מחיר של מעבד תמונה
האם מישהו יכול לתת לי סביבת מחיר למעבד תמונה ? בא נגיד שהוא יקביל ברמתו למעבדי התמונה של הOPPO או של הימהה 2700 . . .אבל אני צריך אותו בנפרד על מנת לקבל עיבוד גם לחומרים שלא עוברים דרך רסיבר . . .אז מי שמכיר חברות דגמים ומחירים אני אודה לא מאוד אם הוא יכווין אותי קצת .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
ממש לא מוזר.
הצ'יפ ב-9831 עולה בערך 5 דולר...
מעבדי תמונה יעודיים כבר משתמשים בטכנולוגיות מתקדמות בהרבה (ה-DENON 1930 כבר יותר עדכני בקטע הזה). בעוד ש-DVD צריך עיבוד תמונה סביר בשביל לעבוד, למקור לויין או כבלים צריך עיבוד חזק בהרבה.
המעבדים צריכים כניסות וידאו רבות ובאיכות גבוהה (לנגן DVD אין כאלה), וכן בד"כ כוללות אריזה ו-LCD קדמי.
מבחינת תוכנה וסוגי עיבוד תמונה, היכולות שיש במעבדי תמונה משמעותית טובות ממה שיש בכל נגן DVD (למשל ASPECT RATIO CONTROL, תיקוני ARTIFACTS שונים וכו').
בסופו של דבר, זה גם שוק מאוד קטן, ולכן בשביל שיהיה שווה בכלל להוציא מכשיר כזה, העלות פר מכשיר צריכה להיות גבוהה.
הצ'יפ ב-9831 עולה בערך 5 דולר...
מעבדי תמונה יעודיים כבר משתמשים בטכנולוגיות מתקדמות בהרבה (ה-DENON 1930 כבר יותר עדכני בקטע הזה). בעוד ש-DVD צריך עיבוד תמונה סביר בשביל לעבוד, למקור לויין או כבלים צריך עיבוד חזק בהרבה.
המעבדים צריכים כניסות וידאו רבות ובאיכות גבוהה (לנגן DVD אין כאלה), וכן בד"כ כוללות אריזה ו-LCD קדמי.
מבחינת תוכנה וסוגי עיבוד תמונה, היכולות שיש במעבדי תמונה משמעותית טובות ממה שיש בכל נגן DVD (למשל ASPECT RATIO CONTROL, תיקוני ARTIFACTS שונים וכו').
בסופו של דבר, זה גם שוק מאוד קטן, ולכן בשביל שיהיה שווה בכלל להוציא מכשיר כזה, העלות פר מכשיר צריכה להיות גבוהה.