אני מחפש מקרר חדש לבית, גודל ברוטו סביב 750. נטו: מקרר ~450, מקפיא ~200.
אהבתי את RF60 של Samsung. הבעיה שאני רואה הרבה ביקורות של אנשים שמתלוננים על אמינות המקררים של סמסונג. http://www.samsung.com/il/consumer/home ... J9000SL/ML
התקציב הוא סביב 10k (עם עדיפות לפחות... ). אני מחפש מקרר עם מקפיא תחתון, אין צורך באפשרות מים או קרח ועדפיות למקרר בעומק הארונות (0.6 בלי הדלתות)
אשמח לקבל עצה לגבי סמסונג או לגבי כל מקרר אחר מומלץ .
אנחנו בנקודת החלטה דומה.
שני טכנאי מקררים של חברה גדולה שאני מכיר (אחד מהם למד איתי בכיתה) אומרים לי שמקררי סמסונג היום זה לא מה שהיה פעם, וממליצים על מקררי שארפ 4 דלתות - לטענתם אין תקלות (הם עובדים בחברה שמשרתת את כל סוגי המקררים).
איינשטיין כתב:אנחנו בנקודת החלטה דומה.
שני טכנאי מקררים של חברה גדולה שאני מכיר (אחד מהם למד איתי בכיתה) אומרים לי שמקררי סמסונג היום זה לא מה שהיה פעם, וממליצים על מקררי שארפ 4 דלתות - לטענתם אין תקלות (הם עובדים בחברה שמשרתת את כל סוגי המקררי).
לי יש
LG grm 718
כבר שש או שבע שנים וטפו טפו טפו..
הסידור שלו רגיל דלת אחת תאורה בשני התאים וניצול אידיאלי של המקום.
אם אני לא טועה הדירוג האנרגטי שלו לא מדהים אבל זו הנקוה שהתפשרתי עליה בשביל האמינות.
(אם אני זוכר נכון בזמנו גם חשבתי את פערי הצריכה השנתיים ומצאתי שבשביל האופציה האמינה הבאה בדירוג יותר טוב אצטרך להוסיף סכום רציני שייקח לו כמה שנים טובות להתקזז)
אני מתכנן או על הסמסונג או על ה- LG עם 4 דלתות - אני מדבר על הדגמים היקרים.
אני בעיקרון מחפש את המקרר בעל הנפח הכי גדול שקיים עד 20 אלף ,
אני אשמח אם מישהו עם ניסיון של מקרר LG חדש יעדכן אותנו.
אצלי ה- LG משנת 2001 (730 ליטר נטו) מסוג SBS עם קיוסק קרח - עובד פיקס ,
הבעייה - הצבע שלו "טיטניום ירוק" - אם הוא היה כסוף או לבן - הייתי משאיר אותו בכיף עד שימות (אם זה יקרה בכלל) .
האם מישהו ניסה להדביק טפט על מקרר ?? האם ניתן ויחזיק מעמד ? זה יפתור לי את הבעייה של צבע שלא תואם למטבח (ולאישה - חחח) .