Dlink G-225
עדכון:
רכשתי את המודם \ נתב הזה מ-bug, הוא עלה לי 250 ש"ח (בניגוד לאתר שלהם שבו רשום 300 ש"ח).
הוא עשה רושם ראשוני של מוצר טוב (ביחס למחיר).
החיבור והסנכרון היו מהירים והממשק שלו ידידותי.
בסה"כ הייתי ממליץ למי שמחפש מודם \ ראוטר זול וטוב (אפילו רק בתור מודם המחיר שלו טוב).
רכשתי את המודם \ נתב הזה מ-bug, הוא עלה לי 250 ש"ח (בניגוד לאתר שלהם שבו רשום 300 ש"ח).
הוא עשה רושם ראשוני של מוצר טוב (ביחס למחיר).
החיבור והסנכרון היו מהירים והממשק שלו ידידותי.
בסה"כ הייתי ממליץ למי שמחפש מודם \ ראוטר זול וטוב (אפילו רק בתור מודם המחיר שלו טוב).
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
כל ציוד קצה שכולל מודם DSL ונרכש על ידי לקוח פרטי לא מבזק ויתחבר לתשתית של בזק, במקרה של תקלה כלשהי בקו או בשרות כלשהו שקיים על הקו המדובר ( וסבירות די גבוהה שהיא תתרחש במוקדם או במאוחר ), יוכרז בצורה רשמית וחד משמעית על ידי בזק, כגורם יחידי ובלעדי שאחראי לתקלה, ובהמשך בלי בכי ובלי נהי הלקוח יצטרך לרכוש מבזק ציוד קצה שלה, בנוסף לציוד שכבר קיים, שבהמשך הציוד שנרכש בצורה הפרטית מלכתחילה ישמש רק כמעצור לדלת או כמשקולת לנייר.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- קיבל תודות: 905 פעמים
·LiranV כתב:מנסה להפחיד אנשים כדי שלא יקנו ציוד פרטי?...
מנסה להכין אותם לבאות. ואם המציאות לא נראית למישהו כורודה, עדיין זו המציאות, שאיתה צריך להתמודד בהמשך ולא להיתכחש לה.
כמובן שאפשר יהיה במקרה המדובר לטחון מים רבים ולפנות לאגודה לצרכן ולמשרד התקשורת, ואפילו לאיים על המוקדן של בזק במעבר למתחרה, דבר שיגרום לו רעידות בכל הגוף, או לנסות להתבזות בדרכים אחרות ומתוחכמות עוד יותר, כמו למשל לאיים על בזק בתביעה ייצוגית בסכום של מיליונים רבים על העוגמת נפש שנגרמה מחוויה צרכנית לא נעימה במיוחד, אבל המציאות עדיין תישאר, כמו שהיא.
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
·אין מה לפחד מהדגם הזה - הוא מסופק על ידי מספר ISP בשוק הסיטונאי וגם בזב"ל משאילה אותו ללקוחות שלה. הוא אפילו תומך בוקטורינג.sys_admin כתב:·......
מנסה להכין אותם לבאות. ואם המציאות לא נראית למישהו כורודה, עדיין זו המציאות, שאיתה צריך להתמודד בהמשך ולא להיתכחש לה.![]()
כמובן שאפשר יהיה במקרה המדובר לטחון מים רבים ולפנות לאגודה לצרכן ולמשרד התקשורת, ואפילו לאיים על המוקדן של בזק במעבר למתחרה, דבר שיגרום לו רעידות בכל הגוף, או לנסות להתבזות בדרכים אחרות ומתוחכמות עוד יותר, כמו למשל לאיים על בזק בתביעה ייצוגית בסכום של מיליונים רבים על העוגמת נפש שנגרמה מחוויה צרכנית לא נעימה במיוחד, אבל המציאות עדיין תישאר, כמו שהיא....
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.