מה עדיף מבחינת איכות שמע, יאס או הוט

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
FastandFurious פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #1 

הממיר מתחבר לרסיבר כמובן ומשמש לסרטים, איפה האיכות שמע יותר טובה ביאס או בהוט?
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78935
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לא חושב שניתן לעשות השוואה. התוכן די שונה. לא הרגשתי שאף אחד מהם ״מתקמצן״ על רוחב פס בתחום הזה.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

אני יסביר לך למה אני שואל, לפני שנה עברתי ליאס והרגשתי שינוי בעוצמת האות של השידור, מבחנת איכות שמע, פשוט הציעו לי גם אינטרנט וגם כבלים ב300 שקל.
אהה דרך אגב, איך הם בעניין של האינטרנט?
רשימת הציוד: Accuphase E-480 Integrated Amplifier with DAC-60|Perlisten R7t Speakers|Elipson Planet L Surround Speakers|Morel SP3 Dolby Atmos Speakers|WiiM Ultra Streamer|PSA S1813 Subwoofer|LG C1 TV

royla
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2450
שם מלא: רועי
נתן תודות: 1026 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #4 

האיטלקי כתב:אני יסביר לך למה אני שואל, לפני שנה עברתי ליאס והרגשתי שינוי בעוצמת האות של השידור, מבחנת איכות שמע, פשוט הציעו לי גם אינטרנט וגם כבלים ב300 שקל.
...
·
חשוב לציין שאתה יכול עם הממיר לשנות את הסאונד שיוצא לדולבי!!! ואז כשאתה רואה משהו שהוא באיכות גבוה שמשודר בדולבי-הממיר יעביר דולבי לרסיבר ואז תוכל להנות יותר!
כיף חיים.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

@royla
ברור אתזה אני כבר יודע, מבחינת העוצמה של הקול , פעם שהייתי בהוט היו שומעים חלש

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

האיטלקי כתב:אני יסביר לך למה אני שואל, לפני שנה עברתי ליאס והרגשתי שינוי בעוצמת האות של השידור, מבחנת איכות שמע, פשוט הציעו לי גם אינטרנט וגם כבלים ב300 שקל.
...
הציטוט שלי עכשיו לא מתייחס לשורה האחרונה שצוטטתי.
אכן עברתי להוט, ורציתי לעדכן אותך שיש הבדלים גדולים מבחינת עוצמת הקול שמשדרת יאס בייחס למה שנותנת חברת הוט.
יש לי מערכת קולנוע, רסיבר, ומערכת רמקולים 5.1 וביאס הייתי מחובר עם הממיר לרסיבר ומהרסיבר מחבר את הטלויזיה והייתי שומע ממש יפה וחזק.
והיום אני מחובר להוט מחובר אותו הדבר למערכת שלי ושאני רואה סרטים אני ממש לא שומע באיכות גבוהה כמו שהייתי שומע ביאס.
זה ממש מבאס לכל חובבי הקולנוע שעדיין לא מחוברים לקודי ישראל או שלא רשומים בטורנטים ומורידים סרטים בעצמם ורוצים להנות מאיכות צליל ושמע נורמלית.
אז סתם רציתי לעדכן אותכם ואת כל חברי הפורום שקוראים את השרשור הזה,
וגם אם אפשר לקבל קצת עזרה מה ניתן לעשות בשביל לשפר את עוצמת השמע במצב שלי עם הוט,או שבכלל זה קורה בגלל שיש לי רסיבר ברמה בסיסית ולא איזה ספינת דגל
נערך לאחרונה על ידי FastandFurious ב 29/05/2016 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

@האיטלקי
אם אתה בוחן את השאלה שלי ומסתכל ברשימת ציוד שלי אז כרגע אני עם מערכת רמקולים jamo A402HCS5.
עדיין לא פתחתי את הרמקולים החדשים כי לא עברתי דירה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”