שרשור פחות טכני ויותר סיפור על שירות שלא מקבלים כל יום...
שמי איתי שחר, ממעט לכתוב בפורום אולם קורא פעיל ונמרץ...
לאחר המתנה מרובה החלטתי להתחדש בגריל גז שישרת אותי נאמנה... לאחר אין ספור התייעצויות וקריאת שרשורים בפורום החלטתי להדרים שעה וחצי ולהתייצב אצל החברה מכרמל דיירקט.
חשוב לי לומר כי אחרי כל המילים החמות שהורעפו עליהם בפורום, הגעתי לשם עם ציפייה לקבל יחס של מלכת אנגליה
עם כניסתי לחנות קיבלו את פניי שלישיית אנשים מקסימים, מוטי מני ושרון, ולמרות שהגעתי בשעה חמש ועשר דקות בערב (בשעה חמש המחסן נסגר) הם ביקשו מעובד המחסן כי ימתין עד שאבחר גריל וגז שמתאים לי ויספקו לי אותו עוד היום..
לאחר שהתרשמתי משני הגרילים שנראים נהדר, היה לי ברור שאני יוצא עם הנפוליאון טיומף 410...
גריל מדהים מכל הבחינות, רמת גימור סופר איכותית ומרגישים שהוא מיוחד... אגב, הגרנדהול גריל נהדר, אולם משהו בנפוליאון קנה אותי...
תוך דקות ספורות מרגע שנכנסתי הגיע אליי בחור נחמד ואדיב העונה לשם שרון, הסביר לי על הגריל, ענה לכל השאלות והיה סופר מקצועי.. שרון לא התעצל, ירד לעומקם של דברים ולא הרפה עד אשר ראה כי אני מבין את כל שהסביר.
אם לא דיי בכך, מיד לאחר שעדכנתי את החבר'ה כי אני חבר הפורום, הרגשתי כי הדבר חשוב להם מאוד, והם החמיאו והעניקו תחושה שאני נמצא בבית.
מבלי להיכנס למחירים, אני יכול לומר לכם שהפער בין המחיר בתווית לבין המחיר לחברי הפורום הוא משמעותי מאוד ואף כולל כיסוי מקורי לגריל.
יותר מזה, היות וציפיתי למחיר גבוה יותר, החלטתי שאני לא חוזר עם הכסף בכיס ורשתי סט כלים למנגל, פלאנצ'ה, מד-חום ואביזרים נוספים.
כמובן שהחברה לא הפסיקו לפנק, ולא רק שעשו לי הנחה משוגעת על המוצרים, הם פינקו במברשת ניקוי ובשקית עישון על חשבונם.
עזבו רגע את הגריל, ועזבו את הבשר, כמי שמרבה לפגוש אנשים בעבודתו, אני לא זוכר מתי קיבלתי שירות מקצועי ואדיב בישראל שמזכיר ודומה להתנהלות האירופאית..
טרם עשיתי שימוש בגריל ולכן אני לא נוגע כלל בעניין הטכני, אולם אני יכול לומר כי אם תחליטו לבחור גריל גז שנמכר ע"י כרמל דיירקט, לא תקבלו גריל בלבד אלא הרבה הרבה מעבר.
מוטי, מני ושרון, תודה רבה!
חג שמח לכולם!!!!