בעיות בין מגבר לסט רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
OrBiran פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולכם,

יש לי בעיה עם הסט הבא שנקנה בדיוטיפרי:

Pioneer VSX-329K
JBL Cinema 510

לאחר יום שימוש שהיה מעולה! (יצא לי להשתמש בו גם עם ווליום של 60-70 בגלל שהאיפון מוציא ווליום נמוך).
לאחר יום המגבר נדפק! נכנס למצב Safe Mode ונאלצתי ללכת למעבדה של פיונר בתל אביב בשביל שישחררו את הנעילה :(

הם טוענים שהרמקולים בעלי התנגדות (עכבה) נמוך מידי ובאמת ראיתי בחוברת שהגיע עם הרמקולים שזה 4 אוהם!
מה שמשגע אותי שבאתר של JBL יש ציטוט של שירות לקוחות שלהם שהם טוענים שזה 8 אוהם וזה בסדר גמור!

מה קורה פה :( ?! אני לא האמנתי שאני אכנס לכזה פלונטר בגלל רמקולים ומגבר ביתיים, לבנתיים המליצו למכור את ה 510 ולקנות את ה SHS100 של פיונר וזה בהחלט מה שעשיתי, מקווה שאיתם לא תהיה לי הבעיה.

בכל מקרה אני חייב לוודא איתכם שבאמת כדאי לי לשנות רמקולים או בכל זאת אולי יש כאן משהו אחר? מה באמת עלי לעשות?

תודה!

מוסיקאי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 406
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

הרסיבר שקניתה אמור לספק 105W בחיבור לרמקולים של 6 אוהם .זה עבור ערוץ אחד פועל בלבד. באופן גס תחלק את זה ב-5 עבור מערכת מלאה.
[url=http://www.pioneer-
audiovisual.eu/sites/default/files/datasheets/english/VSX-329.pdf][/url]
עכבת הרמקולים שלך, ע"פ נתוני היצרן היא 8 אוהם
-systems/JBL+CINEMA+510.html][/url]
לכן לא נראה שהסיבה קשורה לרמקולים, אלא אם יש תקלה באחד מהם.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

ומה אם הסאב של ה510 ? אתה היתה צריך לקנות ממני את ה610 שזה היותר גדול של ג'י בי אל אתה תהנה מהם יופי. אני מוכר ב500 שקל והם חדשים .ואין קשר למה שקרה לך לרמקולים.
Sony 1040
Monitor mass

OrBiran פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה רבה

שליחה #4 

@מוסיקאי
·
האם להאמין לנתונים באינטרנט או למה שכתוב בחוברת שמגיעה עם הרמקולים ששם כתוב בפרוש 4 ולא 8..

אני יכול לומר שעם ה SHS100 הכל עובד מעולה. וזה בוודאות עכבה 6

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”