שדרוג רסיבר לקולנוע ביתי - מהם החידושים בתחום?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום,

יש לי רסיבר אונקיו 608 בן 6 שנים. אני שוקל לשדרג אותו.
מהם החידושים מהשנים האחרונות בתחום? מחפש רסיבר באותה איכות, פחות או יותר.

אשמח להמלצות לרסיבר מתאים.

תודה

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

שום דבר. הכל אותו הדבר. מה חסר לך ברסביר שלך, למה לשדרג? מה התקציב?

בעיקרון, יש פורמטי סאונד חדשים, כמו אטמוס, תמיכה בכל הדברים החדשים כמו HDR, 4:4:4, HDM, 4K...כל החישודים הללו מקושרים למיכשור נוסף, 4K זה לולוויזיות, אז אם אין לך אתה לא צריך, אטמוס דורש התקנת רמקולים בתקרה...

מה שאני חושב שווה לשדרג זה רק עם אין לך HDMI או שאתה חייב את הקישוריות, בלוטוס וכדמוה.

urielp פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

תודה: מה זאת אומרת 'אין לך HDMI'? ברור שבאונקיו יש HDMI... האם הכוונה לשליטה על משהו דרך HDMI?
מה שמפריע לי בעיקר ברסיבר הנוכחי זה שמכיוון שקינפגתי את השלט שגם ישלוט על הטלויזיה, אז בכל פעולה כמעט שברצוני לשלוט על הרסיבר - עלי ללחוץ על הכפתור RECEIVER בשלט, ואז על כפתור הכניסה הרצוי.

אז חשבתי, שאולי הקולנוע הביתי עשה קפיצת דרך בשנים האחרונות ויש טעם לשדרג, אבל אני רואה שלא כל כך.

יש לי 5 רמקולים (מרכז, ימין, שמאל, אחורי ימני ואחורי שמאלי), אז כל האודיו החדש / 4K לא מדבר אלי.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

urielp כתב:תודה: מה זאת אומרת 'אין לך HDMI'? ברור שבאונקיו יש HDMI... האם הכוונה לשליטה על משהו דרך HDMI?
מה שמפריע לי בעיקר ברסיבר הנוכחי זה שמכיוון שקינפגתי את השלט שגם ישלוט על הטלויזיה, אז בכל פעולה כמעט שברצוני לשלוט על הרסיבר - עלי ללחוץ על הכפתור RECEIVER בשלט, ואז על כפתור הכניסה הרצוי.

אז חשבתי, שאולי הקולנוע הביתי עשה קפיצת דרך בשנים האחרונות ויש טעם לשדרג, אבל אני רואה שלא כל כך.

יש לי 5 רמקולים (מרכז, ימין, שמאל, אחורי ימני ואחורי שמאלי), אז כל האודיו החדש / 4K לא מדבר אלי.
...
·קודם כל, אני מצטער על כל השטיות שכתבתי, כמה שגיות :roll:

ננסה שוב:
כל עוד יש לך מספיק כניסות HDMI ואין לך צורך בפורמטים החדשים ביותר, כמו אטמוס או/ו יכולת להתחבר דרך בלוטוס או WIFI ולהזרים מוזיקה, אין הרבה חידושים. וגם אם אתה פשוט רוצה לשדרג, היתי ממתין כמה חודשים, חצי שנה לירידת מחירים על הדגמים החדשים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #5 

זה לא תמיד ברור שיש HDMI. אנשים כבר שכחו שרק לפני כמה שנים אנשים עוד התחברו לרסיברים דרך Component לווידיאו ו S/PDIF לאודיו.

אבל אם מה שמפריע לך ברסיבר הנוכחי זה השלט, אז זו בעיה קטנה מאוד הנפתרת עם כל שלט חכם של Logitech.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”