מחפש המלצה לסטרימר 4k @60fps
מרוב מידע לא מוצא את עצמי.
מחפש המלצה לסטרימר חזק ואיכותי עם חיבור HDMI 2.0 שתומך באופן חלק בהרצת וידאו באיכות 4K בקצב רענון 60fps.
רוב הסטרימרים שמעידים על עצמם כמתאימים ל-4K בעצם מציעים יציאת HDMI 1.4 ולכן תומכים עד קצב של 30fps.
יש לי טלויזיה סמסונג 65JS9000 התומכת בכל מה שאני מחפש בסטרימר, יחד עם מגבר אונקיו TX-NR646.
אציין שעל אף קיומן של תוכנות KODI ומינהן, אני עדיין מעדיף הורדת קבצי MKV וצפיה מקובץ.
האם בכלל עדיף לי לרכוש מחשב ("רגיל" או מיני), או שהאופציה הזולה והטובה יותר היא סטרימר מתאים?
מי שממליץ מתבקש לציין דגם והאם יש לו ניסיון עם המכשיר.
המון תודה על העזרה.
מחפש המלצה לסטרימר חזק ואיכותי עם חיבור HDMI 2.0 שתומך באופן חלק בהרצת וידאו באיכות 4K בקצב רענון 60fps.
רוב הסטרימרים שמעידים על עצמם כמתאימים ל-4K בעצם מציעים יציאת HDMI 1.4 ולכן תומכים עד קצב של 30fps.
יש לי טלויזיה סמסונג 65JS9000 התומכת בכל מה שאני מחפש בסטרימר, יחד עם מגבר אונקיו TX-NR646.
אציין שעל אף קיומן של תוכנות KODI ומינהן, אני עדיין מעדיף הורדת קבצי MKV וצפיה מקובץ.
האם בכלל עדיף לי לרכוש מחשב ("רגיל" או מיני), או שהאופציה הזולה והטובה יותר היא סטרימר מתאים?
מי שממליץ מתבקש לציין דגם והאם יש לו ניסיון עם המכשיר.
המון תודה על העזרה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
כרגע אין אחד מומלץ.
בקרוב יוצא נגן של אופו שתומך בכל ומנסיון עבר הוא מזרים מעולה אז יש תקווה.
הסטרימר הוא הבעיה הקלה הבעיה הקשה יותר היא זמינות תכנים.
הסטרימר הוא הבעיה הקלה הבעיה הקשה יותר היא זמינות תכנים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·toxin כתב:בגלל זה לא מובן לי למה אנשים בכלל מחפשים סטרימרים או מחשבים שיתמכו ב- 4K..........
כי א. חלקם לא מבינים כלום וב. חלקם אוהבים להיות ראשונים (מבין את הצורך הזה).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כי תכני 4K הופכים ליותר ויותר זמינים עם הזמן.
והרבה אנשים מעוניינים לקנות מוצר שהם יוכלו להשתמש בו יותר מחצי שנה.
לשאלה המקורית, מה התקציב?
היום יש לך מלא סטרימרים מבוססים על S905 של Amlogic, הוא תומך בכל מה שביקשת. העניין הוא שיש מלא חברות שמייצרות אותם, וטווח המחירים נע בין $40-$150.
בקרוב יצאו סטרימרים נוספים, שתומכים גם ב-HDR, אולי כדאי לשקול אחד כזה במידה והמחיר לא יהיה מוגזם.
ב-HDR יתמכו קופסאות שמכילות S905-X ו-S912.
והיום כבר יש כמה כאלה, למשל ה-Himedia Q10 Pro.
היום יש לך מלא סטרימרים מבוססים על S905 של Amlogic, הוא תומך בכל מה שביקשת. העניין הוא שיש מלא חברות שמייצרות אותם, וטווח המחירים נע בין $40-$150.
בקרוב יצאו סטרימרים נוספים, שתומכים גם ב-HDR, אולי כדאי לשקול אחד כזה במידה והמחיר לא יהיה מוגזם.
והיום כבר יש כמה כאלה, למשל ה-Himedia Q10 Pro.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
שום דבר לא הפך לזמין בחודשים האחרונים. המצב אותו דבר כמו לפני חצי שנה וגם לא ישתנה כל כך מהר. אני לא רואה שום יתרון בלקנות מוצר שיתמוך ב-4K אבל בתכלס כמעט כל התכנים שירוצו עליו יהיו ב-1080P.כי תכני 4K הופכים ליותר ויותר זמינים עם הזמן....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·TheCoolest כתב:כי תכני 4K הופכים ליותר ויותר זמינים עם הזמן.
והיום כבר יש כמה כאלה, למשל ה-Himedia Q10 Pro....
תכני 4K זמינים ? לא במקורות שמהם מרביתנו צורכים את התכנים. כרגע לא עומדים לפרוץ את ההגנה (ללא ספק זה יקרה רק השאלה מתי??) ולכן זה נחמד שיש סטרימר תומך, מסך/מקרן תומכים ויושבים וממתינים שיגיעו התכנים.
אני חושב שעדיף להמתין ברכישה, כי המחירים ירדו, התקנים יסגרו סופית, האיכויות של הציוד תעלנה ואז הכל יהיה דבש ,כי נוכל להנות ממנו. כרגע זה לשחק בכאילו.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35095
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
סדרות נטפליקס יוצאות ב-2160Ptoxin כתב:שום דבר לא הפך לזמין בחודשים האחרונים. המצב אותו דבר כמו לפני חצי שנה וגם לא ישתנה כל כך מהר. אני לא רואה שום יתרון בלקנות מוצר שיתמוך ב-4K אבל בתכלס כמעט כל התכנים שירוצו עליו יהיו ב-1080P..........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ההבדל במחיר בין קופסאות S905 וS812 כמעט אפסי. אין טעם לקנות היום S812 שמגיעה עם HDMI 1.4
·איפה ראית שיוצא נגן חדש לאופו יש לך מידע כלשהו ?istarmini כתב:כרגע אין אחד מומלץ.
הסטרימר הוא הבעיה הקלה הבעיה הקשה יותר היא זמינות תכנים....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·zaviv כתב:·איפה ראית שיוצא נגן חדש לאופו יש לך מידע כלשהו ?.........
סמוך עלי יש אחד בדרך .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·moshebit כתב:·ואפשר להריץ עליו גם קודי אם רוצים ?......
והזרמה של 3D ISO דרך הרשת גם אפשרי?...
לא יודע מה המפרט אבל לדעתי קודי לא יהיה ו iso ברשת יהיה ,בדיוק כמו שיש בנגנים היום.
צריך להבין זה נגן מדיות פיזיות, שעל הדרך מסוגל להזרים ולא סטרימר שעל הדרך יודע לנגן מדיות פיזיות.
תודה על התגובות.
הסיבה שאני מחפש נגן שתומך בכל זה היא שילוב של ההעובדה שיש לי ציוד שמתאים לזה ביחד עם זה שנאי צריך לקנות עכשיו אחד ולא לחכות עוד כמה חודשים. אז אם אני כבר רוכש עכשיו סטרימר, למה להוציא את הכסף (גם אם פחות) על משהו שלא יספק תמיכה בהכל?
בנוסף, קיימים כבר תכנים להורדה באיכות הזו.
חוזר שוב, אני לא מחובר לעולם ה-KODI אלא מוריד קבצים בטורנטים. אז זו הנקודה החשובה בעיני, ניגון קבצים באיכויות השונות.
באשר לתקציב, זה לא באמת משנה אם זה 150$ או 250$, העיקר שזה מכשיר שיספק את הסחורה כמו שצריך, ולא יתקע וכד'.
ראיתי את הרשמים הראשונים לגבי ה- HiMedia Q10 Pro וזה לא נראה חיובי, ובמיוחד שזה לא תומך בכתוביות בעברית מה שעבורי הכרחי.
הסיבה שאני מחפש נגן שתומך בכל זה היא שילוב של ההעובדה שיש לי ציוד שמתאים לזה ביחד עם זה שנאי צריך לקנות עכשיו אחד ולא לחכות עוד כמה חודשים. אז אם אני כבר רוכש עכשיו סטרימר, למה להוציא את הכסף (גם אם פחות) על משהו שלא יספק תמיכה בהכל?
חוזר שוב, אני לא מחובר לעולם ה-KODI אלא מוריד קבצים בטורנטים. אז זו הנקודה החשובה בעיני, ניגון קבצים באיכויות השונות.
באשר לתקציב, זה לא באמת משנה אם זה 150$ או 250$, העיקר שזה מכשיר שיספק את הסחורה כמו שצריך, ולא יתקע וכד'.
ראיתי את הרשמים הראשונים לגבי ה- HiMedia Q10 Pro וזה לא נראה חיובי, ובמיוחד שזה לא תומך בכתוביות בעברית מה שעבורי הכרחי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

·kaktoos כתב:תודה על התגובות.
ראיתי את הרשמים הראשונים לגבי ה- HiMedia Q10 Pro וזה לא נראה חיובי, ובמיוחד שזה לא תומך בכתוביות בעברית מה שעבורי הכרחי....
תאמין לי מכיר את ההיימדיה לא סתם כתבתי שכרגע אין אופציות.
האופו יעלה הרבההההה יותר
במשך הזמן יגיעו גם סטרימרים בעלות שאתה מדבר.
מבחינת תכנים האמן לי שהכמות שלהם מצחיקה אבל ........
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
יש בדיוק 5 או 6 סדרות בנטפליקס שמושדרות ב 2160P ועוד כמה סרטים בודדים. לא חושב שאפשר לקרוא לזה תוכן 4K זמין.
עד שלא תיפרץ ההגנה על הדיסקים כמו שיואב ציין, לא יהיו תכני 4K זמינים ברשת בכמות גדולה.
עד שלא תיפרץ ההגנה על הדיסקים כמו שיואב ציין, לא יהיו תכני 4K זמינים ברשת בכמות גדולה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
טוב. אני חושב שהדיון סוטה. הנקודה שלי היא שהיום כבר אין טעם לקנות סטרימר שלא תומך ב-4K בצורה "מלאה".
@kaktoos
הייתי ממליץ לך לקחת את ה MiniMX החדש (מבוסס על Amlogic S905)
הקופסה עולה $35-40, אז במקרה הכי גרוע, ההשקעה לא כזו גדולה אם תרצה לשדרג אותה בזמן הקרוב, למרות שכפי שנאמר בדיון, הזמינות של תכני 4K בינתיים מוגבלת מאד, ולא ברור מתי בדיוק יגיעו התכנים לאינטרנט בכמויות גדולות יותר.
@kaktoos
הייתי ממליץ לך לקחת את ה MiniMX החדש (מבוסס על Amlogic S905)
הקופסה עולה $35-40, אז במקרה הכי גרוע, ההשקעה לא כזו גדולה אם תרצה לשדרג אותה בזמן הקרוב, למרות שכפי שנאמר בדיון, הזמינות של תכני 4K בינתיים מוגבלת מאד, ולא ברור מתי בדיוק יגיעו התכנים לאינטרנט בכמויות גדולות יותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בהחלט.