שלום חברים, אז אחרי חצי שנה של שימוש אינטנסיבי הן ב EGLOBAL I5 4300Y ובמיניקס 8H PLUS
אפשר להגיד בוודאות- פתרון האיגלובל עדיף פי כמה. כשהמיניקס עובד זה נחמד, אבל לאחרונה אני חווה איתו הרבה תקלות, ולסדר אותן באדרואיד זה כאב ראש.
אני מחפש מיני PC נוסף, וראיתי שאיגלובל העלו מחירים. הN3150 נראה ממש סבבה, אבל עם 4GB ראם, ובלי כונן בכלל, הוא עדיין מגיע ל146$.
אני היום בדיעה שעדיף לקחת מעבד קטן וחדיש דוגמת סדרת הN כאמור, על פני מעבד I5U. יש להם יותר תמיכה מובנית, וזה עדיף על פני "סתם" כוח עיבוד.
רציתי לדעת האם אתם מכירים מתחרים נוספים ששווה לשקול.
מתחרים לEGLOBAL?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא נשמע לי כמו מחיר סביר, כשאני קניתי את המחשב שלי, התוספת למחיר עבור 4GB היתה $27 והמחשב עלה סביב ה$120. לא מבין איפה ראית שהם העלו מחירים.
בכל אופן, אם המחשב מיועד לעבוד רק כמזרים מדיה ולא ישתמשו בו לעבודה הרבה יותר מעבר לזה אז ה-N3150 יעשה את העבודה. במידה ואין לך צורך בתמיכה ב3D ISO וכו'.
אם אתה מתכוון להתקין על המחשב וינדוס, אז צריך לזכור שמעבדי הסלרון\פנטיום לא תומכים בפורמטים מתקדמים של אודיו בוינדוס. בלינוקס (כולל את OpenELEC) אין עם זה בעיה.
כמובן יש את עניין המגבלה ל30HZ ברזולוצית 4K, אבל זה קיים גם במעבדי הCore.
בכל אופן, אם המחשב מיועד לעבוד רק כמזרים מדיה ולא ישתמשו בו לעבודה הרבה יותר מעבר לזה אז ה-N3150 יעשה את העבודה. במידה ואין לך צורך בתמיכה ב3D ISO וכו'.
אם אתה מתכוון להתקין על המחשב וינדוס, אז צריך לזכור שמעבדי הסלרון\פנטיום לא תומכים בפורמטים מתקדמים של אודיו בוינדוס. בלינוקס (כולל את OpenELEC) אין עם זה בעיה.
כמובן יש את עניין המגבלה ל30HZ ברזולוצית 4K, אבל זה קיים גם במעבדי הCore.