התייעצות לגבי קניית רמקולים רצפתיים

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
rockem פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116

שליחה

הי,

אני עכשיו בחיפוש אחר רמקולים רצפתיים לסלון שיהוו את הרמקולים היחידים גם לטלויזיה וגם למוזיקה
כשהדגש הוא על איכות המוזיקה
הדגמים שאהבתי עד עכשיו הם:

1. Paradigm Monito 9 v7 - אהבתי את האיזון תדרים ואת זה שהוא רגוע יחסית
2. Dali Zensor 7 - אהבתי את הבס ואת האנרגיה שהיא גם רגועה אבל לא יותר מדי

המגבר יהיה כנראה yamaha rx750

אשמח לדעות/אופציות נוספות בטווח הזה

תודה,
אלי

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

חדשות רעות בשבילך: בישראל כמעט אי אפשר לבחור רמקולים בצורה חכמה כוון שכמעט אף חנות (למעט כמה חנויות שעושות את זה ל"לקוחות מועדפים" שכבר שפכו הרבה כסף) לא תיתן לך להביא זוג או כמה זוגות רמקולים הביתה כדי להתנסות ולערוך השוואה רצינית בחלל הביתי הספציפי שלך. אז מה שנשאר לך הוא להסתובב בחנויות ולבחור מה שאתה אוהב כפי שזה נשמע באותה חנות בתקווה שזה ישמע באופן דומה אצלך בבית, וזו כמובן חתיכת הנחה.

בכל מקרה עצה די אוניברסלית שאני חוזר עליה - לך על יד שנייה, רמקולים זה לא משהו שנוטה להתקלקל וביד שנייה תוכל להשיג תמורה הרבה יותר טובה לכסף.

ועוד עצה סופר סובייקטיבית - Jamo D450. לפי התיאר של מה שאהבת אצל Dali Zensor 7 יש סיכוי טוב שתאהב גם אותם, הם גם דנים (ממש Made in Denmark), יש להם בס מעולה ואין להם את כל הפוילישטיקים האמריקאיים עם FR משוגע. הם נשמעים מאד רגוע, נייטרלי ומדויק אצלי בדירה (וגם לפי המדידות של כמה מבקרים) כך שאני לא מרגיש שאני מאבד משהו כשאני עובר מאוזניות הדי מפורטות שיש לי אליהם.

עדיין מוכרים אותם בסטריאוסקופ מתצוגה: http://www.stereoscope.co.il/156973/%D7 ... 7%92%D7%94

לפי מיטב המסורת המחיר המצוין מופקע, אני שילמתי עליהם 3500 (גם מיד שנייה), אם כי לפי מה שכתוב סטריאוסקופ נותנים עליהם אחריות מלאה של 5 שנים אז זה נימוק לא רע למחיר גבוה יותר מ3500.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”