דעה על Onkyo A-9010

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
monkey99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

שלום חברים,

אני מעוניין להחליף את המגבר הישן והמקרטע שברשותי במגבר חדש. התקציב הוא ~2000 ש"ח. שמתי את עיני על Onkyo A-9010 עקב העובדה שהאינטרנט גועש בביקורות חיוביות אודותיו.
האם מישהו שמע את יכולותיו של המגבר הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה?
ספציפית, אני רוצה לשדך אותו לרמקולים של MLP-303 Morel.
האם הם יחיו יחדיו באחווה?

קישור למגבר: http://www.eu.onkyo.com/en/products/a-9010-122158.html

תודה רבה. (Y)

giantg1989
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24

שליחה

האמת שהזמנתי את המגבר לפני מספר ימים מאמזון. כאשר אקבל אותו אחווה דעה.

monkey99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@giantg1989
·
תודה רבה, מצפה לדעה שלך.
אגב, אמזון שולחים אותו לארץ? אם כן, צריך לדאוג מהמכס?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

המחיר מפתה, הסאונד טוב אבל אין הרבה וואטים

שליחה

אני מכיר את המגבר הזה. התרשמותי ממנו טובה, הסאונד מאד easy going, לא תוקפני ולא חד אבל גם לא מדויק ומפורט במיוחד. אפשר לאהוב ואפשר לא, תלוי בטעם האישי. המגבלה העיקרית שלו לטעמי זה שהוא לא חזק - 44W לפי היצרן, זה לא הרבה וכפי הנראה אלה נתוני אמת כי הוא לא נשמע יותר חזק מזה. הוא מספק לבית רגיל ולהאזנה רגועה עם הרמת ווליום מדי פעם, אבל אל תצפה להפציץ איתו בסגנון של מסיבה - הוא ממש לא יתן לך את זה, ומעל לווליום מסוים (גבוה) הסאונד מאבד מנעימותו ונעשה מחוספס משהו (עוד לפני העיוות).
.Anything can be done, but it's only done if it's done

giantg1989
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

בנוגע לשאלה על אמזון, אני חושב שהדבר שהכי עזר לי מרגע שנכנסתי לפורום הוא שהכירו לי את האתר הזה: http://www.curiua.com/ האתר למעשה מחבר בין אתרי האמזון השונים ברחבי אירופה ומציג את המחיר הזול מביניהם. לעיתים, חלק מהאתרים לא ישלחו לישראל אך תמיד הצלחתי למצוא אתר אחד שאכן שולח. רכשתי את המגבר דרך אמזון איטליה.

בנוגע לשאלת איכות המגבר, אני לא מגדיר את עצמי כאדיופיל, אבל אני בהחלט נהנה מתחושה של מגבר איכותי במחיר זעום. כנראה שהבחור שמעליי מבין בזה יותר, אבל אני ממליץ לך לקרוא את הביקורת בwhathifi.

monkey99 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@giantg1989
·
כבר קיבלת אותו?
אם כן, מרוצה? לאיזה רמקולים אתה מחבר אותו? מרגיש חוסר בכוח?

תודה!

giantg1989
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

@monkey99
·
כן. בהחלט. וורפדל ואלדוס 400. ממש לא.
יחד עם כל זאת, אני לא באמת בקיא ולא שמעתי עשרות מגברים. אם אתה חפץ במגבר טוב שזוכה לביקורות טובות במחיר הרבה יותר מטוב, מעולה. אבל ההמלצה שלי היא שתקרא הרבה עד שתחליט. המגבר עלה לי 1200 וקצת כולל הכל.

בהצלחה.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”