סנטר עובד ב-TEST TONE אך בפועל בסרטים לא עובד וגם INFO בשלט של דנון -כבוי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988

שליחה

שלום,

חיברתי את מהערכה של TANNOY TFX 5.1 את הרמקול קדמי ימיני ושמאלי ואת הסנטר ועכשיו את SUBWOOFER , והחלטתי לעשות כיול AUDESSAY אני עם דיונון 1200 , עכשיו בבדיקה שומעים את הסנטר אך בפועל בסרטים אני שומע את רמקול קדמי ימיני ושמאלי וגם את סאב אך לא את הסנטר , למה זה ככה ? הוא לא עובד ?
( את ה-SUB חיברתי בריסבר ל-PRE OUT SUBWOOFER 1 ובסאבוופר ל-L , זה בסדר??)

תודה רבה על העזרה.

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

- עזרה בנוגע לסאב וואפר מאחורה יש ON ו-OFF ו-AUTO , מה אני אמור לשים על ON כל פעם שאני משתמש ואז על OFF ? כי שאני שם על AUTO הוא לא נדלק ונכבה עם הרסיבר , איך מסדרים את זה ?

- אם אני מחבר עוד שני רמקולים למחברים של SURROUND ברסיבר ובפועל אני שם אותם בנוסף לקדמי הימיני והשמאלי ומכייל עם AUDESSAY אז היה לי דאבל קדמים או שזה עדיין היה אחורי רק שזה מקדמי ויעשה סלט בסאונד ?

- דר"כ למה אני צריך לשים את הסאונד על 60% מהווליום שיתחיל להיות חזק , זה ככה זה ? או שצריך לכייל משהו ?

תודה.

Huvenster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1031
שם מלא: huvenster

שליחה

אם יש לך מצב "סטריאו 7 ערוצים" תנסה לשים תראה אם שומעים בכל הרמקולים, אם כן זוהי בעיה של המקור.
ככה אני בדקתי ברסיבר ימאהה שלי כשלא שמעתי את הסנטר

moshebit פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Huvenster כתב:אם יש לך מצב "סטריאו 7 ערוצים" תנסה לשים תראה אם שומעים בכל הרמקולים, אם כן זוהי בעיה של המקור.
ככה אני בדקתי ברסיבר ימאהה שלי כשלא שמעתי את הסנטר
...
·אשמח לעזרה לגבי זה :
- בנוגע לסאב וואפר מאחורה יש ON ו-OFF ו-AUTO , מה אני אמור לשים על ON כל פעם שאני משתמש ואז על OFF ? כי שאני שם על AUTO הוא לא נדלק ונכבה עם הרסיבר , איך מסדרים את זה ? ( וגם אני מחבר מהרסיבר PRE OUT SUBWOOFER לסאב ב-L ? כי יש גם R )

- אם אני מחבר עוד שני רמקולים למחברים של SURROUND ברסיבר ובפועל אני שם אותם בנוסף לקדמי הימיני והשמאלי ומכייל עם AUDESSAY אז היה לי דאבל קדמים או שזה עדיין היה אחורי רק שזה מקדמי ויעשה סלט בסאונד ?

- דר"כ למה אני צריך לשים את הסאונד על 60% מהווליום שיתחיל להיות חזק , זה ככה זה ? או שצריך לכייל משהו ?

תודה.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”