חיבור סאב לרסיבר+מיקום סנטר
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני עומד לחבר סט 5.1 חדש לרסיבר שלי, אני לא סגור לגמרי על חיבור הסאב.
1. אם הבנת הנקרא שלי אינה מטעה אותי, אז לפי מה שכתוב על הסאב, אני אמור לחבר את כניסת L של Line In לרסיבר. רצ"ב תמונה מס' 1
למה משמשות כניסות SPEAKER LEVEL INPUTS?
2. חיבור לרסיבר - ההגיון שלי אומר שצריך לחבר לכניסת SUBWOOFER ולא ל-PREOUT. רצ"ב תמונה מס' 2.
למה משמשת כניסת PREOUT?
3. יש ברשותי מחבר COAX to RCA, האם כל כבל אנטנה קואקסיאלי (אני מניח שכבלי אנטנה הם בעלי עכבה של 75 אוהם) יתאים למשימה של חיבור סאב לרסיבר? רצ"ב תמונה מס' 3
4. מיקום הסנטר: כמו שניתן לראות בתמונה מס' 4, מיקום הרמקולים הקדמיים הצפוי (מסומן במשולש אדום) בערך בגובה המסגרת העליונה של הטלוויזיה.
את הסנטר הייתי רוצה למקם מעל הטלוויזיה (משושה אדום) בערך בגובה של שני הרמקולים הקדמיים. האם תקין? האם עדיף בין הטלוויזיה למזנון (מלבן אדום)?
1. אם הבנת הנקרא שלי אינה מטעה אותי, אז לפי מה שכתוב על הסאב, אני אמור לחבר את כניסת L של Line In לרסיבר. רצ"ב תמונה מס' 1
2. חיבור לרסיבר - ההגיון שלי אומר שצריך לחבר לכניסת SUBWOOFER ולא ל-PREOUT. רצ"ב תמונה מס' 2.
למה משמשת כניסת PREOUT?
3. יש ברשותי מחבר COAX to RCA, האם כל כבל אנטנה קואקסיאלי (אני מניח שכבלי אנטנה הם בעלי עכבה של 75 אוהם) יתאים למשימה של חיבור סאב לרסיבר? רצ"ב תמונה מס' 3
4. מיקום הסנטר: כמו שניתן לראות בתמונה מס' 4, מיקום הרמקולים הקדמיים הצפוי (מסומן במשולש אדום) בערך בגובה המסגרת העליונה של הטלוויזיה.
את הסנטר הייתי רוצה למקם מעל הטלוויזיה (משושה אדום) בערך בגובה של שני הרמקולים הקדמיים. האם תקין? האם עדיף בין הטלוויזיה למזנון (מלבן אדום)?
-
- תמונה מס' 1
-
- תמונה מס' 2
-
- תמונה מס' 3
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·1: כן.Avishay1 כתב:אני עומד לחבר סט 5.1 חדש לרסיבר שלי, אני לא סגור לגמרי על חיבור הסאב.
למה משמשת כניסת PREOUT?
את הסנטר הייתי רוצה למקם מעל הטלוויזיה (משושה אדום) בערך בגובה של שני הרמקולים הקדמיים. האם תקין? האם עדיף בין הטלוויזיה למזנון (מלבן אדום)?...
SPEAKER LEVEL INPUTS זה למי שאין לו יציאת פרה. מחברים את היציאות של הרמקולים, היציאות המוגברות, לסאב ומשם לרמקול. זה גם טוב למי שיש לו מגבר סטריאו פשוט.
2: ההגיון שלך צודק, למרות שטכנית יציאת הסאב היא יציאת פרה. אבל כן, ליציאת הסאב.
3: תנסה. בעיקרון לא כל כבלי אנטנה זהים, יש כמה דגמים. אבל אני ממליץ על כבל קואקסיאלי מתאים לסאב, לא בגלל האיכות אלה בגלל הגמישות של כבל כזה לעומת כבל אנטנה.
4: למה לא להוריד את הקדמיים, למה הם כל כך למעלה? כן ראיתי את הנקודות לכבלים, אבל תמיד אפשר לחבר קצת מתחת לזה ועדיין שלא יראו את הכבל. אפשר גם להניח את הרמקולים על המזון, אם המרחק למקום הישיבה לא גדול במיוחד או לשים על סטנדים משני צידי המזנון. ואז, את הסנטר אפשר לשים מתחת למסך. אבל אם אתה הולך לתלות אותם כל כך גבוה, אז כן, גם ת הסנטר תשים גבוה. רק תכוון את כולם לכיין המאזין.
חוץ מזה, תתחדש
-
Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
·היי, תודה על העצות!BUGY כתב:2: ההגיון שלך צודק, למרות שטכנית יציאת הסאב היא יציאת פרה. אבל כן, ליציאת הסאב..........
רק לגבי סעיף 2, לא בטוח שהבנתי..
כמו שרואים בתמונה 2, יש לי שתי יציאות סאב מהרסיבר:
1. SUBWOOFER
2.PREOUT
אם טכנית יציאת סאב היא יציאת PREOUT אז למה לחבר ליציאת SUBWOOFER?
למה אמורה לשמש כל אחת מהיציאות הללו?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
יש 2 יציאות לסאב - לחיבור 2 סאבים, הן זהות בתיפקודן.Avishay1 כתב:·היי, תודה על העצות!......
רק לגבי סעיף 2, לא בטוח שהבנתי..
כמו שרואים בתמונה 2, יש לי שתי יציאות סאב מהרסיבר:
1. SUBWOOFER
2.PREOUT
אם טכנית יציאת סאב היא יציאת PREOUT אז למה לחבר ליציאת SUBWOOFER?
למה אמורה לשמש כל אחת מהיציאות הללו?...
הכותרת מעל ליציאות אומרת שאילו יציאות לחיבור סאב.
הכותרת מתחת ליציאות אומרת שהיציאות לא מוגברות.
קראת מה כתוב במנואל של הרסיבר שלך לגבי 2 היציאות?
תיאורטית, מבלי לדעת באיזה רסיבר מדובר, יציאת ה sub היא אכן היציאה המתאימה לך - היא אמורה להוציא LFE+Main (אם הגדרת).
אני מניח שהיציאה השנייה נועדה לשרשור של האות למגבר נוסף. לא ממש בטוח.
תיאורטית, מבלי לדעת באיזה רסיבר מדובר, יציאת ה sub היא אכן היציאה המתאימה לך - היא אמורה להוציא LFE+Main (אם הגדרת).
אני מניח שהיציאה השנייה נועדה לשרשור של האות למגבר נוסף. לא ממש בטוח.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אתה טועה.keystone כתב:קראת מה כתוב במנואל של הרסיבר שלך לגבי 2 היציאות?
...
אני מניח שהיציאה השנייה נועדה לשרשור של האות למגבר נוסף. לא ממש בטוח....
הרסיבר הוא onkio 646 או דגם אחר דומה לו.
הרסיבר הוא 7.2.
ה- X.2 אומר 2 יציאות לחיבור 2 סאבוופרים.
לא משנה הסדר שלהם, ולאן מחובר הסאב כשיש רק אחד. (החוברת מראה את לחבר את הסאב לעליון)
זה גם ברור מהתיאור בעמוד 4 של החוברת - הצגת הפאנל האחורי.
·(Y)Amir64 כתב:אתה טועה.......
הרסיבר הוא onkio 646 או דגם אחר דומה לו.
הרסיבר הוא 7.2.
ה- X.2 אומר 2 יציאות לחיבור 2 סאבוופרים.
לא משנה הסדר שלהם, ולאן מחובר הסאב כשיש רק אחד. (החוברת מראה את לחבר את הסאב לעליון)
זה גם ברור מהתיאור בעמוד 4 של החוברת - הצגת הפאנל האחורי....
אצלי פשוט כתוב sub 1/ sub 2, אבל כמו שאמרתי, לא הייתי בטוח - אונקיו לא היה לי מעולם.