מקדולנדס משפרת את איכות האוכל - תרוצו לאכול שם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
McDonalds מציגה סרטון שיווקי חביב בו היא מציגה עד כמה היא שיפרה את האוכל - בעיקר על ידי הורדת כמויות הסוכר והמלח. לא בטוח שזה יגרום לכם לרוץ לאכול במקדונלדס, אבל בהחלט יגרום לכם להרגיש טוב יותר כאשר כן תאכלו שם.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הורדת כמות סוכר היא מבורכת. חבל רק שהם:
1. ממשיכים להשתמש בשמנים צמחיים בטיגון.
2. לא עושים משהו בנוגע ללחמניות שלהם שתמיד היו הרכיב היותר מזיק בכל התפריט שלהם.
3. לעזוב את המלח בשקט. זה ממילא לא משנה כהוא זה ומי שחושב שכן כדאי שיקרא למי יש סיכוי יותר גבוע לצאת מחדר מיון עם הרגליים קדימה (רמז, זה לא מי שחוסך במלח באוכל).
בנוגע לאג'נדה בריאה: אין כזה דבר במקדונלד. יש להם אג'נדה להרוויח כסף ולשם כך הם ימכרו מה שהשוק דורש והלקוחות מבקשים. בגלל זה כל נסיון של שינוי הרגלי אכילה דרך תחיקה לא רק שהוא מגוחך ולא עובד אלא בדרך כלל מזיק יותר ממה שהוא מועיל. הסבירו את זה יופי בסרט FatHead.
1. ממשיכים להשתמש בשמנים צמחיים בטיגון.
2. לא עושים משהו בנוגע ללחמניות שלהם שתמיד היו הרכיב היותר מזיק בכל התפריט שלהם.
3. לעזוב את המלח בשקט. זה ממילא לא משנה כהוא זה ומי שחושב שכן כדאי שיקרא למי יש סיכוי יותר גבוע לצאת מחדר מיון עם הרגליים קדימה (רמז, זה לא מי שחוסך במלח באוכל).
בנוגע לאג'נדה בריאה: אין כזה דבר במקדונלד. יש להם אג'נדה להרוויח כסף ולשם כך הם ימכרו מה שהשוק דורש והלקוחות מבקשים. בגלל זה כל נסיון של שינוי הרגלי אכילה דרך תחיקה לא רק שהוא מגוחך ולא עובד אלא בדרך כלל מזיק יותר ממה שהוא מועיל. הסבירו את זה יופי בסרט FatHead.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
במקדונלדס בישראל מחליפים את שמן הטיגון אחת לשבוע. בשאר הימים רק מסננים אותו.
היה לי עובד שעבד גם במקדונלדס והימם אותי במידע הזה. מסתבר שזה מוכר גם ברחבי העולם (ראו הודעה מס' 5 בלינק)
היה לי עובד שעבד גם במקדונלדס והימם אותי במידע הזה. מסתבר שזה מוכר גם ברחבי העולם (ראו הודעה מס' 5 בלינק)
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
מצחיק שאחת הסיבות ששמן חדש משנה את הטעם, כלומר אנשים רגילים כבר לטעם של שמן משומש\מסונןYou would never put completely brand new oil in them as it was a waste and you would siginificantly alter the taste of the chicken....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
בעיניי פעם בכמה זמן, לא מזיק לאכול ג'אנק פוד. במיוחד כנמצאים בטיול או באזור לא ליד הבית או הסביבה המוכרת.
כלומר זה לא בריא, אבל בעיניי עוד איכשהו "עובר".
העניין עם מקדונלד'ס ודומים בארץ הוא שאני פשוט לא רואה סיבה לאכול שם. במחיר של ארוחה ברשתות האלה ניתן לאכול בחוץ ארוחות מעניינות יותר ובדרך כלל משביעות יותר. לעיתים אפילו פחות מזיקות בהיבט התזונתי. מה שבחו"ל (במיוחד בארה"ב) נחשב כמזללה זולה ומהירה הפך בארץ לחתיכת הוצאה כשבנוסף מקבלים בצלחת איזה משהו לא ברור כזה שאין בו ולו טיפת השקעה באסטטיקה ובצורת הגשה.
כלומר זה לא בריא, אבל בעיניי עוד איכשהו "עובר".
העניין עם מקדונלד'ס ודומים בארץ הוא שאני פשוט לא רואה סיבה לאכול שם. במחיר של ארוחה ברשתות האלה ניתן לאכול בחוץ ארוחות מעניינות יותר ובדרך כלל משביעות יותר. לעיתים אפילו פחות מזיקות בהיבט התזונתי. מה שבחו"ל (במיוחד בארה"ב) נחשב כמזללה זולה ומהירה הפך בארץ לחתיכת הוצאה כשבנוסף מקבלים בצלחת איזה משהו לא ברור כזה שאין בו ולו טיפת השקעה באסטטיקה ובצורת הגשה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".