מקדולנדס משפרת את איכות האוכל - תרוצו לאכול שם?

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #1 

McDonalds מציגה סרטון שיווקי חביב בו היא מציגה עד כמה היא שיפרה את האוכל - בעיקר על ידי הורדת כמויות הסוכר והמלח. לא בטוח שזה יגרום לכם לרוץ לאכול במקדונלדס, אבל בהחלט יגרום לכם להרגיש טוב יותר כאשר כן תאכלו שם.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1604
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

ממש לא

שליחה #2 

אבל אם KFC יגיעו לארץ ואפשר יהיה לאכול את הגרסא "הלא כשרה" שלהם.

או אז, יש על מה לדבר..

ג'יימס

תמונה

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #3 

מקדונלדס מריצים אג'נדת אורך חיים בריא כבר קרוב לעשור, זה בא והולך כתלות עד כמה יושבים להם על הראש, זה התחיל לדעתי כשממשלת ארה"ב הגבילה את גודל ההמבורגר שמותר להם למכור.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

הורדת כמות סוכר היא מבורכת. חבל רק שהם:

1. ממשיכים להשתמש בשמנים צמחיים בטיגון.
2. לא עושים משהו בנוגע ללחמניות שלהם שתמיד היו הרכיב היותר מזיק בכל התפריט שלהם.
3. לעזוב את המלח בשקט. זה ממילא לא משנה כהוא זה ומי שחושב שכן כדאי שיקרא למי יש סיכוי יותר גבוע לצאת מחדר מיון עם הרגליים קדימה (רמז, זה לא מי שחוסך במלח באוכל).

בנוגע לאג'נדה בריאה: אין כזה דבר במקדונלד. יש להם אג'נדה להרוויח כסף ולשם כך הם ימכרו מה שהשוק דורש והלקוחות מבקשים. בגלל זה כל נסיון של שינוי הרגלי אכילה דרך תחיקה לא רק שהוא מגוחך ולא עובד אלא בדרך כלל מזיק יותר ממה שהוא מועיל. הסבירו את זה יופי בסרט FatHead.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2800
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #5 

במקדונלדס בישראל מחליפים את שמן הטיגון אחת לשבוע. בשאר הימים רק מסננים אותו.
היה לי עובד שעבד גם במקדונלדס והימם אותי במידע הזה. מסתבר שזה מוכר גם ברחבי העולם (ראו הודעה מס' 5 בלינק)
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #6 

You would never put completely brand new oil in them as it was a waste and you would siginificantly alter the taste of the chicken.
...
מצחיק שאחת הסיבות ששמן חדש משנה את הטעם, כלומר אנשים רגילים כבר לטעם של שמן משומש\מסונן

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

בעיניי פעם בכמה זמן, לא מזיק לאכול ג'אנק פוד. במיוחד כנמצאים בטיול או באזור לא ליד הבית או הסביבה המוכרת.
כלומר זה לא בריא, אבל בעיניי עוד איכשהו "עובר".
העניין עם מקדונלד'ס ודומים בארץ הוא שאני פשוט לא רואה סיבה לאכול שם. במחיר של ארוחה ברשתות האלה ניתן לאכול בחוץ ארוחות מעניינות יותר ובדרך כלל משביעות יותר. לעיתים אפילו פחות מזיקות בהיבט התזונתי. מה שבחו"ל (במיוחד בארה"ב) נחשב כמזללה זולה ומהירה הפך בארץ לחתיכת הוצאה כשבנוסף מקבלים בצלחת איזה משהו לא ברור כזה שאין בו ולו טיפת השקעה באסטטיקה ובצורת הגשה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”