ואני לא מצליח לקלוט את ערוץ 2 ו10, אולי הממיר לא מתאים? בסריקה של לויין עמוס נקלוט כ1000 ערוצים רובם בערבית...
ניסיתי חיפוש ערוץ ידני אבל ברשת מצאתי את התדרים והקיטוב אבל בממיר אפשרויות החיפוש שונות, צירפתי תמונה.
גם בהוט בירד לא הספקתי להתעסק אבל לא ראיתי המון ערוצים אירופיים שאני קולט בחדר אחר עם ממיר אחר..
יש פתרון? ואם לא איזה סוג ממיר צריך לקנות?
אשמח לעזרה, לא מבין כל כך בנושא .
תודה מראש.
האמת אין לי מושג בזה, לפני כשנה ההורים שלי התקינו בבית לויין פרטי (2 צלחות אחד לאירופה), יש לנו 4 ראשים, בהתחלה השתמשנו רק בסלון בממיר עם אינטרנט שהרכיב המתקין ובו יש ערוצים של אירופה בהוט בירד ואת ערוץ 2 ו10 33 ו11 בעמוס.
קניתי להם את הממיר הזה לחדר השינה וחיברתי את הכבל שהיה כבר מוכן בחדר לחיבור lnb. וסרקתי את הלווין עמוס והוט בירד.. איך אני מגיע לערוצים הישראלים כמו שיש בממיר הקודם?
ראיתי שיש בו חיבור לעידן פלוס, אם האיכות יותר טובה שם אשתמש בזה, אבל איזה אנטנה צריך ומאיפה לרכוש?
נערך לאחרונה על ידי Eli1988 ב 05/05/2016 0:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
@Eli1988
4 ראשים אז יש דייסק אתה חייב להגדיר לממיר חפש בתפריט אם יש דיססק אוטומטי ואז תסרוק
הממיר בסלון יש שיתוף(זה לא חוקי)לכן יש ערוצים של יס וארופה(שמוצפנים) זה לא יהיה בממיר שקנית.
יהיו שם רק הערוצים שלא מוצפנים 1 2 10 33והכנסת על עמוס,הוטבירד יהיו הרבה סתם ערוצים כל האחרים מוצפנים.
@yosbd
·
כשאני מחבר את הממיר של הסלון בחדר יש את ערוצי הלויין הישראלים, זה אומר שהצלחת כן מכוונת נכון.. לא?
לא מעוניין ביס, רק בערוצי 2 10 1.
מה צריך להגדיר? צירפתי תמונה של ההגדרות לפני החיפוש. בלויין amos 2,3:
יש LNB Freq שמכוון על Univeral(9750-10600)
DiSEqC1.0 על Disable- יש אופציות של port 1 עד port 4.
DiSEqC1.1 על Disable- יש אופציות של port 1 עד port 14.
Polarity על auto ויש אופציות v ו h
Motor Setting על none.
לפני החיפוש גם יש מסך בו אני בוחר אם לסרוק רק מלווין אחד או מכמה יחד, fta only שמכוון על no, אפשרות לסרוק רק ערוצי טלוויזיה או רק רדיו או הכל, חיפוש רשת, מצב סריקה- סריקה עיוורת או סריקה מלאה. - ניסיתי את כל האופציות כמעט קיבלתי כמות שונה של ערוצים שונים ומשונים חוץ מהישראלים.
מה עושים?