אפליקציית IMPERIHOME - כל הזמן מתנתקת
-
גילרוז
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
שלום חברים,
קורה לי משהו משונה באפליקציה.
יש לי טאבלט קבוע בקיר שמותקן עליו האפליקציה IMPERIHOM (מצ"ב תמונה לפני שעשיתי מסגרת)
האפליקציה עובדת תמיד וכך אני שולט בבית כאשר אני נכנס או יוצא ממנו.
משהו מוזר קורה לי כל כמה ימים - האפלקציה כאילו "מתנתקת" מVERA ולא מצליחה להתחבר שוב. (מצ"ב תמונה)
האם מישהו מכיר את הבעיה??
איך אני פותר את זה?
קורה לי משהו משונה באפליקציה.
יש לי טאבלט קבוע בקיר שמותקן עליו האפליקציה IMPERIHOM (מצ"ב תמונה לפני שעשיתי מסגרת)
האפליקציה עובדת תמיד וכך אני שולט בבית כאשר אני נכנס או יוצא ממנו.
משהו מוזר קורה לי כל כמה ימים - האפלקציה כאילו "מתנתקת" מVERA ולא מצליחה להתחבר שוב. (מצ"ב תמונה)
האם מישהו מכיר את הבעיה??
איך אני פותר את זה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
בזמנו עבדתי כסטודנט בתמיכה של נט-וויזן (בזמן שהיו עוד מודמים 14, 28...)
אז שאלה ראשונה: זה מחובר לחשמל ? 
שאלה שניה: בדקת שהטבלט מחובר לרשת הביתית?
עוד: האם בממשק וורה אתה כן רואה את ה devices?
שאלה שניה: בדקת שהטבלט מחובר לרשת הביתית?
עוד: האם בממשק וורה אתה כן רואה את ה devices?
-
גילרוז
-
- חבר פעיל מאוד

כן. בממשק ורה רואים את הרכיבים. בנוסף אני יכול לשלוט דרך הטלפון (שמחובר לרשת הביתית)
זאת אומרת שאין בעיה באינטרנט או בוורה. זה חייב להיות האפליקציה או הטאבלט עצמו
השאלה אם למישהו זה גם קרה? אם מישהו משאיר את האפליקציה דולקת כמה ימים וזה קרה גם לו או שהטאבלט פשוט לא בסדר והוא מתנתק מהאינטרנט (למרות שיש גלישה דרך גוגל)
זאת אומרת שאין בעיה באינטרנט או בוורה. זה חייב להיות האפליקציה או הטאבלט עצמו
השאלה אם למישהו זה גם קרה? אם מישהו משאיר את האפליקציה דולקת כמה ימים וזה קרה גם לו או שהטאבלט פשוט לא בסדר והוא מתנתק מהאינטרנט (למרות שיש גלישה דרך גוגל)
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

לא חושב שתמצא פה מישהוא שזה קרה לו, כיוון שלא זוכר שראיתי עוד אנשים שמתשמים ככה בטבלט לשילטה קבועה על המערכת (אני מתכנן בעתיד)
ולכן אפשר רק לנחש ולנסות לצמצם את האפשרויות.
עוד רעיונות:
- אם אתה לוחץ על הrefresh, זה עוזר?
- אתה יודע במיקרה להפעיל סניפר על אנדרואיד? אם כן אפשר לנסות לנטר את התקשורת.
ולכן אפשר רק לנחש ולנסות לצמצם את האפשרויות.
עוד רעיונות:
- אם אתה לוחץ על הrefresh, זה עוזר?
- אתה יודע במיקרה להפעיל סניפר על אנדרואיד? אם כן אפשר לנסות לנטר את התקשורת.
-
גילרוז
-
- חבר פעיל מאוד

@arnold
·
מזה סניפר?
ולא, אם אני עושה ריפרש הוא לא מוצא עדיין את הרכיבים של הורה,
אם אני צריך לנחש הייתי אומר שזה הטאבלט אבל לא בא לי לקנות טאבלט חדש (יקר יותר) ולראות בעיה זהה
·
מזה סניפר?
ולא, אם אני עושה ריפרש הוא לא מוצא עדיין את הרכיבים של הורה,
אם אני צריך לנחש הייתי אומר שזה הטאבלט אבל לא בא לי לקנות טאבלט חדש (יקר יותר) ולראות בעיה זהה
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
@גילרוז
·זה קרה לי פעם/פעמיים. בעיקר כשהוורה שינה IP, תכנס להגדרות ותגדיר שוב את החיבור לוורה...
·זה קרה לי פעם/פעמיים. בעיקר כשהוורה שינה IP, תכנס להגדרות ותגדיר שוב את החיבור לוורה...
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

סניפר: תוכנה שישושבת במקרה הזה על הטבלט ומאפשרת הקלטה של כל תעבורת הרשת, ניתן דרכה לראות מה נישלח ולאן ולנסות להבין את הבעייה.
דוגמה למה שאני עובד איתו: https://play.google.com/store/apps/deta ... ture&hl=en
אבל לפני זה הייתי בודק האם באמת הורה שינה את ה IP שלו, זה עלול לקרוא אם מוגדר לך DHCP בראוטר הביתי כאשר הורה מתרסט, אם זה המצב (וגם אם לא - זה תמיד טוב) תגדיר את הורה ל IP קבוע אצלך ברשת הביתית.
דוגמה למה שאני עובד איתו: https://play.google.com/store/apps/deta ... ture&hl=en
אבל לפני זה הייתי בודק האם באמת הורה שינה את ה IP שלו, זה עלול לקרוא אם מוגדר לך DHCP בראוטר הביתי כאשר הורה מתרסט, אם זה המצב (וגם אם לא - זה תמיד טוב) תגדיר את הורה ל IP קבוע אצלך ברשת הביתית.
-
גילרוז
-
- חבר פעיל מאוד

איך אני מגדיר IP קבוע?
אני גולש דרך בזק עם הרווטר שלהם
אני גולש דרך בזק עם הרווטר שלהם
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

@גילרוז
לא מכיר את הראוטר הספציפי שלך, שווה לחפש בדוקמנטאציה שלו.
בגדול, צריך למצוא את MAC של הורה, או בראוטר או דרך הממשק של ורה.
ואז להגדיר את הורה עם IP קבוע בראוטר, זה נקרא גם static IP , בד"כ זה תחת הגדרות LAN (local network)
ראה צילום מסך של ה DLINK שלי
לא מכיר את הראוטר הספציפי שלך, שווה לחפש בדוקמנטאציה שלו.
בגדול, צריך למצוא את MAC של הורה, או בראוטר או דרך הממשק של ורה.
ואז להגדיר את הורה עם IP קבוע בראוטר, זה נקרא גם static IP , בד"כ זה תחת הגדרות LAN (local network)
ראה צילום מסך של ה DLINK שלי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- yakovst3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 296
פשוט בהרבה ברוב המקרים לקבע את הכתובת במכשיר ולא בראוטר
הייתי ממליץ שתחפש בהגדרות של הורה את הגדרות הרשת ושם פשוט לשנות מדינמי לסטטי ולהגדיר את הכתובת באותו תחום שהראוטר מחלק אבל כתובת במספר גבוה שהוא לא יגיע אליה
בראוטר של בזק לדתי כדאי לתת את הכתובת הזאת 10.0.0.100 ומסכת רשת משנה אתה צריך לכתוב255.255.255.0
בכל אופן אם הטאבלט אנדרואיד עם גירסה 4 יש להם בעיה מוזרה של התנתקות מהרשת בזמן נעילת המסך
הייתי ממליץ שתחפש בהגדרות של הורה את הגדרות הרשת ושם פשוט לשנות מדינמי לסטטי ולהגדיר את הכתובת באותו תחום שהראוטר מחלק אבל כתובת במספר גבוה שהוא לא יגיע אליה
בראוטר של בזק לדתי כדאי לתת את הכתובת הזאת 10.0.0.100 ומסכת רשת משנה אתה צריך לכתוב255.255.255.0
בכל אופן אם הטאבלט אנדרואיד עם גירסה 4 יש להם בעיה מוזרה של התנתקות מהרשת בזמן נעילת המסך
- דומיקון
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
קרה לי כמה וכמה פעמים. האפליקציה כאילו שוכחת את הורה. עם I P קבוע כמו שמראה ארנולד. לדעתי באג של אימפריהום. בינתיים הם שדרגו גרסה וכבר שבועיים אין תקלות, בואו נהיה אופטימיים.
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/