היי
רכשתי את המקרר שבכותרת
למקרר יש מכונת קרח אוטומטית
ידוע לכם האם צריך עבור המקרר גם נקודת מים בנוסף לחיבור לחשמל?
אני לפני כניסה לבית חדש ונערך עתה מבחינת נקודות חשמל, מים וכו ולכן זקוק למידע הזה
בנוסף, האם ניתן לבטל את הפונקציה של ייצור קרח אוטומטי ולהפעיל רק לפי הצורך?
תודה רבה מראש
מקרר מקפיא תחתון בנפח 681 ליטר GM-849RSC
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אם אתה רוצה לקבל קרח, חייבים מים. לא חייבים חיבור ישיר למים ליד המקרר. אני העברתי לו צינור מתחת לשיש, זה צירו דק כמו של תמי 4. חיברתי את הנקודת מים לפילטר (יש לי פילטר 4 שלבים מתחת לכיור שמספק מי שתי ועכשיו גם מים למכונת קרח).
כן, אפשר פשוט לא להדליק את האפשרות הזאת, למרות שאני ממש אוהב את זה שתמיד יש קרח, והרבה ממנו, במקפיא, במיוחד שהקיץ מתקרב.
כן, אפשר פשוט לא להדליק את האפשרות הזאת, למרות שאני ממש אוהב את זה שתמיד יש קרח, והרבה ממנו, במקפיא, במיוחד שהקיץ מתקרב.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
תתחדש, אחלה מקרר קנית.
שים לב כשתקבל את המקרר, המתקן קרח נמצא בצד שמאל למעלה של המקפיא, יש עליו כפתור on/off - פשוט תכבה ותדליק לפי הצורך. אגב, אם במקרה תשאיר אותו על on בלי שיהיה חיבור מים הוא יעשה רעש. אאל"ט התקנה דרך השירות עולה 80 ש"ח, רק צריך להכין להם נקודת מים פנויה במרחק סביר.
שים לב כשתקבל את המקרר, המתקן קרח נמצא בצד שמאל למעלה של המקפיא, יש עליו כפתור on/off - פשוט תכבה ותדליק לפי הצורך. אגב, אם במקרה תשאיר אותו על on בלי שיהיה חיבור מים הוא יעשה רעש. אאל"ט התקנה דרך השירות עולה 80 ש"ח, רק צריך להכין להם נקודת מים פנויה במרחק סביר.