איך מעלים בחזרה לטראקר פרטי?
@mp3lll
·
עכשיו זה עובד טוב.
איך אני מעלה את זה לאתר הפרטי?
ואחי אתה יכול לשלוח לי כמייל למייל הזמנה לtrorentleech כי שלך זה יותר הרבה.
המייל זה:
[email protected]
·
עכשיו זה עובד טוב.
איך אני מעלה את זה לאתר הפרטי?
ואחי אתה יכול לשלוח לי כמייל למייל הזמנה לtrorentleech כי שלך זה יותר הרבה.
המייל זה:
[email protected]
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
כל מה שאתה צריך לעשות זה להשאיר את התוכנת טורנט פועלת לאחר סיום ההורדה וכשהיו משתמשים שיורידו את אותו התוכן אז הם יתחילו להוריד ממך וכך אתה תעלה בחזרה את משהורדת. לכן תוריד תוכן חדש שהעלו כך כשאתה תסיים בין הראשונים ככה השמתמשים הבאים שיורידו אחריך יורידו ממך וכך אתה תעלה אתה מה שהורדת ותאזן את היחס שלך בטראקר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אם הגעת למצב רע אז זה כנראה כי לא נשמעת לכלל הראשון לכל משתמש חדש בטראקר פרטי - אתה לא מוריד שום דבר לפני שקראת את החוקים והכללים של הטראקר.
בטראקרים פרטיים יש את הבעיה ההפוכה מאלה הציבוריים - יש הרבה יותר seeds מ-leeches אבל אחרי שהורדת אין איך להעלות חזרה כי אין מי שרוצה להוריד. אז דבר ראשון צמצם את הנזק תפסיק את כל ההורדות שלך מהאתר עד שתבין איך אתה ממשיך.
עכשיו לך ותקרא את החוקים של האתר, יכול להיות שיש שם נקודות בונוס או משהו כזה שאתה יכול להמיר ב-upload כדי לתקן את המצב שלך. אם אתה מדבר על TL אז אין לך מזל כי שם אין שום דבר מהסוג הזה.
ההמלצות היחידות שיש לי הן -
1) אם עוד לא הורדת 6GB אז אל תוריד כי זה הסף שממנו יכולים להעיף אותך על ratio
2) אני מקווה שעד עכשיו הורדת טורנטים יחסית פופולריים שיהיה בכלל מי שתוכל לשתף לו, בכל מקרה תשאיר את כל הטורנטים שלך ב-seeding
3) תבקש ממי שהזמין אותך לשלוח לך את הדברים האחרונים שהוא הוריד כדי שתוכל לשתף אותם ולזכות ב-upload בלי להוריד עוד
תזכור עד שאתה מגיע להעלאה של איזה 100GB אין לך פריווילגיה להוריד מה שאתה רוצה!
נ.ב.
לעולם אל תבקש הזמנה נוספת לאתר שנחסמת ממנו, הם יחסמו אותך ישר שוב ויכול להיות שגם את מי שהזמין אותך. אם עומדים להעיף אותך על ratio ואתה לא מצליח בשום אופן להגיע ל-ratio תקין אז האפשרות היחידה שלך היא לרכוש מנוי בתשלום שיגן עליך. שים-לב שספצפית ב-TL אפילו זה לא מתקן לך את ה-ratio, זה רק נותן לך את הזמן שאתה צריך כדי לתקן.
בטראקרים פרטיים יש את הבעיה ההפוכה מאלה הציבוריים - יש הרבה יותר seeds מ-leeches אבל אחרי שהורדת אין איך להעלות חזרה כי אין מי שרוצה להוריד. אז דבר ראשון צמצם את הנזק תפסיק את כל ההורדות שלך מהאתר עד שתבין איך אתה ממשיך.
עכשיו לך ותקרא את החוקים של האתר, יכול להיות שיש שם נקודות בונוס או משהו כזה שאתה יכול להמיר ב-upload כדי לתקן את המצב שלך. אם אתה מדבר על TL אז אין לך מזל כי שם אין שום דבר מהסוג הזה.
ההמלצות היחידות שיש לי הן -
1) אם עוד לא הורדת 6GB אז אל תוריד כי זה הסף שממנו יכולים להעיף אותך על ratio
2) אני מקווה שעד עכשיו הורדת טורנטים יחסית פופולריים שיהיה בכלל מי שתוכל לשתף לו, בכל מקרה תשאיר את כל הטורנטים שלך ב-seeding
3) תבקש ממי שהזמין אותך לשלוח לך את הדברים האחרונים שהוא הוריד כדי שתוכל לשתף אותם ולזכות ב-upload בלי להוריד עוד
תזכור עד שאתה מגיע להעלאה של איזה 100GB אין לך פריווילגיה להוריד מה שאתה רוצה!
נ.ב.
לעולם אל תבקש הזמנה נוספת לאתר שנחסמת ממנו, הם יחסמו אותך ישר שוב ויכול להיות שגם את מי שהזמין אותך. אם עומדים להעיף אותך על ratio ואתה לא מצליח בשום אופן להגיע ל-ratio תקין אז האפשרות היחידה שלך היא לרכוש מנוי בתשלום שיגן עליך. שים-לב שספצפית ב-TL אפילו זה לא מתקן לך את ה-ratio, זה רק נותן לך את הזמן שאתה צריך כדי לתקן.
@NegativeIQ
·
אוקי.איך אני יודע מה פופולרי?
קראתי באחד המדריכים שצריך שהיחס של המורידים למעלים ייה כך שיהיה יותר מורידים ממעלים אבל לאחר שהורדתי ראיתי שהיחס השתנה ויש יותר מעלים מאשר מורידים ועכשיו אף אחד לא מוריד אז מה לעשות?
איך יודעים שעדיין אנשים יורידו אותו לאחר שאני הורדתי ואיך מזהים שזה פופולרי?
·
קראתי באחד המדריכים שצריך שהיחס של המורידים למעלים ייה כך שיהיה יותר מורידים ממעלים אבל לאחר שהורדתי ראיתי שהיחס השתנה ויש יותר מעלים מאשר מורידים ועכשיו אף אחד לא מוריד אז מה לעשות?
איך יודעים שעדיין אנשים יורידו אותו לאחר שאני הורדתי ואיך מזהים שזה פופולרי?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

על איזה אתר אנחנו מדברים? זה באמת TL או אתר אחר? אם זה אתר אחר יכול להיות שיש שם נקודות בונוס אז תבדוק את זה, לגבי TL זה ידוע שזה אחד האתרים הכי פחות ידידותיים למשתמשים חדשים.nghhi1 כתב:@NegativeIQ
·
איך יודעים שעדיין אנשים יורידו אותו לאחר שאני הורדתי ואיך מזהים שזה פופולרי?...
בגדול מה שאני הייתי עושה זה למיין את הטורנטים לפי כמות ה-leech-ים (אתה יכול לעשות את זה מתוך עמוד ה-browse) ולהוריד את אלה שיש להם המון -- אבל תימנע מחבילות (packs) כי הן גם ענקיות וכרגע אתה לא רוצה להוריד המון וגם סביר להניח שרוב אלה שרשומים כ-leech הם למעשה seed חלקי (הורידו רק חלק מהחבילה ולא מורידים את היתר).
אבל באמת הדרך הכי טובה כרגע מבחינתך זה להשיג הפצות ממקור אחר (מי שהזמין אותך, אתר אחר וכו') ולשתף אותן בלי להוריד.
רצוי גם שתדבר עם מי שהזמין אותך, הוא כנראה יכול לתת לך טיפים ועזרה.
·אחי לא הזמינו אותי זה אתר חדש שפתח את שעריו כדי שהצטרפו אליו אנשים.NegativeIQ כתב:על איזה אתר אנחנו מדברים? זה באמת TL או אתר אחר? אם זה אתר אחר יכול להיות שיש שם נקודות בונוס אז תבדוק את זה, לגבי TL זה ידוע שזה אחד האתרים הכי פחות ידידותיים למשתמשים חדשים.......
בגדול מה שאני הייתי עושה זה למיין את הטורנטים לפי כמות ה-leech-ים (אתה יכול לעשות את זה מתוך עמוד ה-browse) ולהוריד את אלה שיש להם המון -- אבל תימנע מחבילות (packs) כי הן גם ענקיות וכרגע אתה לא רוצה להוריד המון וגם סביר להניח שרוב אלה שרשומים כ-leech הם למעשה seed חלקי (הורידו רק חלק מהחבילה ולא מורידים את היתר).
אבל באמת הדרך הכי טובה כרגע מבחינתך זה להשיג הפצות ממקור אחר (מי שהזמין אותך, אתר אחר וכו') ולשתף אותן בלי להוריד.
רצוי גם שתדבר עם מי שהזמין אותך, הוא כנראה יכול לתת לך טיפים ועזרה.
...
קוראים לו privatehd והם לא נותנים לעלות דברים ממקור חיצוני כי אני נקרא חדש שם.
תעשה משאני עושה
תשכיר שרת יעודי אם לינוקס
תתקין עליו rutorrent ופתרת
את כל הבעיות של שלעלות טורנטים
אני אישית משכיר שרת אם חיבור ג'יגה סימטרי
שיושב שצרפת התקנתי עליו rutorrent הגדרתי
autodl-irssi אם פילטרים של סדרות
איך שיוצאת הורדה של פרק אני מקבל אוטומטית
את הטורנט שלו דרך מירק של TL אני מוריד ראשון
ומעלה ראשון
אתמול במקרה שמתי לב שטורנט חם העלתי על 110 מגה בשניה
הפרק עצמו היה 5 וחצי ג'יגה אבל מרוב שהורידו אותו העלתי כמעט 50 ג'יגה
כל עוד אנחנו לא נקבל מהירות העלאה נורמלית בשאר ספקי התשתית חוץ
מאנלימיטד נצטרך להיסתדר אם שרתים וסידבוקס בחוות שרתים בחול
תשכיר שרת יעודי אם לינוקס
תתקין עליו rutorrent ופתרת
את כל הבעיות של שלעלות טורנטים
אני אישית משכיר שרת אם חיבור ג'יגה סימטרי
שיושב שצרפת התקנתי עליו rutorrent הגדרתי
autodl-irssi אם פילטרים של סדרות
איך שיוצאת הורדה של פרק אני מקבל אוטומטית
את הטורנט שלו דרך מירק של TL אני מוריד ראשון
ומעלה ראשון
אתמול במקרה שמתי לב שטורנט חם העלתי על 110 מגה בשניה
הפרק עצמו היה 5 וחצי ג'יגה אבל מרוב שהורידו אותו העלתי כמעט 50 ג'יגה
כל עוד אנחנו לא נקבל מהירות העלאה נורמלית בשאר ספקי התשתית חוץ
מאנלימיטד נצטרך להיסתדר אם שרתים וסידבוקס בחוות שרתים בחול
@MrYair
·
אחי אתה מומחה כבר.
איך אני יודע איזה טרורנטים להוריד ובעזרתם אני ירוויח עליהם הרבה העלות.
כמו שאמרתי איך יודעים שבטרוררנט שאתה מוריד אתה רואה בהתחלה שיש הרבה מורידים ואז שאתה מוריד אתה רואה שכבר הפסיקו להוריד מה אני אמור לעשות ואיך אני יודע שזה לא יקרה?
·
אחי אתה מומחה כבר.
כמו שאמרתי איך יודעים שבטרוררנט שאתה מוריד אתה רואה בהתחלה שיש הרבה מורידים ואז שאתה מוריד אתה רואה שכבר הפסיקו להוריד מה אני אמור לעשות ואיך אני יודע שזה לא יקרה?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

טוב, התנאים של האתר הזה דווקא ממש לא רעים, קודם כל כי הם לא מעיפים על ratio, הם רק מונעים ממך להוריד עוד, וחוץ מזה יש להם גם מערכת נקודות בונוס שנותנת לך נקודות על עצם זה שאתה משתף גם אם אנשים לא מורידים בפועל. תשאיר את הטורנטים שלך במצב של seed לאורך הרבה זמן עד שתגיע למספר נקודות שתוכל להמיר ב-upload.nghhi1 כתב:·אחי לא הזמינו אותי זה אתר חדש שפתח את שעריו כדי שהצטרפו אליו אנשים.......
קוראים לו privatehd והם לא נותנים לעלות דברים ממקור חיצוני כי אני נקרא חדש שם....
חוץ מזה חפש גם את הטורנטים שמסומנים בכוכב כי הם free leech, כלומר ההורדה שלהם לא נספרת לך וה-seed כן. תוריד אותם ותשתף אותם. גם יהיה לך יותר קל לשתף אותם כי יהיו עוד הרבה אנשים שיורידו אותם מאותה סיבה.
אחי אתה לא צריך להיות מומחה לטורנטיםnghhi1 כתב:@MrYair
·
אחי אתה מומחה כבר.
כמו שאמרתי איך יודעים שבטרוררנט שאתה מוריד אתה רואה בהתחלה שיש הרבה מורידים ואז שאתה מוריד אתה רואה שכבר הפסיקו להוריד מה אני אמור לעשות ואיך אני יודע שזה לא יקרה?...
אתה צריך להיות חכם להוריד נכון
לדוגמה אם סידבוקס ו autodl-irssi זה מאוד קל
אחרי שאתה מגדיר פילטרים והכל
הסידבוקס עושה תעבודה לבד
אם מישהו שם להורדה פרק של סדרה כלשהי וזה תואם
את הפילטרים שהגדרת הסידבוקס מושך את הטורנט דרך המירק של הטראקר
ושם לך אותו להורדה עוד לפני שזה בכלל מתעדכן באתר שיש טורנט חדש לפרק כזה או אחר
משיוצא בסופו של דרך זה שאתה בין הראשונים שיש לו כבר את ההורדה ברגע שמישהו מתחיל
להוריד אתה מתחיל לעלות על פול מהירות וכל משיוריד את הטורנט באיחור והוא ישב אצלך
בסידבוקס אתה תעלה אותו שוב ושוב בדרך כלל אני משאיר את הטורנטים של סדרות שבועים שלוש
בסידבוקס ככה שזה אני מעלה המון
רק ב TL הבאפר שלי שמה איזה 7 טרה
·אני מעדיף לא להשתמש בכסף כרגע.MrYair כתב:אחי אתה לא צריך להיות מומחה לטורנטים......
הסידבוקס עושה תעבודה לבד
בסידבוקס אתה תעלה אותו שוב ושוב בדרך כלל אני משאיר את הטורנטים של סדרות שבועים שלוש
רק ב TL הבאפר שלי שמה איזה 7 טרה...
יש לך טיפים והסברים להגדי לי בנוגע למה ששאלתי מקודם על מה עושים כשרואים שיש הרבה מורידים והרבה מעם ופתאום שזה יורד הכל הפוך
·אני מעדיף לא להשתמש בכסף כרגע.MrYair כתב:אחי אתה לא צריך להיות מומחה לטורנטים......
הסידבוקס עושה תעבודה לבד
רק ב TL הבאפר שלי שמה איזה 7 טרה...
יש לך טיפים והסברים להגדי לי בנוגע למה ששאלתי מקודם על מה עושים כשרואים שיש הרבה מורידים והרבה מעם ופתאום שזה יורד הכל הפוך
יש לי שאלה של בורות.
אני מוריד דרך KICKASSTORRNETS.
לוקח קצת יותר זמן עד שדברים יורדים, אבל הם יורדים ולפעמים לוקח לי זמן גם עד שיוצא לי לראות אותם (אני עובד 13 שעות ביום בממוצע).
השאלה היא, האם חוץ מהסוגיה של הזמן ההורדה- האם יש עוד ערך מוסך של טראקר פרטי על פני ציבורי????
לוקח קצת יותר זמן עד שדברים יורדים, אבל הם יורדים ולפעמים לוקח לי זמן גם עד שיוצא לי לראות אותם (אני עובד 13 שעות ביום בממוצע).
השאלה היא, האם חוץ מהסוגיה של הזמן ההורדה- האם יש עוד ערך מוסך של טראקר פרטי על פני ציבורי????
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

בגדול לא המון. זה עוזר בעיקר כשרוצים לראות סרט מסויים מעכשיו לעכשיו. בנוסף גם הפצות חדשות יופיעו באתרים פרטיים לפני שהם יגיעו לציבוריים ואולי נקודה אחת נוספת זה שאתרים פרטיים פחות "על הכוונת" של גופים כאלה או אחרים.ronen61 כתב:יש לי שאלה של בורות.
השאלה היא, האם חוץ מהסוגיה של הזמן ההורדה- האם יש עוד ערך מוסך של טראקר פרטי על פני ציבורי????...
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·לא הבנתי.. מה זאת אומרת להוריד רק חלק מההורדה ואז מעלה את זה בחזרה לפני כולם?nghhi1 כתב:@MrYair
·
אחי קראתי על שיטה שעושים בה שאתה מוריד רק חלק מההורדה ואז אתה מעלה לפניהם וככה זוכה ליותר העלאות.
עכשיו עשיתי את זה ואני לא מבין למה רשום שאני לא מעלה וזה רושם לי שזה מעלה לא במהירות גבוה אבל מעלה....
איפה קראת את השיטה הזו?