המלצה לשלט אוניברסלי

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1206
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 150 פעמים

שליחה #41 

עדכון:
כנראה שהייתי אופטימי מידי לגבי בעיית הדיליי.. זה עדיין קורה, בעיקר בלחיצה הראשונה על השלט לאחר שלא היה בשימוש מספר דקות.

לגבי השאלות:

arnold כתב:1. מה שחסר לי בשלט הזה זה המסך מגע שיותר מהכל מאפשר לי להוסיף כמה מכשירים שאני רוצה, עם ה ONE אני שולט היום על 66 מכשירים, עולל מזגן ומאורר שלימדתי את השלט, בחירת המכשיר פותחת לי על המסך מגע אפשרויות שליטה כך שאני לא מוגבל, יכאן אני מבין שאפשר להוסיף 4 מכשירים עם המתגים הכתומים - +/- בניהם?
2. התממשקות ל VERA: הבנתי שהVERA יודעת לדגום את האקטיביטיס שפיעלים וע"פ זה להפעיל תרחישים, אפשר להפעיל תרחיש יזום שלא ע"י activity? למשל, לחיצה על הכפתור האדום בשלט תסגור לי את התריסים בבית
3. אפשר להשמין מהאתר של logitech לישראל? הם לוקחים עוד כסף מעבר למחיר השלט?
...
1. 66 מכשירים??? אצלי יש רק 4 (טלויזיה, רסיבר, ממיר, minix). בכל מקרה לשלט יש תמיכה רק עד 8 מכשירים.
אני לא עושה שימוש בכפתורים הכתומים של השלט. להבנתי תפקידם הוא רק כאשר אתה מתחבר למערכות חשמל חכם כמו פיליפס Hue ומערכות נתמכות אחרות.
2. גם אני ניסיתי להבין איך עושים את זה אבל נתקעתי. אני יודע שיש אופציה ע"י הרצה של Bridge כלשהו אבל היה לי מסובך מידי.
השליטה הפשוטה היא בכיוון אחד: Vera ---> Harmony
3.לא יודע לגבי דמי המשלוח מאתר Logitech. אפשר למצוא את השלט גם באמזון או ב-ebay. שים לב להזמין את הגרסה האחרונה שהיא 915-000251 לשלט הלבן ו-915-000239 לשלט השחור.
אני הזמנתי שלט refurbished במחיר לא רע מכאן.

arnold
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 908
נתן תודות: 180 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #42 

6 מכשירים, לא 66 :?

Huvenster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #43 

morgi23 כתב:עדכון:
כנראה שהייתי אופטימי מידי לגבי בעיית הדיליי.. זה עדיין קורה, בעיקר בלחיצה הראשונה על השלט לאחר שלא היה בשימוש מספר דקות.

לגבי השאלות:

...
...
1. 66 מכשירים??? אצלי יש רק 4 (טלויזיה, רסיבר, ממיר, minix). בכל מקרה לשלט יש תמיכה רק עד 8 מכשירים.
אני לא עושה שימוש בכפתורים הכתומים של השלט. להבנתי תפקידם הוא רק כאשר אתה מתחבר למערכות חשמל חכם כמו פיליפס Hue ומערכות נתמכות אחרות.
2. גם אני ניסיתי להבין איך עושים את זה אבל נתקעתי. אני יודע שיש אופציה ע"י הרצה של Bridge כלשהו אבל היה לי מסובך מידי.
השליטה הפשוטה היא בכיוון אחד: Vera ---> Harmony
3.לא יודע לגבי דמי המשלוח מאתר Logitech. אפשר למצוא את השלט גם באמזון או ב-ebay. שים לב להזמין את הגרסה האחרונה שהיא 915-000251 לשלט הלבן ו-915-000239 לשלט השחור.
אני הזמנתי שלט refurbished במחיר לא רע מכאן .
...
·אני מחיה פוסט עתיק אבל זה עלה בחיפוש של. Minix + harmony...
בהרמוני, כמו בשלט המקורי של ה-minix neo z64 שלי, אין שליטה עם כפתורי play pause stop בקודי, רק בעזרת החיצים ו-ok ב-osd.
גם אצלך זה ככה או שפתרת את זה?

morgi23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1206
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 150 פעמים

שליחה #44 

@Huvenster
היה ככה בz64. ברגע שעברתי לminix החדש זה הסתדר, אין לי מושג איך.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”