שלום,
חיברתי את מהערכה של TANNOY TFX 5.1 את הרמקול קדמי ימיני ושמאלי ואת הסנטר ועכשיו את SUBWOOFER , והחלטתי לעשות כיול AUDESSAY אני עם דיונון 1200 , עכשיו בבדיקה שומעים את הסנטר אך בפועל בסרטים אני שומע את רמקול קדמי ימיני ושמאלי וגם את סאב אך לא את הסנטר , למה זה ככה ? הוא לא עובד ?
( את ה-SUB חיברתי בריסבר ל-PRE OUT SUBWOOFER 1 ובסאבוופר ל-L , זה בסדר??)
תודה רבה על העזרה.
סנטר עובד ב-TEST TONE אך בפועל בסרטים לא עובד וגם INFO בשלט של דנון -כבוי
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- עזרה בנוגע לסאב וואפר מאחורה יש ON ו-OFF ו-AUTO , מה אני אמור לשים על ON כל פעם שאני משתמש ואז על OFF ? כי שאני שם על AUTO הוא לא נדלק ונכבה עם הרסיבר , איך מסדרים את זה ?
- אם אני מחבר עוד שני רמקולים למחברים של SURROUND ברסיבר ובפועל אני שם אותם בנוסף לקדמי הימיני והשמאלי ומכייל עם AUDESSAY אז היה לי דאבל קדמים או שזה עדיין היה אחורי רק שזה מקדמי ויעשה סלט בסאונד ?
- דר"כ למה אני צריך לשים את הסאונד על 60% מהווליום שיתחיל להיות חזק , זה ככה זה ? או שצריך לכייל משהו ?
תודה.
- אם אני מחבר עוד שני רמקולים למחברים של SURROUND ברסיבר ובפועל אני שם אותם בנוסף לקדמי הימיני והשמאלי ומכייל עם AUDESSAY אז היה לי דאבל קדמים או שזה עדיין היה אחורי רק שזה מקדמי ויעשה סלט בסאונד ?
- דר"כ למה אני צריך לשים את הסאונד על 60% מהווליום שיתחיל להיות חזק , זה ככה זה ? או שצריך לכייל משהו ?
תודה.
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
אם יש לך מצב "סטריאו 7 ערוצים" תנסה לשים תראה אם שומעים בכל הרמקולים, אם כן זוהי בעיה של המקור.
ככה אני בדקתי ברסיבר ימאהה שלי כשלא שמעתי את הסנטר
ככה אני בדקתי ברסיבר ימאהה שלי כשלא שמעתי את הסנטר
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·אשמח לעזרה לגבי זה :Huvenster כתב:אם יש לך מצב "סטריאו 7 ערוצים" תנסה לשים תראה אם שומעים בכל הרמקולים, אם כן זוהי בעיה של המקור.
ככה אני בדקתי ברסיבר ימאהה שלי כשלא שמעתי את הסנטר...
- בנוגע לסאב וואפר מאחורה יש ON ו-OFF ו-AUTO , מה אני אמור לשים על ON כל פעם שאני משתמש ואז על OFF ? כי שאני שם על AUTO הוא לא נדלק ונכבה עם הרסיבר , איך מסדרים את זה ? ( וגם אני מחבר מהרסיבר PRE OUT SUBWOOFER לסאב ב-L ? כי יש גם R )
תודה.