Marantz SR7010

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
yanivb6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136

שליחה

אז אחרי לא מעט שנים עם רסיבר מוצלח של פיוניר (מעולה אך די ישן) נראה לי שהגיע הזמן לשדרג.
אחרי שקראתי לא מעט ביקורות על כל הברנדים הידועים עושה רושם שהמרנץ 7010 מוצלח מאוד, כולל במוזיקה שזה לא פחות חשוב.

בכולופן, נראה שמחירו בארץ מרקיע שחקים ואחרי שיטוט קצר ברשת נראה שאפשר לייבא אותו בערך בחצי מחיר מה שנראה כעסקה מעולה .
מבאס אבל דווקא באמזון גרמניה נראה שהם לא שולחים אותו לארץ אז האופציות הן האתר הבריטי, איטלקי וספרדי.
רוב ההתנסויות כאן הן מאמזון גרמניה אבל היות וזה לא פרקטי השאלה אם מישהו ייבא פעם דרך האתרים האחרים?
אם כן, האם המדיניות זהה במידה ויש בעיה (רסיבר הגיע תקול/התקלקל וכדף)?
המלצות/רעיונות יתקבלו בברכה 8)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

אין הבדל מבחינת הכדאיות בין אמזוני אירופה השונים חוץ מענין המחיר.

תתחדש

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4592

שליחה

לדעתי, דווקא עדיפים האחרים על פני אמאזון גרמניה.
מהניסיון שלי, הם פחות נחמדים במקרים של ירידת מחיר המוצר לאחר משלוח וכו'.

yanivb6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 136

שליחה

ירידת המחיר לאחר המשלוח פחות מטרידה אותי, יותר בעניין של האם חישוב המיסים הוא נכון וסופי (עד כמה שניתן) כמו באתר הגרמני נניח ומה המדיניות במקרה של תקלה או משהו בסגנון.
גם הנושא של שירות לקוחות בשפה שאינה אנגלית נראה קצת בעייתי..או שלא?
I dont wanna get Daewoo on my hands..

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

yanivb6 כתב:ירידת המחיר לאחר המשלוח פחות מטרידה אותי, יותר בעניין של האם חישוב המיסים הוא נכון וסופי (עד כמה שניתן) כמו באתר הגרמני נניח ומה המדיניות במקרה של תקלה או משהו בסגנון.
...
·

תפסיק לחשוש אמזון זה אמזון קנה ותהנה המחיר הסופי שאתה תראה זה המחיר אבל ממה שאני ראיתי אמזון גרמניה לא שולחים אותו לארץ אז מה יש לך לחפש באמזון גרמניה?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4592

שליחה

yanivb6 כתב:ירידת המחיר לאחר המשלוח פחות מטרידה אותי, יותר בעניין של האם חישוב המיסים הוא נכון וסופי (עד כמה שניתן) כמו באתר הגרמני נניח ומה המדיניות במקרה של תקלה או משהו בסגנון.
...
·

אמנם לא התנסיתי בתקלות בכל אחד מהאמאזונים, אולם עד כה לא ראיתי שמישהו התלונן ספציפית על אמאזון כזה או אחר בעניין הזה.
לגבי המיסים, מה אכפת לך? תזמין באמאזון הזול ביותר, גם אם טעו בחישוב המס אתה לא משלם אגורה יותר.
הבעיה היחידה שעלולה לצוץ לך היא בקשה לאישור משרד תקשורת. צריך להעביר את הנתונים הטכניים למשלח, הוא יטפל מול משרד תקשורת.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686

שליחה

חברים, אין שום הבדל בין האמזונים, הרוב מנוהל אוטומטית, השפע של השרות לקוחות שלהם אכן משתנה מארץ לארץ אבל אף אחד לא אמר לך לפנות לשרות בגמניה, פשוט תפנו לאמזון גלובל ואז אתם תגלו שכל השרות לקוחות הוא אותו הדבר: אוט-סורסינג להודו. בכל מקרה, השרות ההודי עדיין פי כמה וכמה טוב יותר מהפקידה העלובה בכל שרות לקוחות בארץ, שלרוב היא "הבוס" ולא מעניין אותה שיש לך פיקסלים שרופים, היא רק רוצה לרקוד.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”