נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
- dudiadudia1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
מחיר מבוקש?
מאיפה אתה בארץ?
לא כולם יכולים לשלוח הודעות פרטיות (אני לא מומחה אבל..) אז פרטי התקשרות יהיו צעד שיווקי ענק בשבילך
מאיפה אתה בארץ?
לא כולם יכולים לשלוח הודעות פרטיות (אני לא מומחה אבל..) אז פרטי התקשרות יהיו צעד שיווקי ענק בשבילך
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
צריך לנחש את המחיר ומי שהכי קרוב מקבל בחינם?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה לא בשבילי. יש לי בן דוד ביישן.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

חבל. חשבתי עכשיו על שיטה חדשה למסחר בלוחות המתבססת על משחק ה Blackjack. העקרון קצת מורכב אבל התמורה בהחלט מצדיקה. זה הולך ככה:
1. המוכר קובע מחיר למוצר אבל לא מפרסם אותו.
2. הרוכשים הפוטנציאלים מנסים לנחש מהו מחיר היעד. נותנים 3 סיבובי ניחושים כדי להיות פייר.
3. מי שהכי קרוב זוכה. הוא משלם את המחיר שהוא הכריז ולוקח את המוצר.
4. כל יתר המשתתפים מפסידים את הסכומים שהם הכריזו. המוכר גורף את הקופה ומתחלק 50/50 (לא, חייב. אפשר להתמקח על האחוזים) עם מי שזכה במוצר.
לפני שתבטלו את הרעיון מפאת איוולותו, הרשו לי להזכיר לכם שרוב הסיכויים שזה יפיח עניין בלוחות המלאים בהודעות מכירה למוצרים שבכל יום הרוכש המיואש מנסה לקדם באמצעות הקפצות. יש כמובן בעיה קטנה של מועצת ההימורים והמשטרה אבל במדינה שלנו, אם יצליחו להכשיר את מתווה הגז אז אני לא רואה בעיה שיכשירו גם נושא הנוגע רק לכמה מאות מכורים לאודיו ווידיאו.
בלי שום קשר לרעיון. אלו באמת אזניות טובות ואני מאחל לך הצלחה מלאה במכירה.
1. המוכר קובע מחיר למוצר אבל לא מפרסם אותו.
2. הרוכשים הפוטנציאלים מנסים לנחש מהו מחיר היעד. נותנים 3 סיבובי ניחושים כדי להיות פייר.
3. מי שהכי קרוב זוכה. הוא משלם את המחיר שהוא הכריז ולוקח את המוצר.
4. כל יתר המשתתפים מפסידים את הסכומים שהם הכריזו. המוכר גורף את הקופה ומתחלק 50/50 (לא, חייב. אפשר להתמקח על האחוזים) עם מי שזכה במוצר.
לפני שתבטלו את הרעיון מפאת איוולותו, הרשו לי להזכיר לכם שרוב הסיכויים שזה יפיח עניין בלוחות המלאים בהודעות מכירה למוצרים שבכל יום הרוכש המיואש מנסה לקדם באמצעות הקפצות. יש כמובן בעיה קטנה של מועצת ההימורים והמשטרה אבל במדינה שלנו, אם יצליחו להכשיר את מתווה הגז אז אני לא רואה בעיה שיכשירו גם נושא הנוגע רק לכמה מאות מכורים לאודיו ווידיאו.
בלי שום קשר לרעיון. אלו באמת אזניות טובות ואני מאחל לך הצלחה מלאה במכירה.