מחפש לקנות מגבר בלבד (לזוג רמקולים)
פשוט נמאט לי לאחסן קופסא שלמה של רסיבר או מערכת-סטריאו שתופסת מלא מקום.
אז אני רוצה כולה להגביר 2 כניסות ש2 רמקולים יפעילו (רמקולים של 8-16 אוהם שהיו פעם של מערכת סטריאו)
אפשר לקבל קישור או כיוון איפה לקנות.
יכול להזמין גם מאיביי.
אין לי מושג איך קוראים לרכיב (רק במגברי אוזניות אני מבין מאט).
כרגע עשיתי דיי שטות והזמנתי אחד כזה.
http://www.ebay.com/itm/12V-700W-Mini-H ... XQHU1Rp3Dt
אני צריך משהו בשביל הרשת הביתית ואני לא מוגבל בתכום של הרכב.
רציתי גם משהו של חברה טובה (כמו שיש לי סטריאו ורסיבר ישנים של KENWOOD וחשבתי לקנות אחד של SONY או YAMAHHA בעתיד)
אבל כרגע מאוד רציתי שכל ההגברה לרמקולים תהיה בקופסא קטנה אבל רציתי משהו יותר איכותי ושל חברה טובה.
תקציב 50-400 ש"ח
אז אני רוצה כולה להגביר 2 כניסות ש2 רמקולים יפעילו (רמקולים של 8-16 אוהם שהיו פעם של מערכת סטריאו)
אפשר לקבל קישור או כיוון איפה לקנות.
יכול להזמין גם מאיביי.
אין לי מושג איך קוראים לרכיב (רק במגברי אוזניות אני מבין מאט).
כרגע עשיתי דיי שטות והזמנתי אחד כזה.
http://www.ebay.com/itm/12V-700W-Mini-H ... XQHU1Rp3Dt
אני צריך משהו בשביל הרשת הביתית ואני לא מוגבל בתכום של הרכב.
רציתי גם משהו של חברה טובה (כמו שיש לי סטריאו ורסיבר ישנים של KENWOOD וחשבתי לקנות אחד של SONY או YAMAHHA בעתיד)
אבל כרגע מאוד רציתי שכל ההגברה לרמקולים תהיה בקופסא קטנה אבל רציתי משהו יותר איכותי ושל חברה טובה.
תקציב 50-400 ש"ח
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
legopart
בשביל פחות מ 20 דולאר הרכיב הקטן הזה יכול להפתיע אותך.
הגברה דיגיטאלית מודרנית מביאה תוצאות לא רעות בכלל.
היתרונות:
ספק ~ 12 וולט (אוניברסלי כמו מטען של מחשב),
כמעט ולא מתחמם. נצילות הגברה גבוהה.
9 וואט לערוץ (ב 4 אוהם) כך שאם יש לך רמקולים נצילים בחדר קטן זה יכול להספיק למוזיקת רקע, חיבור למחשב או לכבלים.
אתה תחסוך את הגודל של רסיברים ווינטאג
חסרונות:
אין את כל ה FEATRES של רסיבר מלא כמו פילטרים באלאנס, בורר כניסות ועוד
אם יש לך יותר ממקור אחד (SOURCE) אתה צריך לחבר אותו ידנית (להחליף בין המקורות) או להשתמש בבורר חיצוני (יש מכניים פשוטים ויש טיפה יותר יקרים עם שלט)
ראיתי אגב שלמגבר הזה יש שתי כניסות האחת RCA והשנייה "מיני פונו" (פלאג 3.5 מ"מ כמו אוזנייה) אם כך הוא - תוכל לקבר שני מקורות ופשוט לתקוע את ה "מיני פונו" שכנראה ממתג את ה RCA.
בכל מקרה -
מציע שתחבר ותשמע אותו לפני שאתה פוסל אותו על הסף.
כאשר אתה קונה מותג כמו סוני או נשיונאל יתכן שתקבל ב"חבילה" מגבר דומה אם לא זהה רק ב"אריזה" מהודרת יותר ועם עוד פונקציות שכבר אמרת שאינך צריך?
בשביל פחות מ 20 דולאר הרכיב הקטן הזה יכול להפתיע אותך.
הגברה דיגיטאלית מודרנית מביאה תוצאות לא רעות בכלל.
היתרונות:
ספק ~ 12 וולט (אוניברסלי כמו מטען של מחשב),
כמעט ולא מתחמם. נצילות הגברה גבוהה.
9 וואט לערוץ (ב 4 אוהם) כך שאם יש לך רמקולים נצילים בחדר קטן זה יכול להספיק למוזיקת רקע, חיבור למחשב או לכבלים.
אתה תחסוך את הגודל של רסיברים ווינטאג
חסרונות:
אין את כל ה FEATRES של רסיבר מלא כמו פילטרים באלאנס, בורר כניסות ועוד
אם יש לך יותר ממקור אחד (SOURCE) אתה צריך לחבר אותו ידנית (להחליף בין המקורות) או להשתמש בבורר חיצוני (יש מכניים פשוטים ויש טיפה יותר יקרים עם שלט)
ראיתי אגב שלמגבר הזה יש שתי כניסות האחת RCA והשנייה "מיני פונו" (פלאג 3.5 מ"מ כמו אוזנייה) אם כך הוא - תוכל לקבר שני מקורות ופשוט לתקוע את ה "מיני פונו" שכנראה ממתג את ה RCA.
בכל מקרה -
מציע שתחבר ותשמע אותו לפני שאתה פוסל אותו על הסף.
כאשר אתה קונה מותג כמו סוני או נשיונאל יתכן שתקבל ב"חבילה" מגבר דומה אם לא זהה רק ב"אריזה" מהודרת יותר ועם עוד פונקציות שכבר אמרת שאינך צריך?
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
איזה ספק/ שנאי צריך להוסיף לזה?
הסתכלתי על מגברים כאלה בעבר ולא ממש הצלחתי למצוא ספק שנראה לי מתאים.
נראה לי שבתור מגבר לחדר שינה למוסיקת רקע זה אמור להספיק (גם ככה לא מגיעים לעולמות גבוהות).
בקיצור אשמח לקישור לספק/ שנאי מתאים.
תודה (וסליחה על ההשתחלות לשרשור)
הסתכלתי על מגברים כאלה בעבר ולא ממש הצלחתי למצוא ספק שנראה לי מתאים.
נראה לי שבתור מגבר לחדר שינה למוסיקת רקע זה אמור להספיק (גם ככה לא מגיעים לעולמות גבוהות).
בקיצור אשמח לקישור לספק/ שנאי מתאים.
תודה (וסליחה על ההשתחלות לשרשור)
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
א. היצרן / המשווק ימליץ על ספק אם תשאל אותו
ב. לדעתי כל ספק כוח ממותג של מחשב נייד בן 12V בעל יכולת זרם של 2-4 אמפר אמור להספיק מעל ומעבר
ג. יכול להיות ספק של מחשב נייד ישן או כזה שניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה ממליץ בדרום ת"א ולא במרכזי הערים
ד. אתה יכול לבנות ספק 12 V עם גשר דיודות ושני קבלים
בכל מקרה צריך לשים לב לקוטביות התקע (תקע הזנת המתח למכשיר) ולא לחבר הפוך. במידה והקוטביות (+/-) הפוכה צריך לחתוך את הכבל ולחבר תקע אחר.
יש תקעים אוניברסליים כאלו לקנות בחנויות אחלקטרוניקה
ב. לדעתי כל ספק כוח ממותג של מחשב נייד בן 12V בעל יכולת זרם של 2-4 אמפר אמור להספיק מעל ומעבר
ג. יכול להיות ספק של מחשב נייד ישן או כזה שניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה ממליץ בדרום ת"א ולא במרכזי הערים
ד. אתה יכול לבנות ספק 12 V עם גשר דיודות ושני קבלים
בכל מקרה צריך לשים לב לקוטביות התקע (תקע הזנת המתח למכשיר) ולא לחבר הפוך. במידה והקוטביות (+/-) הפוכה צריך לחתוך את הכבל ולחבר תקע אחר.
יש תקעים אוניברסליים כאלו לקנות בחנויות אחלקטרוניקה
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
כן... זה כל הרעיון
רק רציתי לעדכן שקניתי אחד דומה לזה (או שכן את אותו אחד).
יש ברשותי רסיבר ישן וטוב וגם 3 מערכות סטריאו.
פשוט ראיתי בזה משהו לא נוח, להזיז את מערכת כבדה ממקום למקום בשביל לחבר לזמן מואט זוג רמקולים או בכלל להוציא מערכת שלמה מחוץ לבית בשביל כמה רמקולים.
וכן יש לי דרישות של חדר קטן ואני יושב כולה מול מסך של מחשב והרמקולים נמצאים פחות מחצי מטר ממני.
מי ששאל כמה מתח הדבר הזה נחוץ, אז בין (בערך) 6v-13.5v
שזה אומר, כל ספק שתמצא בשלוף בבית (אני מוצא לרוב רק של 9v)
ביצועים מקבסימליים שלו ינתנו ב 13.5v 3a (שווה לבדוק בדף המוצר) אבל אין דרישה מחייבת למקור מתח מסויים (הרכיבים מסתתרים עם תווח מסויים, ויפעל רק יותר חלש/פחות טוב)
אז כן, מגבר נייד של רמקולים (ראיתי יותר טובים האמתי) אבל יכול להריץ גם רמקולים שדורשים יותר ממה שהוא נותן (העיקר מריץ)
אם מישהו מכם מבין או ראה מדריך, אני מחפש הסבר נגיד, איך להוציא את רכיבי ההגברה ממערכת סטריאו ולעשות לעצמי מגבר של רמקולים מבלי לשמור את כל המערכת?
רק רציתי לעדכן שקניתי אחד דומה לזה (או שכן את אותו אחד).
יש ברשותי רסיבר ישן וטוב וגם 3 מערכות סטריאו.
פשוט ראיתי בזה משהו לא נוח, להזיז את מערכת כבדה ממקום למקום בשביל לחבר לזמן מואט זוג רמקולים או בכלל להוציא מערכת שלמה מחוץ לבית בשביל כמה רמקולים.
וכן יש לי דרישות של חדר קטן ואני יושב כולה מול מסך של מחשב והרמקולים נמצאים פחות מחצי מטר ממני.
מי ששאל כמה מתח הדבר הזה נחוץ, אז בין (בערך) 6v-13.5v
שזה אומר, כל ספק שתמצא בשלוף בבית (אני מוצא לרוב רק של 9v)
ביצועים מקבסימליים שלו ינתנו ב 13.5v 3a (שווה לבדוק בדף המוצר) אבל אין דרישה מחייבת למקור מתח מסויים (הרכיבים מסתתרים עם תווח מסויים, ויפעל רק יותר חלש/פחות טוב)
אז כן, מגבר נייד של רמקולים (ראיתי יותר טובים האמתי) אבל יכול להריץ גם רמקולים שדורשים יותר ממה שהוא נותן (העיקר מריץ)
אם מישהו מכם מבין או ראה מדריך, אני מחפש הסבר נגיד, איך להוציא את רכיבי ההגברה ממערכת סטריאו ולעשות לעצמי מגבר של רמקולים מבלי לשמור את כל המערכת?