המלצה על קניית מכונה ידנית
-
mcisrael40
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכל חברי הפרום אני מחפש לקנות מכונה ידנית מקצועית.
הדברים שחשובים לי זה שהמכונה תהיה מוכנה לעבודה מאוד מהר בבוקר,שאפשר לחלוט קפה ולהקציף בעת ובוענה אחת ושתהיה מכונה אמינה.
המליצו לי isomac.
מה אתם אומרים עליה או על מה אתם ממלצים?
תודה מראש לעונים.
הדברים שחשובים לי זה שהמכונה תהיה מוכנה לעבודה מאוד מהר בבוקר,שאפשר לחלוט קפה ולהקציף בעת ובוענה אחת ושתהיה מכונה אמינה.
המליצו לי isomac.
מה אתם אומרים עליה או על מה אתם ממלצים?
תודה מראש לעונים.
תקציב?
ברמת העיקרון בשביל לחלוט ולהקציף באותו הזמן אתה צריך מכונת מחליף חום או דוד כפול.
כעיקרון מכונות מחליף חום זולות יותר מדוד כפול (כאשר משווים באותו הרמה).
יש שלל של מכונות והאמת היא שאם אתה שותה משקאות מבוססי חלב אז כמעט כל מכונת מחליף חום תיהיה טובה לך, וזו בגלל שטעם האספרסו בא פחות לידי ביטוי לאחר שמוהלים אותו בחלב.
אם זה אכן המצב, אז בחר לך מכונה לפי תקציב, פונקציונליות (pid, ראש e61, יכולת חיבור להזנת מים וכו') ונראה על השיש.
חוץ מזה כך בחשבון שאתה תצטרך מטחנה ברמה בינונית ומעלה בשביל שתוכל ליהנות באמת מקפה איכותי. לקנות קפה טחון בסופר זה לא מתקבל על הדעת, ולקנות בבית קפה ושיטחנו שם זה פיתרון זמני שלא יחזיק מעמד יותר ממספר חודשים מועט. על כן, שריין לעצמך תקציב למטחנה.
ברמת העיקרון בשביל לחלוט ולהקציף באותו הזמן אתה צריך מכונת מחליף חום או דוד כפול.
כעיקרון מכונות מחליף חום זולות יותר מדוד כפול (כאשר משווים באותו הרמה).
יש שלל של מכונות והאמת היא שאם אתה שותה משקאות מבוססי חלב אז כמעט כל מכונת מחליף חום תיהיה טובה לך, וזו בגלל שטעם האספרסו בא פחות לידי ביטוי לאחר שמוהלים אותו בחלב.
אם זה אכן המצב, אז בחר לך מכונה לפי תקציב, פונקציונליות (pid, ראש e61, יכולת חיבור להזנת מים וכו') ונראה על השיש.
חוץ מזה כך בחשבון שאתה תצטרך מטחנה ברמה בינונית ומעלה בשביל שתוכל ליהנות באמת מקפה איכותי. לקנות קפה טחון בסופר זה לא מתקבל על הדעת, ולקנות בבית קפה ושיטחנו שם זה פיתרון זמני שלא יחזיק מעמד יותר ממספר חודשים מועט. על כן, שריין לעצמך תקציב למטחנה.
- zvibl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 80 פעמים
בענין המוכנות לכוס הראשונה.
מנסיון צריך לפחות 30 דקות למוכנות המכשיר .
הפתרון צריך להיות הפעלה 30 דקות קודם לזמן השימוש,יש מגוון אמצעים החל מטיימר מכני > אלקטרוני >הפעלה באמצעות האינטרנט ,מה שתרצה .
מכונות מחליף חום ,ראש e61 הם המקובלות ביותר , pid לא הולך ביחד עם e61.
קרא בדפי הפורום ,יש מספיק שמות ,מה שהציעו לך ראוי ברם יש הרבה יותר נחשבים .
מנסיון צריך לפחות 30 דקות למוכנות המכשיר .
הפתרון צריך להיות הפעלה 30 דקות קודם לזמן השימוש,יש מגוון אמצעים החל מטיימר מכני > אלקטרוני >הפעלה באמצעות האינטרנט ,מה שתרצה .
מכונות מחליף חום ,ראש e61 הם המקובלות ביותר , pid לא הולך ביחד עם e61.
קרא בדפי הפורום ,יש מספיק שמות ,מה שהציעו לך ראוי ברם יש הרבה יותר נחשבים .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
תלוי בתקציב ובדרישות.
לאיזומק שהיא מחליף חום צריך לחכות לפחות חצי שעה.
לאיזומק שהיא מחליף חום צריך לחכות לפחות חצי שעה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-
mcisrael40
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה לחברים על העזרה.כנראה שאני הולך לקנות מחר את ה rocket giotto עם מטחנה Ascaso I-Steel מה אתם אומרים על החבילה לאחד שעובר ממכונה אוטמטית?