שלום לכולם!
אני עומד לפני רכישה של אוזניות אלחוטיות חדשות למטרת האזנה למוזיקה בלבד. הנגן המרכזי יהיה טלפון נייד.
עד היום הייתי חסיד של sennheiser, ולכן הנטייה הטבעית שלי היא
לכיוון ה- urbanite XL wireless.
תמיד אהבתי את הצליל הנקי של החברה, המדויק, זה שלא מציף בבאסים. קראתי כמעט כל סקירה וכל חוו"ד שיש על האוזניות האלה, אבל יש גבול כמה אפשר להבין רק מלקרוא.
ההתלבטות שלי לגבי האוזניות האלו הוא ספציפית לגבי דגם ה- Wireless. מאוד מעניין אותי לשמוע מבעלי ניסיון איך הביצועים שלו.
התלבטות נוספת היא לאור העובדה שלא מדובר בדגם over ear שבאמת עוטף את כל האוזן, ואני תוהה אם אולי יש אוזניות אחרות שאני מפספס כי אני נעול על הדגם הזה.
לסיכום:
Over ear טובות, אלחוטיות, לשימוש עם טלפון נייד, משהו שמזכיר את הצליל המאוזן של sennheiser ולא חונק עם יותר מדי באסים עם תג מחיר שדומה ל- urbanite XL wireless.
אשמח מאוד להמלצות שעומדות בקריטריונים שהצבתי.
חג שמח לכולם!
התלבטות לגבי אוזניות over ear אלחוטיות
-
Dooker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- ishaik
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
@Dooker
·
לא יודע אם מזכיר סנהייזר אחרות או לא. יש לי סנהייזר מומנטום over the ear אלחוטיות.קצת יקרות אמנם, מאד נוחות, ועובדות מצויין עם אייפון ואייפד.
משווה אותן לאלחוטיות אחרות כמו פיליפס פידליו, והן מעט שונות (לא יודע להגדיר במה, אבל כל אוזניות שיש לי נשמעת אחרת), ונוחות יותר בגלל כיסוי האוזן. ללא ספק טובות יותר, בנוחות ובצליל מאוזניות סיניות אלחוטיות.
ישי
·
לא יודע אם מזכיר סנהייזר אחרות או לא. יש לי סנהייזר מומנטום over the ear אלחוטיות.קצת יקרות אמנם, מאד נוחות, ועובדות מצויין עם אייפון ואייפד.
משווה אותן לאלחוטיות אחרות כמו פיליפס פידליו, והן מעט שונות (לא יודע להגדיר במה, אבל כל אוזניות שיש לי נשמעת אחרת), ונוחות יותר בגלל כיסוי האוזן. ללא ספק טובות יותר, בנוחות ובצליל מאוזניות סיניות אלחוטיות.
ישי