בעיה בפינגים רק למדינה מסוימת
תראו אני לא מבין גדול ברשתות ואינטרנט , אבל למיטב הבנתי ככל שהשרת של המשחק קרוב יותר
לישראל כך זמני התגובה יהיו נמוכים יותר כי המידע צריך לעבור מרחק קצר יותר.
אם כך איך זה הגיוני שעבור מדינה שרחוקה יותר גיאוגרפית מישראל אני מקבל פינג טוב יותר מאשר מדינה אחרת
שקרובה יותר?
בדקתי באתר pingtest.net ומצאתי שעובר שרת בבריטניה אני מקבל 75 ms שזה מצוין ועבור שרת בהולנד שקרובה יותר לישראל
אני מקבל 90 ms . איך זה יכול להיות?
זה מעצבן כי השרתים של league of legends נמצאים דווקא באמסטרדם ונראה שיש פה אישזשהי בעיה בניתוב להולנד.
בדקתי עבור מספר מדינות , רק בהולנד יש פינג הרבה יותר גבוה ממה שמצופה , כאמור אפילו במדינות רחוקות יותר קיבלתי
פינג טוב יותר.
יש לציין שעד פני כמה ימים הכל היה בסדר ופתאום זה צץ. אצל מי הבעיה הספקית או התשתית? למי כדאי להתקשר ומה
להגיד להם? תודה לעוזרים
לישראל כך זמני התגובה יהיו נמוכים יותר כי המידע צריך לעבור מרחק קצר יותר.
אם כך איך זה הגיוני שעבור מדינה שרחוקה יותר גיאוגרפית מישראל אני מקבל פינג טוב יותר מאשר מדינה אחרת
שקרובה יותר?
בדקתי באתר pingtest.net ומצאתי שעובר שרת בבריטניה אני מקבל 75 ms שזה מצוין ועבור שרת בהולנד שקרובה יותר לישראל
אני מקבל 90 ms . איך זה יכול להיות?
זה מעצבן כי השרתים של league of legends נמצאים דווקא באמסטרדם ונראה שיש פה אישזשהי בעיה בניתוב להולנד.
בדקתי עבור מספר מדינות , רק בהולנד יש פינג הרבה יותר גבוה ממה שמצופה , כאמור אפילו במדינות רחוקות יותר קיבלתי
פינג טוב יותר.
יש לציין שעד פני כמה ימים הכל היה בסדר ופתאום זה צץ. אצל מי הבעיה הספקית או התשתית? למי כדאי להתקשר ומה
להגיד להם? תודה לעוזרים
מרחק גיאוגרפי הוא חלק קטן מהעניין. אין לך קו ישיר לשרת המדובר. יכול להיות שרת קרוב יותר, שאליו הקו דווקא ארוך בהרבה.
תלוי איפה נקודת הנחיתה של ספק האינטרנט שלך באירופה, ונקודת החיבור של אותו שרת ספציפי לתשתית.
תלוי איפה נקודת הנחיתה של ספק האינטרנט שלך באירופה, ונקודת החיבור של אותו שרת ספציפי לתשתית.
הקטע הוא שעד לפני כמהה ימים הכל היה בסדר , במשך חצי שנה כמעט לא הייתה בעיה והיו פינגים טובים.
מה היה יכול לגרום לשינוי הזה פתאום? אם עד לפני כמה זמן הפינגים היו טובים אני מסיק שאכן יש חיבור יעיל להולנד
שעובר דרך קצרה יחסית , פשוט הם החליטו להפסיק לנתב אותי דרכו? למה שהם יעשו דבר כזה
מה היה יכול לגרום לשינוי הזה פתאום? אם עד לפני כמה זמן הפינגים היו טובים אני מסיק שאכן יש חיבור יעיל להולנד
שעובר דרך קצרה יחסית , פשוט הם החליטו להפסיק לנתב אותי דרכו? למה שהם יעשו דבר כזה
ייתכן ואחת החברות בדרך שינתה את הספק ממנו או אליו היא מעבירה נתונים.
יכול להיות שזה ספק האינטרנט שלך, ספק האינטרנט שלך, ספק האינטרנט של השרת או אפילו גורם בדרך.
שלב ראשון זה לנסות ספק אחר ולראות אם זה משהו שקשור אליו.
יכול להיות שזה ספק האינטרנט שלך, ספק האינטרנט שלך, ספק האינטרנט של השרת או אפילו גורם בדרך.
שלב ראשון זה לנסות ספק אחר ולראות אם זה משהו שקשור אליו.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
סביר להניח שהבעיה לא אצלך או אפילו אצל ספק האינטרנט שלך אלא בקישוריות בין שני ספקי אינטרנט באירופה שהתקשורת עוברת דרכם.
יש שלושה סיבים שמחברים את ישראל לחו"ל ורוב הספקיות מחוברות רק לאחד - אז אולי החלפת ספק אינטרנט תעזור. נסה לבדוק ספק אינטרנט שמשתמש בסיב של טמרס טלקום - בעיקר כי זה הסיב היחיד שיש לו קישור לאמסטרדם במסגרת אותה רשת והוא לא צריך לעבור דרך כמה חברות שונות בדרך.
רוב הלקוחות של טמרס הן הספקיות הקטנות יותר (כמו FAST, CCC וכו') - תבדוק אם אתה מצליח למצוא מישהו שמחובר דרכן ותבדוק פינג ממנו. אל תתחבר על בליינד כי גם זה לא בטוח שיעזור.
יש שלושה סיבים שמחברים את ישראל לחו"ל ורוב הספקיות מחוברות רק לאחד - אז אולי החלפת ספק אינטרנט תעזור. נסה לבדוק ספק אינטרנט שמשתמש בסיב של טמרס טלקום - בעיקר כי זה הסיב היחיד שיש לו קישור לאמסטרדם במסגרת אותה רשת והוא לא צריך לעבור דרך כמה חברות שונות בדרך.
רוב הלקוחות של טמרס הן הספקיות הקטנות יותר (כמו FAST, CCC וכו') - תבדוק אם אתה מצליח למצוא מישהו שמחובר דרכן ותבדוק פינג ממנו. אל תתחבר על בליינד כי גם זה לא בטוח שיעזור.
רגע אם יש שלושה סיבים שמחברים את ישראל לחולNegativeIQ כתב:סביר להניח שהבעיה לא אצלך או אפילו אצל ספק האינטרנט שלך אלא בקישוריות בין שני ספקי אינטרנט באירופה שהתקשורת עוברת דרכם.
רוב הלקוחות של טמרס הן הספקיות הקטנות יותר (כמו FAST, CCC וכו') - תבדוק אם אתה מצליח למצוא מישהו שמחובר דרכן ותבדוק פינג ממנו. אל תתחבר על בליינד כי גם זה לא בטוח שיעזור....
וכל הספקיות משתמשות רק באחד אז מי משתמש בשאר הסיבים??
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
יש שלושה סיבים שמחברים את ישראל לחו"ל ורוב הספקיות מחוברות רק לאחד - אז אולי החלפת ספק אינטרנט תעזור...
הוא רשם דיי בבירור..רוב הלקוחות של טמרס הן הספקיות הקטנות יותר (כמו FAST, CCC וכו')...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
·עשיתי סקר בקרב שחקני league of legends בפורום אחר ומצאתי שיש אנשים עם אותה תשתית וספק כמו שליNegativeIQ כתב:סביר להניח שהבעיה לא אצלך או אפילו אצל ספק האינטרנט שלך אלא בקישוריות בין שני ספקי אינטרנט באירופה שהתקשורת עוברת דרכם.
רוב הלקוחות של טמרס הן הספקיות הקטנות יותר (כמו FAST, CCC וכו') - תבדוק אם אתה מצליח למצוא מישהו שמחובר דרכן ותבדוק פינג ממנו. אל תתחבר על בליינד כי גם זה לא בטוח שיעזור....
(תשתית הוט ספק בזק) שאכן מקבלים פינגים טובים.
מה אפשר להסיק מהנתון הזה?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
רוב הספקיות משתמשות רק באחד = אני לא מכיר ספקית שמחוברת לכמה סיבים במקביל. כל ספקית מחוברת לאחד, לא כולן לאותו אחד.MrYair כתב:רגע אם יש שלושה סיבים שמחברים את ישראל לחול......
וכל הספקיות משתמשות רק באחד אז מי משתמש בשאר הסיבים??...
בגדול אם לא השתנה כלום מהפעם האחרונה שהתעדכנתי, בזק בינ"ל משתמשת ב-JONAH, נטויז'ן וסמייל משתמשות ב-MED1 והרבה ספקיות קטנות מחוברות דרך טמרס - אם כי יש מצב שגם הוטנט מחוברת דרכם.