טלויזיה חדשה מהקרטון אבל במונה הפנימי יש 24 שעות.האם תקין?
התחדשתי בטלויזיה סמסונג חדשה (לא משהו רציני J5100 ) ממחסני חשמל. הקרטון הגיע ואפילו הטכנאי של מיניליין הגיע (לא הייתי בבית בדיוק).
הרכיב את הטלויזיה תוך 10 דקות ואמר שהכל בסדר ויש אחריות לשלוש שנים אבל הוסיף ששם לב שהטלויזיה מתצוגה. יצא ולא השאיר פרטים.
חזרתי הביתה שמעתי את הסיפור והזדעזתי. ההזמנה היתה לחדשה. נכנסתי מהר לתפריטי הטלויזיה (מצב מתקדם) וגליתי שם 23 שעות מסך .
אין סימן אחר . אין שריטות או בעיות נראות לעין. אני שילמתי מחיר מלא כמובן.
האם בכלל להתקרצץ עם החנות על 23 שעות ? זה לא קצת קטנוני ? (להערכתי : טלויזיה מלקוח שהתחרט).
הרי גם רכב חדש מגיע לפעמים עם כמה ק"מ במד אוץ.
התקשרתי לסמליין (שירות סמסונג) ושם אמרו שהטלויזיה עוזבת את המפעל מאופסת על 0 שעות מסך. האם הם אומרים את האמת ?
התקשרתי לחנות והם אומרים שהם בודקים את זה.
מה אתם הייתם עושים ?
נ.ב. השלט, הרגליים ושאר האביזרים עדיין מנויילנים כחדשים.
הרכיב את הטלויזיה תוך 10 דקות ואמר שהכל בסדר ויש אחריות לשלוש שנים אבל הוסיף ששם לב שהטלויזיה מתצוגה. יצא ולא השאיר פרטים.
חזרתי הביתה שמעתי את הסיפור והזדעזתי. ההזמנה היתה לחדשה. נכנסתי מהר לתפריטי הטלויזיה (מצב מתקדם) וגליתי שם 23 שעות מסך .
אין סימן אחר . אין שריטות או בעיות נראות לעין. אני שילמתי מחיר מלא כמובן.
האם בכלל להתקרצץ עם החנות על 23 שעות ? זה לא קצת קטנוני ? (להערכתי : טלויזיה מלקוח שהתחרט).
הרי גם רכב חדש מגיע לפעמים עם כמה ק"מ במד אוץ.
התקשרתי לסמליין (שירות סמסונג) ושם אמרו שהטלויזיה עוזבת את המפעל מאופסת על 0 שעות מסך. האם הם אומרים את האמת ?
התקשרתי לחנות והם אומרים שהם בודקים את זה.
מה אתם הייתם עושים ?
נ.ב. השלט, הרגליים ושאר האביזרים עדיין מנויילנים כחדשים.
נערך לאחרונה על ידי moked ב 02/05/2016 16:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בקצרה - פשוט רימו אותך, זה כל הסיפור.
מסך משומש מתצוגה לא אמור להיות מתומחר כמסך חדש ובטח שלא לספק מסך כזה ללקוח מבלי שדבר כזה סוכם בין הצדדים מראש. וזה לא להתקרצץ - זה לקבל את מה שמגיע לך מבלי שיעבדו עליך. שילמת על מוצר חדש וציפית לכזה וקיבלת מסך משומש. דרוש להחליף אותו למסך חדש או ביטול עסקה.
**יכול להיות שהדבר נעשה בתמימות ו/או בשוגג על ידי אחד מהצדדים (חנות או יבואן), יכול לקרות אבל בהחלט לא אמור לקרות וזה לא תקין.**
מסך משומש מתצוגה לא אמור להיות מתומחר כמסך חדש ובטח שלא לספק מסך כזה ללקוח מבלי שדבר כזה סוכם בין הצדדים מראש. וזה לא להתקרצץ - זה לקבל את מה שמגיע לך מבלי שיעבדו עליך. שילמת על מוצר חדש וציפית לכזה וקיבלת מסך משומש. דרוש להחליף אותו למסך חדש או ביטול עסקה.
**יכול להיות שהדבר נעשה בתמימות ו/או בשוגג על ידי אחד מהצדדים (חנות או יבואן), יכול לקרות אבל בהחלט לא אמור לקרות וזה לא תקין.**
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
השאלה שצריך לשאול את סמליין האם ניתן לאפס את זמן השימוש הזה?
לאחר הבדיקה של מחסני חשמל, בהנחה ויציעו לך
זיכוי כספי - על הפער של בין חדש למשומש - הייתי לוקח את זה
בהנחה ולא - תדרוש להחליף את המסך לחדש.
בכל אופן את כל התהליך תתעד, ז"א תצלם את המסך של הטלוויזיה עם השעון, תקליט שיחות וכו'
לאחר הבדיקה של מחסני חשמל, בהנחה ויציעו לך
זיכוי כספי - על הפער של בין חדש למשומש - הייתי לוקח את זה
בהנחה ולא - תדרוש להחליף את המסך לחדש.
בכל אופן את כל התהליך תתעד, ז"א תצלם את המסך של הטלוויזיה עם השעון, תקליט שיחות וכו'
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
מחסני חשמל חזרו בערב וטענו שהקוספא הנ"ל הגיעה ממחסני היבואן ולכן הם מתקשרים לסוכן של סמסונג שיבדוק את הסיראילי.
נראה מה ילד יום.
צילמתי את המסך עם תפריט השעות (כולל תאריכון לידו) אבל לדעתי : לא שווה את ההתעסקות בכל הנושא. אז מישהו ניצל את הטלויזיה איזה יום-יומיים. אז מה. כל עוד אין פגמים ויש אחריות - שהילדים יהנו. יש לי עוד שתי טלויזיות LG ושני מקררים באותה הזמנה. נקווה שהם יגיעו חדשים.
נראה מה ילד יום.
צילמתי את המסך עם תפריט השעות (כולל תאריכון לידו) אבל לדעתי : לא שווה את ההתעסקות בכל הנושא. אז מישהו ניצל את הטלויזיה איזה יום-יומיים. אז מה. כל עוד אין פגמים ויש אחריות - שהילדים יהנו. יש לי עוד שתי טלויזיות LG ושני מקררים באותה הזמנה. נקווה שהם יגיעו חדשים.
אני מקווה בשבילך שכשתפתח את אריזות המקררים, לא תגלה בהם שאריות מארוחת הצהריים שהמוכרים אולי אחסנו בהם (רק לכמה שעות, כמובן...)moked כתב:מחסני חשמל חזרו בערב וטענו שהקוספא הנ"ל הגיעה ממחסני היבואן ולכן הם מתקשרים לסוכן של סמסונג שיבדוק את הסיראילי.
נראה מה ילד יום.
צילמתי את המסך עם תפריט השעות (כולל תאריכון לידו) אבל לדעתי : לא שווה את ההתעסקות בכל הנושא. אז מישהו ניצל את הטלויזיה איזה יום-יומיים. אז מה. כל עוד אין פגמים ויש אחריות - שהילדים יהנו. יש לי עוד שתי טלויזיות LG ושני מקררים באותה הזמנה. נקווה שהם יגיעו חדשים....
חזרו מסמליין. הפעם נציג בכיר (משה) אמר שמה שנמסר לי בשיחה הראשונה ע"י נציג פניות צעיר אינו נכון.
רוב המסכים יוצאים עם אפס שעות מנוע אבל זה לא נכון לכולם.
הסריאלי שלי נבחר לבדיקה מדגמית בפס הייצור וזהו תהליך תקני ביצרן הזה . כמו כן, ע"פ הסריאלי גם ראה שהמסך חדש אצלהם ולא היה בשימוש אצל לקוח אחר. מה שמעניין : איך הטכנאי במבט אחד הבין מה שהבין.
היום גם הורדתי קושחה חדשה ועידכנתי את המסך. הכל עובד בסדר (לא ברור מה העדכון אמור לפתור. חבל שסמסונג לא מפרטים ). למרות התגובות קודם: לא נראה לי שמחסני חשמל אשמים פה במשהו. כל הברדק נגמר ומתחיל אצל היבואן (אבל זה היה צפוי, קניתי וידעתי (מהפורום) שהשירות בעייתי).
מנהל: מבחינתי אפשר לנעול את השרשור.
רוב המסכים יוצאים עם אפס שעות מנוע אבל זה לא נכון לכולם.
הסריאלי שלי נבחר לבדיקה מדגמית בפס הייצור וזהו תהליך תקני ביצרן הזה . כמו כן, ע"פ הסריאלי גם ראה שהמסך חדש אצלהם ולא היה בשימוש אצל לקוח אחר. מה שמעניין : איך הטכנאי במבט אחד הבין מה שהבין.
היום גם הורדתי קושחה חדשה ועידכנתי את המסך. הכל עובד בסדר (לא ברור מה העדכון אמור לפתור. חבל שסמסונג לא מפרטים ). למרות התגובות קודם: לא נראה לי שמחסני חשמל אשמים פה במשהו. כל הברדק נגמר ומתחיל אצל היבואן (אבל זה היה צפוי, קניתי וידעתי (מהפורום) שהשירות בעייתי).
מנהל: מבחינתי אפשר לנעול את השרשור.
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
בתור אחד שמכיר מקרוב את שוק מכירות הטלויזיות בארץ
בן דוד שלי עבד בתור טכנאי בכיר באחת החברות המובילות בארץ - תמיד סיפר לי איך הוא היה מאפס שעות טלויזיות מתצוגה כולל מחליף פנלים וניילונים - והופ טלוזייה חדשה מהקרטון ללקוח - זה לא אומר שקיבלת טלויזיה דפוקה
מצד שני אתה צריך להבין אין כזה דבר טלויזיה חדשה מהניילונים אצל כל החברות המובילות כל טלויזיה שמגיעה נפתחת ועוברת בדיקת איכות מינמלית
שמראה שהכל תקין - בדרך כלל גם עושים שדרוג גרסה ודברים נוספים
אם אין סדקים שריטות ותופעות מוזרות בתמונה הכל טוב
מצד שני אתה צריך להבין אין כזה דבר טלויזיה חדשה מהניילונים אצל כל החברות המובילות כל טלויזיה שמגיעה נפתחת ועוברת בדיקת איכות מינמלית
שמראה שהכל תקין - בדרך כלל גם עושים שדרוג גרסה ודברים נוספים
אם אין סדקים שריטות ותופעות מוזרות בתמונה הכל טוב