לר
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
בוא נעשה סדר, כי ניראה לי שאתה מתבלבל בין מה מחובר למחשב (הדאק או המגבר);
אם יש לך ציוד של Schiit, ואתה חושב להביא מגבר מנורות, אז ניחוש מעלה כי הדאק הוא זה שמחובר למחשב. המגבר הוא זה שמחובר לדאק.
כיוון שאתה לא עובד עם מכשיר משולב, קל עבורך לשרטט תרשים פשוט:
מחשב => דאק => מגבר => אוזניות
לפצל בין דאק'ים אתה לא יכול בלחיצת כפתור, כי אם אתה משתמש בנגן מוסיקה, אז כל פעם אתה צריך לשנות את ה OUTPUT שלו לדאק שאתה רוצה שיעביר את ההמרה (דאק הרי ממיר מאות דיג לאנלוגי).
יש תוכנה שמאפשרת זאת בקלות, אבל אתה לא יכול לתת לתוכנה לנגן ON THE FLY כשאתה עובר בין שני דאק'ים.
- אתה חייב לעצור את ההשמעה.
מבחינת הגברה, הפיצול יותר פשוט;
אתה יכול לחבר את הדאק לשני מגברים, ע"י שני מפצלי RCA פשוטים שאתה קונה ב 5שח בהום-סנטר.
לא ניסיתי זאת מעולם כמובן, מחשש לבעיות בסאונד שייגרמו עקב הכפלת עכבת הכניסה ועוד כל מני עניינים טכניים.
- ספר אם זה עבד לך.
אם יש לך ציוד של Schiit, ואתה חושב להביא מגבר מנורות, אז ניחוש מעלה כי הדאק הוא זה שמחובר למחשב. המגבר הוא זה שמחובר לדאק.
כיוון שאתה לא עובד עם מכשיר משולב, קל עבורך לשרטט תרשים פשוט:
מחשב => דאק => מגבר => אוזניות
לפצל בין דאק'ים אתה לא יכול בלחיצת כפתור, כי אם אתה משתמש בנגן מוסיקה, אז כל פעם אתה צריך לשנות את ה OUTPUT שלו לדאק שאתה רוצה שיעביר את ההמרה (דאק הרי ממיר מאות דיג לאנלוגי).
יש תוכנה שמאפשרת זאת בקלות, אבל אתה לא יכול לתת לתוכנה לנגן ON THE FLY כשאתה עובר בין שני דאק'ים.
- אתה חייב לעצור את ההשמעה.
מבחינת הגברה, הפיצול יותר פשוט;
אתה יכול לחבר את הדאק לשני מגברים, ע"י שני מפצלי RCA פשוטים שאתה קונה ב 5שח בהום-סנטר.
לא ניסיתי זאת מעולם כמובן, מחשש לבעיות בסאונד שייגרמו עקב הכפלת עכבת הכניסה ועוד כל מני עניינים טכניים.
- ספר אם זה עבד לך.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
כבלי RCA מעבירים אותות בסה"כ,
אני אישית לא הצלחתי להבחין בהבדל בסאונד בין הכבלים (ציפוי זהב לעומת ציפוי כסף למשל).
לדעתי השיט SYS לא ישנה. זה סה"כ מכשיר שלהם שעושה את אותו הדבר. הוא לא אמור לגעת בסאונד.
אני אישית לא הצלחתי להבחין בהבדל בסאונד בין הכבלים (ציפוי זהב לעומת ציפוי כסף למשל).
לדעתי השיט SYS לא ישנה. זה סה"כ מכשיר שלהם שעושה את אותו הדבר. הוא לא אמור לגעת בסאונד.
אני דווקא ממליץ לך בחום על RCA איכותיים יותר (בלי קשר לאיזה "ציפוי" יש במחבר)
תבדוק את זה - מעולה במחיר טוב
http://www.ebay.com/itm/Van-Damme-RCA-P ... QuPTQRU8Dw
תבדוק את זה - מעולה במחיר טוב
http://www.ebay.com/itm/Van-Damme-RCA-P ... QuPTQRU8Dw
מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד