צפי לערוצים חדשים?

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
origr15 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

הרבה זמן שסלקום לא העלו ערוץ שהוא לא חדשות (פוקס וכו) , יש צפי למשהו טוב כמו היסטוריה או דיסקברי ? בית פלוס או טיולים וכו ?

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

הם מתחילים לאכזב ולזלזל ...
חייב ערוץ הילדים ערוץ ההיסטוריה דיסקאברי ערוץ האוכל וערוצי לייף ולהוסיף תכנים לוויאודי הספרית סרטים וסדרות חלשה מאוד ביחס להוט ויס

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #3 

@origr15
·

מוסיף לשאלתך , לא יודע אם יש כאן נציג של סלקום שקורא את הדברים , אבל יהיה נחמד לקבל תשובה

יש ערוצים מסויימים (טוב, לא ערוצי "פרימיום" אבל עדיין ערוצים) שמשלמים כסף להוט ויס כדי לעלות לאוויר

למשל ערוץ METV משלם כל חודש 50 אלף שקל , אותו הדבר ערוץ ההידברות, זה למעלה ממליון שקל הכנסה רק כדי להיות באוויר
(יש עוד ערוצים כמובן.. נתתי רק דוגמא)

מה בעצם המניעה להביא את הערוצים האלה? גם מגדילים לצופים את ההיצע וגם מכניסים כסף איתו ניתן לרכוש תוכן נוסף..

נכון ש METV הוא לא "להיט" אבל הוא משדר את ליגת הפוטבול האמריקאי, 2 משחקים בשבוע חינם , וזה לא שסלקום משופעת בתכני ספורט , אז נותנים לכם חינם, למה לא בעצם?

http://sports.walla.co.il/item/2584046

HTuser1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

גם ערוץ הקבלה 66 משלם כסף להוט ויס...

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@HTuser1
·

יש המון ערוצים שמשלמים כסף , רובם בעלי גוון דתי/מיסיונרי , מכירות (ערוצי הקניות) או אג'נדה (כמו ערוצי חדשות מטעם..אל ג'זירה וכאלה)

היחוד של METV זה שידורי הספורט הנלווים בחינם , בין אם פוטבול אמריקאי ובין אם WWF

בכל מקרה, השאלה היא לגבי העיקרון ולא לגבי ערוץ זה או אחר

למה לא לתת ללקוחות מגוון עשיר יותר ועל הדרך להרוויח קצת כסף?

origr15 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

תקשיבו מזה לא אכפת לי מערוצי הפח האלה , אני רוצה את ערוץ ההיסטוריה דיקסברי וכו ...

GalitAharon-shemesh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #8 

@HTuser1
·

השאלה מי רואה ערוץ 66 ?

הוא יורד משידור ביס ב18 לחודש בשל העדר צופים

http://www.atzuma.co.il/66yes

ויש ספריה של תכני הערוץ ב"ערוצי אינטרנט"

שיוסיפו ערוצי לייף סטייל שמשדרים 24/7 במקום עוד ערוץ שמפסיק את שידוריו בסופי השבוע

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

משיחה שלי היום עם נציג שירות מהתמיכה הטכנית לא צפוי ערוץ חדש בשבועיים הקרובים כמו שכבר אמרתי מתחילים לאכזב

mchip81
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #10 

אני חושב שהבעיה של סלקום בהעלאת ערוצים חדשים קיימת בגלל ספקי תוכן שלא מעוניינים למכור ערוצים בכדי לא ליצור מצב שבו יס או הוט יורידו את הערוצים מהפלטפורמה שלהם, בייבי ויוה ונשיונל ג'אוגרפיק מספיק חזקות ויודעות שלא יורידו אותן. לערוצים הקטנים יותר כמו הלייפסטייל כנראה שיש ממה לחשוש.

znet
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

במצגת שהציג ניר שטרן מנכל סלקום בחודש מאי בשנה שעברה, פוקסלו מספר ערוצים שניתן לזהות (ערוץ ההיסטוריה, ערוץ האופנה E, ערוץ האוכל, ערוץ הטיולים, ערוצי הספורט של RGE ושל צ'רלטון), מאמין שיש הסכם תוכן ושאלה של זמן עד שערוצים אלה יעלו. עניין של בירוקרטיה.

מה דעתכם יהיה בנושא ערוצי שפות, בשפה הרוסית?

origr15 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

אני מסכים איתך שבמצגת היה אפשר לראות את הערוצים מפוקסלים השאלה היא למה לעזעזל לטפטף אותם במשך שנים ולא לתת את הערוצים ... פשוט הזייה סלקום האלה גם ככה הם מעלים רק חצאי סדרות או סדרות לא פופולריות אז גם עם ערוצים הם מפקששים...

Kobikob
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #13 

הערוצים האלה באמת הופיעו בזמנו במצגת.
לדעתי אם זה היה תלוי רק בסלקום הערוצים האלה היו עולים מזמן לאוויר. עניין של בירוקרטיה .
נחכה לראות מה יהיה עם התביעות שסלקום הגישה הספקים האלה . למשל תביעה נגד ענני תקשורת וכו'.
We need something to hold on to

IditVahadat
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #14 

@origr15
·

לדעתי ההסבר יותר פשוט

באותה מצגת מדוברת טען מנכ"ל סלקום שהטריפל רווחי כבר מהלקוח הראשון

המשמעות היא כזאת : כל X לקוחות שמצטרפים יש כוח כלכלי לצרף ערוץ ולא להפך..

הערוץ מצטרף רק לאחר שיש את הלקוחות שישלמו עליו ולא מעלים ערוץ כדי להשיג לקוחות , אין כאן עניין להימור כלכלי , יש כאן מדיניות "אחראית" כביכול

בכל דוח שסלקום מפרסמים ניתן לראות כמה לקוחות הצטרפו לשירות , אם נניח על כל לקוח יש אפשרות למימון של 5 ש"ח לערוץ.. ועלות ערוץ היא נניח מליון ש"ח בשנה , המשמעות היא שעל כל 16,000 אלף לקוחות יש אפשרות לצרף ערוץ .. ערוצים זולים יותר דורשים פחות לקוחות וערוצים יקרים יותר (דוגמאת ONE) דורשים יותר

לא יצא ערוץ נוסף לפני גיוס X לקוחות

כמה זה בדיוק אותו הX אף לא יכול לדעת גם לא נציג שירות תכני שפרפר דיבר איתו

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

בלי שום קשר אני משלם כיום על 3 ממירים 127 ספק ותשתית 100 שזה 227 בהוט הוצע לי משימור לקוחות הצעה 168 ערוצים וויאודי ספק תשתית 249 (אפשרות לתוספת פיברבוקס עוד 20 שקל ) ככה שבאמת אני לא מבין על מה סלקום מדברים ? הם נותנים 20 ערוצים במחיר כמעט דומה למחיר של הוט אני לא רואה שום סיבה הגיונית שtv לא יכלול לפחות עוד 30 ערוצים גילוי נאות אני לא עובר להוט מתוך עיקרון (נעשקתי שנים על גבי שנים 420 שקל לחודש)

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #16 

פרפר כתב:בלי שום קשר אני משלם כיום על 3 ממירים 127 ספק ותשתית 100 שזה 227 בהוט הוצע לי משימור לקוחות הצעה 168 ערוצים וויאודי ספק תשתית 249 (אפשרות לתוספת פיברבוקס עוד 20 שקל ) ככה שבאמת אני לא מבין על מה סלקום מדברים ? הם נותנים 20 ערוצים במחיר כמעט דומה למחיר של הוט אני לא רואה שום סיבה הגיונית שtv לא יכלול לפחות עוד 30 ערוצים גילוי נאות אני לא עובר להוט מתוך עיקרון (נעשקתי שנים על גבי שנים 420 שקל לחודש)
...
·
סלקום באה לתת פתרון לאלה שיש כבר ברשותם אינטרנט בבית ולא יכולים או רוצים לעשות מנוי ליס או הוט בסכומים גבוהים אז הם נותנים פתרון טלוויזיה של 99 ש"ח חוקי לחלוטין בלי להפר זכויות יוצרים.
כמובן שמבחינת תחרות היא אפילו לא במרחק של ממטר מהוט ויס מכוון שכמו שאמרת אם אתה מחשב את עלות הממירים שאתה מוסיף ועוד האינטרנט זה כבר לא משתלם ואף אוכף את המחיר של המתחרות.

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

אבל כך בחשבון שסלקום tv פועל על אינטרנט מה שמחייב אותך להוסיף עוד 100 שקל ועל כול ממיר נוסף 28 שקל בקיצור 99 זה סתם נשמע מפתה אבל בסופו של דבר הסכומים מגעים להרבה יותר וחסר ערוצים כדי שהיה תמורה למחיר

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

@פרפר
·

אחי לאן עפת?

לטעון שהוט יותר זולים ? כבר עפת רחוק מידי

עברתי החודש מהוט לסלקום, כרגע משלם פחות מחצי מחיר

זה לא שולל את העובדה שסלקום צריכים להוסיף ערוצים כי מה שיש לא מספק , יש בסיס טוב ונחמד אבל צריך להרחיב את המגוון

פרפר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

סך הכול ציינתי מה הוצע לי משימור לקוחות ... הפרש סך הכול 30 שקל (כולל הוויאודי) ו168 ערוצים וארבעה ממירים ללא תשלום
ככה שלהגיד שסלקום לא מרוויחים מספיק כדי לקנות עוד ערוצים זה פשוט שקר ואם הם לא יוסיפו תכנים וערוצים נוספים לא רואה סיבה שאנשים לא יעזבו הם ישארו חברת נישה לעומת הוט ויס

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

@פרפר
·

יש מצב שאתה שתול של הוט אחי, אחרת לא יודע איך אתה עושה חשבון

168 ערוצים בהוט כוללים את אל-ג'זירה , 6 ערוצים בגרמנית , ערוצי ההידברות/מאיר/קבלה , ערוצים בהודית וכ"ו

בקיצור, אין 168 ערוצים(!)

למה לכל הרוחות לממן את אל ג'זירה???? ועוד ב-2 שפות שונות!

לגבי העלויות גם אם המחיר היה זהה (והוא לא זהה) אז ברור לך שלהוט יש 800 אלף מנויים לעומת פחות מ-100 אלף בסלקום אז איך בדיוק כוח קנייה של החברות זהה?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”