המלצות לגבי מערכת סטריאו...
אהלן..אני מודה שאני לא ממוחה בסאונד או מערכות רק אוהב מוסיקה התחלתי לחפש מערכת לחדר..התקציב הוא עד 7000 קומפלט אני מחפש נגן מגבר ורמקולים עד עכשיו ראיתי רק את הקמבריד אזור ואת ההרמן קארדון הלמיטיד..ואת המערכת מיני של קנווד..
תכלס הדישות שלי הם שהיה חיבור USB הבאסים לא מעניים אותי כל כך..אני לא אוהב צילים נמוכים יותר עומק וצלילים גבוהים.....יש המלצות?
תכלס הדישות שלי הם שהיה חיבור USB הבאסים לא מעניים אותי כל כך..אני לא אוהב צילים נמוכים יותר עומק וצלילים גבוהים.....יש המלצות?
לפי האוזן
שלחתי בעל של ידידה מהעבודה לסטראו סטאר,כדי שייתרשם,אבל הוא ננעל על מערכת די זולה יחסית שגם התאימה לסגנונו המוזיקלי.והוא בחר רסיבר ימהה ורמקולים וורפדל מדפיים.
האדם הוא כנר ולטענתו מערכת כזו מתאימה לו מבחינה מוזיקלית.
מחיר המערכת היה זול ולא עבר לפי זיכרוני את סף 5K.
כך שתחפש במס' חנויות ותתרשם מה מתאים לך,ותזכור כי מה ששומעים בחנות לא בהכרח תשמע גם בבית.
האדם הוא כנר ולטענתו מערכת כזו מתאימה לו מבחינה מוזיקלית.
מחיר המערכת היה זול ולא עבר לפי זיכרוני את סף 5K.
כך שתחפש במס' חנויות ותתרשם מה מתאים לך,ותזכור כי מה ששומעים בחנות לא בהכרח תשמע גם בבית.
הגודל הוא 2.50 על 2.50
יד שניה בהחלט בא בחשבון.עכשיו יש לי שאלה אחרת...
יש לי קבצי מוסיקה..אין לי טעם לשים אותם בנגן כי אני שמוע אותם במערכת..קבצי האוס ישנים..יש אופציה אחרת במקום לחבר את המערכת למחשב כדי לשמוע אותם..חשבתי על למצוא רסיבר עם USB ולחבר זיכרון נייד אלייו אבל אז הבנתי למעשה שאני לא אוכל להפעיל את ההקבצים בזיכרון דרך המערכת..
יד שניה בהחלט בא בחשבון.עכשיו יש לי שאלה אחרת...
יש לי קבצי מוסיקה..אין לי טעם לשים אותם בנגן כי אני שמוע אותם במערכת..קבצי האוס ישנים..יש אופציה אחרת במקום לחבר את המערכת למחשב כדי לשמוע אותם..חשבתי על למצוא רסיבר עם USB ולחבר זיכרון נייד אלייו אבל אז הבנתי למעשה שאני לא אוכל להפעיל את ההקבצים בזיכרון דרך המערכת..