וובר ג'נסיס VS נפוליאון LE3
שלום חברים
הגיע הזמן להתחדש במנגל איכותי. התקציב עד 7000 ש"ח
ממנגל לעיתים קרובות.
במחיר זה אני מתלבט בין הג'נסיס של וובר לבין LE3 של נפוליאון.
לא מצאתי שרשור שעוסק בשניהם.
אבקש ממביני העניין להמליץ איזה בניהם טוב יותר.
הנפוליאון יקר בכ 1000 ש"ח אך לצורך ההשוואה תתעלמו מכך
הגיע הזמן להתחדש במנגל איכותי. התקציב עד 7000 ש"ח
ממנגל לעיתים קרובות.
במחיר זה אני מתלבט בין הג'נסיס של וובר לבין LE3 של נפוליאון.
לא מצאתי שרשור שעוסק בשניהם.
אבקש ממביני העניין להמליץ איזה בניהם טוב יותר.
הנפוליאון יקר בכ 1000 ש"ח אך לצורך ההשוואה תתעלמו מכך
אני בהתלבטות דומה לשלך
ג'נסיס מול le1
ראיתי היום את שניהם והתרשמתי הרבה יותר מהבניה של הנפוליאון ומהשרות של כרמל דיירקט
אני חייב לציין גם שזו הפעם הראשונה בחיים שלי ואני לא צעיר שאני רואה עסק (כרמל דיירקט) שבאמת מכבד את הפורום ונתן לי מחיר מיוחד זול משמעותית מהמחיר בטלפון וגם ממבצע של הייטקזון
ג'נסיס מול le1
ראיתי היום את שניהם והתרשמתי הרבה יותר מהבניה של הנפוליאון ומהשרות של כרמל דיירקט
אני חייב לציין גם שזו הפעם הראשונה בחיים שלי ואני לא צעיר שאני רואה עסק (כרמל דיירקט) שבאמת מכבד את הפורום ונתן לי מחיר מיוחד זול משמעותית מהמחיר בטלפון וגם ממבצע של הייטקזון
נכון יש שני מבערי אינפרא.
השאלה אם למישהו יש אחד מהם או מישהו שמכיר אותם ויכול לרשום פה תגובה לגבי יתרונות או חסרונות שלהם.ץ
אחד החששות שלי הוא להתלקחויות מהגריל ורציתי לדעת איך השניים מתפקדים עם נתחיעם שומניים.
דרך אגב באחת החנויות הציעו את ה CHAR BROIL TITAN שעשוי כולו נירוסטה (כולל משטחי הצליה) והסבירו ששם אין התלקחויות.
אם יש מי מכם שמכיר או יש לו,אשמח לתגובתו...
השאלה אם למישהו יש אחד מהם או מישהו שמכיר אותם ויכול לרשום פה תגובה לגבי יתרונות או חסרונות שלהם.ץ
אחד החששות שלי הוא להתלקחויות מהגריל ורציתי לדעת איך השניים מתפקדים עם נתחיעם שומניים.
דרך אגב באחת החנויות הציעו את ה CHAR BROIL TITAN שעשוי כולו נירוסטה (כולל משטחי הצליה) והסבירו ששם אין התלקחויות.
אם יש מי מכם שמכיר או יש לו,אשמח לתגובתו...