שדרוג רסיבר לקולנוע ביתי - מהם החידושים בתחום?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
שום דבר. הכל אותו הדבר. מה חסר לך ברסביר שלך, למה לשדרג? מה התקציב?
בעיקרון, יש פורמטי סאונד חדשים, כמו אטמוס, תמיכה בכל הדברים החדשים כמו HDR, 4:4:4, HDM, 4K...כל החישודים הללו מקושרים למיכשור נוסף, 4K זה לולוויזיות, אז אם אין לך אתה לא צריך, אטמוס דורש התקנת רמקולים בתקרה...
מה שאני חושב שווה לשדרג זה רק עם אין לך HDMI או שאתה חייב את הקישוריות, בלוטוס וכדמוה.
בעיקרון, יש פורמטי סאונד חדשים, כמו אטמוס, תמיכה בכל הדברים החדשים כמו HDR, 4:4:4, HDM, 4K...כל החישודים הללו מקושרים למיכשור נוסף, 4K זה לולוויזיות, אז אם אין לך אתה לא צריך, אטמוס דורש התקנת רמקולים בתקרה...
מה שאני חושב שווה לשדרג זה רק עם אין לך HDMI או שאתה חייב את הקישוריות, בלוטוס וכדמוה.
תודה: מה זאת אומרת 'אין לך HDMI'? ברור שבאונקיו יש HDMI... האם הכוונה לשליטה על משהו דרך HDMI?
מה שמפריע לי בעיקר ברסיבר הנוכחי זה שמכיוון שקינפגתי את השלט שגם ישלוט על הטלויזיה, אז בכל פעולה כמעט שברצוני לשלוט על הרסיבר - עלי ללחוץ על הכפתור RECEIVER בשלט, ואז על כפתור הכניסה הרצוי.
אז חשבתי, שאולי הקולנוע הביתי עשה קפיצת דרך בשנים האחרונות ויש טעם לשדרג, אבל אני רואה שלא כל כך.
יש לי 5 רמקולים (מרכז, ימין, שמאל, אחורי ימני ואחורי שמאלי), אז כל האודיו החדש / 4K לא מדבר אלי.
מה שמפריע לי בעיקר ברסיבר הנוכחי זה שמכיוון שקינפגתי את השלט שגם ישלוט על הטלויזיה, אז בכל פעולה כמעט שברצוני לשלוט על הרסיבר - עלי ללחוץ על הכפתור RECEIVER בשלט, ואז על כפתור הכניסה הרצוי.
אז חשבתי, שאולי הקולנוע הביתי עשה קפיצת דרך בשנים האחרונות ויש טעם לשדרג, אבל אני רואה שלא כל כך.
יש לי 5 רמקולים (מרכז, ימין, שמאל, אחורי ימני ואחורי שמאלי), אז כל האודיו החדש / 4K לא מדבר אלי.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·קודם כל, אני מצטער על כל השטיות שכתבתי, כמה שגיותurielp כתב:תודה: מה זאת אומרת 'אין לך HDMI'? ברור שבאונקיו יש HDMI... האם הכוונה לשליטה על משהו דרך HDMI?
יש לי 5 רמקולים (מרכז, ימין, שמאל, אחורי ימני ואחורי שמאלי), אז כל האודיו החדש / 4K לא מדבר אלי....
ננסה שוב:
כל עוד יש לך מספיק כניסות HDMI ואין לך צורך בפורמטים החדשים ביותר, כמו אטמוס או/ו יכולת להתחבר דרך בלוטוס או WIFI ולהזרים מוזיקה, אין הרבה חידושים. וגם אם אתה פשוט רוצה לשדרג, היתי ממתין כמה חודשים, חצי שנה לירידת מחירים על הדגמים החדשים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה לא תמיד ברור שיש HDMI. אנשים כבר שכחו שרק לפני כמה שנים אנשים עוד התחברו לרסיברים דרך Component לווידיאו ו S/PDIF לאודיו.
אבל אם מה שמפריע לך ברסיבר הנוכחי זה השלט, אז זו בעיה קטנה מאוד הנפתרת עם כל שלט חכם של Logitech.
אבל אם מה שמפריע לך ברסיבר הנוכחי זה השלט, אז זו בעיה קטנה מאוד הנפתרת עם כל שלט חכם של Logitech.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.