בעלי טלביזיות LG 70UF770Y עצתכם....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

האם יש בעלים של הטלבזיה המדוברת שיכולים לחוות דעה מהכרות אישית על המסך? איכות צפיה בחושך? טיב המסך מבחינת צבעים וחדות? איכות הסמארט מהירות הפעלה וטיב התכנים? אשמח לתשובתכם בברכת חג פסח כשר ושמח...
נ.ב הרצתי פה חיפושים על הדגם אבל לפי דעתי באתרים של חול שדיברו על דגם 7700 זה לא זהה לא מבחינה ויזואלית ולא מבחינת מפרטים טכניים.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

shoko50
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני רואה שלא כתבו לך, אולי אנסה לעזור לך במשהו דומה.
אני קניתי את הדגם האחד לפניו נראה לי UF680Y יש להם כמעט את אותו מפרט טכני.
בגודל 55', לסלון במרווח של 3 מטר.
שמע אני עדיין לא נכנסתי לעומק וחפרתי על התכנים שם, לא היה הרבה זמן בגלל החג, הטלוויזיה שבוע אצלי. אבדוק את תכני ה NETFLIX האלה בקרוב.
ושתדע הוא פחות פתוח מבחינת אפליקציות בניגול לסמסונג, אבל יש לי סטרימר אז לא קריטי.

מה שכן, היו פה אורחים, ושמתי להם מוזיקה מיוטיוב ברקע, וזה הריץ וידאו קליפים גם, ומה אני אגיד לך, כולנו פשוט נדהמנו מהאיכות.
ראו כל כך טוב והם לא האמינו שזה בעצם עובד ככה על אלחוטי, רצו מאוד לקנות גם כזה לעצמם. זה היה שווה את זה.
יש תכונת תמונה של "צבעים חיים" וזה מאוד מרשים.

יש ממש קצת איטיות בתגובת הפתיחת תפריטים של הטלוויזיה, אבל ממש בצורה זניחה, אפשר לחיות עם זה לגמרי.

כן לא קניתי טלוויזיה מקצועית מידי ולא תומכת HDR או DV וכאלה (גם שלך לא אני חושב), אני לא איש קולנוע במיוחד ולא רואים סרטים ותכנים כל יום, אבל די, רציתי כבר לקנות טלוויזיה ולהעיף את ה 40' הישנה הקודמת שלי, אין לי כוח לחכות עד שייצא התמיכות האלה, ולא יודע כמה זה יעלה.
לא רציתי להשקיע הרבה מעבר ל 5 אלף, ובשביל המחיר הזה אני מרוצה מאוד.

שלך זאת גירסה מתקדמת יותר (לא יודע בדיוק באיזה תכונה, אולי המעבד שלך יותר מהיר) והמליצו לי גם עליה אבל בגלל המחיר לא הלכתי עליה.

לא ניתן לרשום בעברית ביוטיוב המובנה של הטלוויזיה, אבל זה לא רציני, אפשר להיכנס לדפדפן שם וכן.

זה מה שבדקתי עד כה, לא חפרתי, כי אלה השימושים שלי בעיקר.

בכללי אני מרוצה מאוד.

המשך חג שמח

shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התשובה, לאחר שתי סמסונגים הכי חשוב לי זה הסמארט האם הסמארט של הlg איכותי?

picus7
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים

בעלים של lg55uf770y

שליחה #4 

בערב חג התחדשתי ב770 לאחר שהמנקה השקיעה מידיי בניקוי הקודמת וכנראה שהלך הפנל אבל זה סיפור אחר

לגבי ה770 אני די מרוצה מהתמונה למרות שאחרי שנחשפים ל oled מרגישים שחסר משהו (:
השימוש שלי הוא במרחק עד 3.5 מטר ללא כבלים אז הממיר הדיגיטלי הפנימי משרת אותי והוא דיי טוב מבחינת התפריט והמידע
רק צריך להתרגל לשלט ולמעבר בין התפריטים בכללי הייתי נותן לזה ציון 7.5

לגבי האפלקציות של lg הם מאוד בסיסיות ודיי מוגבלות שזה חסרון לא תמצא כמות גדולה של אפליקציות כמו באנדרואיד
שזה דיי מאכזב אבל מצד שני אני גם ככה משתמש בסטרימר אנדרואיד.
לגביי חיפוש בעברית ביוטיוב אז נכון שלא ניתן לעשות זאת במקלדת (לפחות עדיין לא ראיתי עדיין) אבל ניתן לעשות זאת בדיבור לשלט שהחיפוש בו נעשה בעיברית
בעיות נוספות שנתקלתי בהן :
לא הצלחתי להתחבר לאוזניות בלוטוס עם הטלויזיה עדיין
ושימוש של השלט של הטלויזיה במכשירים אחרים ב cec הוא רק עם החצים לכל הצדדים והכפתור אחורה.
אם אתה צופה בכדור רגל כדאי שתיבחן את הטלויזיה לעומק מכוון שלמרות שאני לא חןבב כדור רגל יצא לי לבדוק את התמונה
בערוץ 1 ב dvbt וזה היה נראה נורא
למזלי השימוש שלי הוא משחקי מחשב טלויזיה וסרטים בעיקר דרך הסטרימר.
בסופו של עיניין אני דיי מרוצה מהמכשיר ביחס לתמורה והמחיר ביחס למכשירים אחרים

shaharfs פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על התשובה , האם קיימות בטלוויזיה אפליקציות של מאקו ווואלה ? האם הגלישה באינטרנט נוחה? המשחק כדורגל שראית היה עם אנטנה דרך הממיר הפנימי?

picus7
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים

תשובה

שליחה #6 

מאקו וואולה קימים בנוסף לנטפליקס סלקום טיוי ועוד הדפדפן firefoxe זורם אבל עדיין זו טלויזיה ולא מחשב
וזה יותר מזכיר שימוש בטאבלט מבחינת המהירות בגלישה ובניווט
הבעיה העיקרית שלא הצלחתי לראות סרטוני פלאש וזה צורך בדיקה מבחינתי כי נאמר לי שלא תיהיה בעיה.
לגבי הכדורגל התשובה היא כן

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”