם הציפייה לא מקבלת מימוש).
בשני המקרים, האוזניה תשמע אחרת לגמרי מאשר דרך טלפון סלולרי.
כל אחד מאיתנו בנירוונה משלו כשהוא מאזין דרך המגבר שלו.
אז כן, זה שווה לנו את הכסף על פני כרטיס קול פשוט (לא מדבר על אסוס מהדגמים הגבוהים, שנותנים פייט לרמת הכניסה).
אז כן,
גם HiFiMAN HE-1000 ב 3,000$ בסופו של דבר יגיעו לווליום גבוה דרך כרטיס הקול המובנה של המחשב.
אבל ... לא ממליץ.
לא משנה באיזה ווליום תתן לי להאזין... אם הפער בין המגברים מספיק גדול,
או , אם המגברים משתמשים במגברי-שרת שונים (OPamps) , אני ארגיש בהבדל, ואף אנסה לתארו במלים.
לא צריך מבחן AB עם התאמת ווליום דיג' מדוייקת בשביל להבחין בהבדלים האלו. מייד אדע מה כל מגבר מוסיף/מוריד.
...
אני בשלי , אתה בשלך. כותב המודעה יבחן בעצמו בקרוב, ואז יגיד בגוף ראשון איזה הבדל הוא מקבל עם מגבר לעומת ישירות מהמכשיר.
ואז מה, תגיד לו שהוא "הוזה" ובולע "פלסיבו" בגלל שהוא לא עושה מדידה מדוייקת דיגיטלית עם מכשור סטרילי? נו באמת...
אני מבין מצד אחד את העקשות שלך. אבל לדעתי אם האזנת למגבר כמו O2 / מגני, ואתה עדיין חושב שאוזניה כמו HiFiMAN נשמעת דרכו כמו שהיא נשמעת דרך הגברה של סלולרי... אז כנראה שהשמיעה שלך לא עובדת כבר כמו שצריך. סורי. באמת לא בקטע של לתקוף.
מציע שתאזין בעצמך, בווליום סביר שאתה מסוגל לשמוע בו.
אתה לא רובוט... אם השמיעה שלך בריאה, אתה תבחין מייד בהבדל.
מבטיח.
מקרה אבוד, אין לי מילים פשוט. חשבתי שלפחות משהו מכל מה שכתבתי בזמן האחרון לגבי בדיקות סובייקטיביות מהסוג שאתה מאמין בהן כל כך, תפקידם של מגברים, DACים וכו יחדור לתודעתך, אבל פשוט אפס. אני מקווה שלפחות על מה שאתה כותב אתה מקבל כסף או תמלוג כלשהו, כי אחרת קצת קשה להבין את האמונה בהבלים האלה שהופרכו על ידי כל גורם מוסמך ו/או מבחן שמע רציני אפשרי.
אם אני לא טועה ה350 הם בכלל דינאמיות (?)
מן הסתם על מנת להוזיל עלויות ולהתאמה לניידים וכ"ו,בזה אני יכול להאמין
בקשר לHE400 כדוגמא אכן תשמע עם סמארטפון,השאלה היא איך זה ישמע וההבדל גדול מאוד עם מגבר בעל רזרבות כח שהשליטה בפועל מתבטאת בסאונד מהיר עמוק ומדוייק יותר באופן ניכר
בקשר לHE400 כדוגמא אכן תשמע עם סמארטפון,השאלה היא איך זה ישמע וההבדל גדול מאוד עם מגבר בעל רזרבות כח שהשליטה בפועל מתבטאת בסאונד מהיר עמוק ומדוייק יותר באופן ניכר
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד
·eladi7 כתב: בקשר לHE400 כדוגמא אכן תשמע עם סמארטפון,השאלה היא איך זה ישמע וההבדל גדול מאוד עם מגבר בעל רזרבות כח שהשליטה בפועל מתבטאת בסאונד מהיר עמוק ומדוייק יותר באופן ניכר...
רק שזה מנוגד לחוקי הפיזיקה ולעקרונות הכי בסיסיים של פעילות ההגברה, אבל בסדר...
- ChesterYonany
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
·eladi7 כתב:אם אני לא טועה ה350 הם בכלל דינאמיות (?)
בקשר לHE400 כדוגמא אכן תשמע עם סמארטפון,השאלה היא איך זה ישמע וההבדל גדול מאוד עם מגבר בעל רזרבות כח שהשליטה בפועל מתבטאת בסאונד מהיר עמוק ומדוייק יותר באופן ניכר...
לא ככה פועל מגבר.
נכון שתמיד תרצה רזרבה של כוח כדי שיהיה לך מספיק ווליום לשחק איתו עם קבצים שקטים או עם אוזניות פחות נצילות.
אבל אוזניות מקבלות בדיוק את מה שאתה נותן להן, זה שהמגבר יכול להוציא יותר לא אומר שהאוזניות מקבלות את זה.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

טוב אז בגלל ההשערה של "נוע תנוע דרך ניידים" הייתי חייב לכתוב לתמיכה הטכנית של הייפיימן.
המשפט הראשון היה:
Of course, you can use He400i along when you are listening music on iphone or other devices.
כמובן, אתה יכול להשתמש ב HE-400i בהאזנה למוסיקה דרך מכשיר נייד.
- שזה הקטע החדש שלהם, שאפשר להאזין לאוזניות שלהם גם דרך נייד בימינו, מה שפעם היינו מקבלים ווליום נמוך מדי.
ואז המשפט השני, כבש אותי:
However, if you want to pursue much superior resolution and detail from the phone, an amp is a better way to realize them.
With a good quality amp, your listening will be much improved.
לעומת זאת,
אם אתה מחפש רזולוציה ופירוט גדולים משמעותית מאלו שאתה מקבל מהמכשיר הנייד שלך, מגבר הוא הדרך הטובה ביותר לקבל אותם. עם מגבר איכותי, חוויית ההאזנה שלך תשתפר, רבות.
כמובן שהחלטתי להציק, ולשלוח להם גם:
אבל אני לא מבין, הרי כולם מגיעים לווליום גבוה, וכולם נמדדים שטוחים, אז איך זה יכול לשפר משהו?
מי שידרוש לתשובה, יפנה אלי בהודעה פרטית, ואשמח לשתפו.
...
בקיצור, כמו שתיארתי לעצמי מראש.
המשפט הראשון היה:
Of course, you can use He400i along when you are listening music on iphone or other devices.
כמובן, אתה יכול להשתמש ב HE-400i בהאזנה למוסיקה דרך מכשיר נייד.
- שזה הקטע החדש שלהם, שאפשר להאזין לאוזניות שלהם גם דרך נייד בימינו, מה שפעם היינו מקבלים ווליום נמוך מדי.
ואז המשפט השני, כבש אותי:
However, if you want to pursue much superior resolution and detail from the phone, an amp is a better way to realize them.
With a good quality amp, your listening will be much improved.
לעומת זאת,
אם אתה מחפש רזולוציה ופירוט גדולים משמעותית מאלו שאתה מקבל מהמכשיר הנייד שלך, מגבר הוא הדרך הטובה ביותר לקבל אותם. עם מגבר איכותי, חוויית ההאזנה שלך תשתפר, רבות.
כמובן שהחלטתי להציק, ולשלוח להם גם:
אבל אני לא מבין, הרי כולם מגיעים לווליום גבוה, וכולם נמדדים שטוחים, אז איך זה יכול לשפר משהו?
מי שידרוש לתשובה, יפנה אלי בהודעה פרטית, ואשמח לשתפו.
...
בקיצור, כמו שתיארתי לעצמי מראש.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

בגלל אלו שבוחרים שלא להאמין לאף אחד ולהישאר בשלהם.
קטע!
OT לחלוטין, אבל, תסתכל במקום 11 (ישראל)
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Happiness_Report
בעמודה המדברת על מידת האמון (הכי ימנית).
קטע!
OT לחלוטין, אבל, תסתכל במקום 11 (ישראל)
https://en.wikipedia.org/wiki/World_Happiness_Report
בעמודה המדברת על מידת האמון (הכי ימנית).